Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 18:24)
nu tai ir truptuka nusikalbejo mergina, kad mokama ir nemokama tas pats (palata), juk ir pacios pamatem,kad mokama tiesiok idelau (lova teveliui, saldytuvas, virdulys, mikrobange, dusas ir wc kartu)... tai kur cia tas pats....
paskui direktore nepasake, kad jei gimdymas prasideda ir tas daktaras (sukuriuo susitrei) dirba savo pamainos metu - i kasa moketi nereikia.... nes mes taremes ir nieko nemokejom, nes gimdymas vyko jo darbo metu, gimdymas uztruko (dirbo virsvalandzius, bet niekas jokios saskaito smums nepteike); uz mokama palata mes mokejom tik 200 lt., uz visas dienas ir uz teveli, bet todel tikriausiai, kad mano palatoj nebuvo duso ir wc, o visa kita tas pats kaip rode apie mokamas palatas,jos dauk jaukesnes;
ir isvis nepteike jokios info apie tai ka atsivest i gimdymo namus: kad pageidautinos savo palos gimdymo metu, kad savo irankius valgymui turet.... kad marskiniais gimdymui neapvelka.... ir pan....

jei mokamoj palatoj nera wc ir duso,ar jis toli nuo mokamos palatos?As kai pirma karta gimdziau,mano palata buvo vienam koridoriaus gale,o wc kitam koridoriaus gale, tai nei vaika paliksi,nei kentesi iki begalybes,labai nepatogu....

Tai ko noret kad per interviu sakytu to nera,ta reikia tureti ar nusipirkti,juk antireklama padarytu gimdymo namams...
Atsakyti
nu ka as zinau, juk tumokmau dauk yra ir ivairiose vietose, nuo mano palatos tai netoli buvo; o tai kam imti mokama, jei joje nieko be jusu daugiau nebus mirksiukas.gif
tegu sedi vyriokas, padeda, priziuri 4u.gif
betdauguma mokamu su wc.
Atsakyti
Mano mokama palata buvo su WC ir dušu, atskirame koridoriuje, kainavo 300 litų. Balandžio pabaigoje. Gulėjau kartu su vyru.
Atsakyti
papasakokit jus man nuo ko pradet, jei noriu lankytis dar iki gimdymo pas gyd. VGN, kur turiu kreiptis? kiek girdejau yra du iejimai.. g.gif norisi jau apsiziuret. neisivaizduoju, kur info ieskot, nes jie savo psl. neturi rolleyes.gif
Atsakyti
Aš planuoju pasiskambinti tiesiai gyd., su kuria planuoju tartis.
Manau, kad eisiu, kai bus kokios 34-35 sav.

Beje, epidūro rinkinį nusipirkau Antakalnio poliklinikos vaistinėje. Kainavo nepilnai 40 Lt.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 15, 20:01)
nu ka as zinau, juk tumokmau dauk yra ir ivairiose vietose, nuo mano palatos tai netoli buvo; o tai kam imti mokama, jei joje nieko be jusu daugiau nebus  mirksiukas.gif
tegu sedi vyriokas, padeda, priziuri  4u.gif
betdauguma mokamu su wc.

Kaip suprast kad daugiau nieko nebus?Ka as galiu zinoti i kokia mane paguldys? smile.gif ne jau,as su pirmu pasimokiau ir dabar jau tariuosi su gydytoja kad man reikia mokamos palatos su wc ir dusu.
Atsakyti
Bet dažnai tų palatų laisvų tiesiog nėra sad.gif
Atsakyti
Tačiau vis tiek turite nusiteikti kad tarimasis su gydytoju dėl mokamos palatos tai dar ne garantija kad ją gausite. Aš su niekuo nesitariau, bet kai tik atsiduriau gimdykloje iškarto paprašiau akušerės jog labai noriu mokamos palatos - ji paskambino į skyrį ir susitarė. Vėliau girdėjau kaip viena iš gydytojų skambino dėl savo susitarusios gimdyvės, tačiau, kaip aš supratau iš pokalbio, laisvų palatų jau nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 06 15, 17:41)
Dziugu kad padejau! nestuke.gif As irgi ten ruosiuosi gimdyti. Tai man ta laidele irgi padejo apsispresti.  thumbup.gif

o kada tu gimdysi? gal susitiksim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agpa @ 2010 06 15, 22:29)
papasakokit jus man nuo ko pradet, jei noriu lankytis dar iki gimdymo pas gyd. VGN, kur turiu kreiptis? kiek girdejau yra du iejimai.. g.gif norisi jau apsiziuret. neisivaizduoju, kur info ieskot, nes jie savo psl. neturi rolleyes.gif

tiesiog nueik i VGN konsultacine poliklinika ir pasakyk, kad nori ten lankytis ir gimdyti, uzves kortele, pasirinksi gydytoja ir viskas. Dirba ten nuo 7:30 iki 15 val. , telefonas jei ka 8 5 2695463. visi ten labai malonus ir palaugus.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 16, 11:22)
Bet dažnai tų palatų laisvų tiesiog nėra sad.gif

Tai vat butent kad laisvu palatu nebuna ir kad pvz.nemokamoj palatoj irgi retai buna kad butum viena...

QUOTE(Solnecnaja @ 2010 06 16, 12:54)
Tačiau vis tiek turite nusiteikti kad tarimasis su gydytoju dėl mokamos palatos tai dar ne garantija kad ją gausite. Aš su niekuo nesitariau, bet kai tik atsiduriau gimdykloje iškarto paprašiau akušerės jog labai noriu mokamos palatos - ji paskambino į skyrį ir susitarė. Vėliau girdėjau kaip viena iš gydytojų skambino dėl savo susitarusios gimdyvės, tačiau, kaip aš supratau iš pokalbio, laisvų palatų jau nebuvo.

As paprasiau gydytojos su kuria tariausi del CP kad parupintu mokama palata su wc ir dusu,sutarem taip,kad ta pacia diena nebus,antra para perkels,ziuresim pgl situacija,ji anksciau bandys gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2010 06 16, 14:19)
o kada tu gimdysi? gal susitiksim ax.gif

Pagal echo tai rugpjucio 20 O tau matau kad jau ne uz kalnu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwer: 16 birželio 2010 - 13:57
QUOTE(sillwer @ 2010 06 16, 14:56)
Pagal echo tai rugpjucio 20  O tau matau kad jau ne uz kalnu. thumbup.gif

aha jau greit susitiksiu su savo lelyte. na tada pasasakosiu kas ir kaip ten buvo. pas kokia daktare gimdysi?
Atsakyti