na, kad gryztume i vezias, galima jusu paklausti, matau jums jau 38 sav., ar jus vaziuosite gimdyti VGN susitarus su kokiu gydytoju ar ne., (idomu su kokiu gydytoju - jei sustarusi) nes keleta mano pazystamu vaziavo be susitarimo, kiti su .....

pries dvi savaites atveziau savo sese i VGN(ji ne Lietuvos piliete,sveciavosi pas mane),Ji prarado savo zirniuka
.Pataikem tuo metu kai budejo M.Razumas,gavom daug demesio ir uzuojautos net nuo valytojos.Pati ten gimdziau 2000.ir dabar vel ten vaziuosiu nesitarus.Pogimdyvine prieziura gera,viskas kas liecia leliu prieziuros man isaiskino ir parode kaip ka daryt(kaip maitint,suvistyt,).Buvo viena labai isdydi sesele,bet rami,niekas nesaukia,ir tikrai jegu reikes pagalbos tai ja suteikia
O vat kas blogiausia,tai kai sveciai eina sniurais,ir vyrai sedi palatoi istisai.Mano palatos kaimine nakti knarke,o dar ir televizori jai vyras parvilko
nesuprantu kaip dasilo zmonems taip pasielgt.Be to jos lelius buvo labai neramus,tai is nuovargio turetu tik ilsetis o ne TV ziuret ir dar kitai(man)mamytei trukdit
Zodziu su seselem ir daktarais VGN viskas
,o vat kaikuriom mamytem reiketu daugiau supratingumo,ramumo,ir mokejimo dziaugtis kad pagaliau susilauke savo stebuklelio

O vat kas blogiausia,tai kai sveciai eina sniurais,ir vyrai sedi palatoi istisai.Mano palatos kaimine nakti knarke,o dar ir televizori jai vyras parvilko

Zodziu su seselem ir daktarais VGN viskas

o, gerai, kad priminet delknarkimo... reik i sarasa isitraukti mp3 ausinuka.... siai problemai atsiradus.....
na nezinau kaip del knarkimo, bet as gulejau dvivieteje palatoje. Nezinau kiek sale gulejusi mamyte bet as dvi paras praktiskai nemiegojau kol gulejau ligonineje

QUOTE(Fabula @ 2010 04 22, 21:43)
na nezinau kaip del knarkimo, bet as gulejau dvivieteje palatoje. Nezinau kiek sale gulejusi mamyte bet as dvi paras praktiskai nemiegojau kol gulejau ligonineje 

truputi nesupratau delko nemiegojot? delknarkimo ar del nemigos?

QUOTE(Fabula @ 2010 04 22, 20:43)
Mano mazoji buvo labai rami,tai stengiausi mieguot tuo metu kai ji megojo,o kaimine taip stipriai uzmygdavo kad pora sykiu net negirdejo kaip jos vaikelis verke.O ji neturejo pienuko,tai seseles pas ja lakste ir lakste ir pacios misinukais primaitindavo leliu,dar papyldomas aciu tom seselem 

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 20:31)
o, gerai, kad priminet delknarkimo... reik i sarasa isitraukti mp3 ausinuka.... siai problemai atsiradus.....
Šitas daiktas ir man labai pravertė kai dvi dienas iki gimdymo gulėjau ligoninėj, nes palatos kaimynė tikrai labai knarkė

QUOTE(Fabula @ 2010 04 22, 20:43)
Nezinau kiek sale gulejusi mamyte bet as dvi paras praktiskai nemiegojau kol gulejau ligonineje 

Mano leliukas buvo ramus tai aš miegojau visą naktį, tik dažnai prabudinėjau, nes leliukas gulėjo su manim lovoje

O dieną bent jau RK tai miegot neįmanoma buvo, nes reikdavo tai temperatūrą matuotis, tai valgyt atnešdavo, tai pačiai į apžiūras eiti ar leliuką nešti, o dar visi sveikintojai telefonu

o kaip tikrai VGN yra su leliuku miegojimu nakti? ji isnesa ar mamos prasymu palieka?
jatus, kaip tikrai baisu neuzmygti jo...

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 20:07)
na, kad gryztume i vezias, galima jusu paklausti, matau jums jau 38 sav., ar jus vaziuosite gimdyti VGN susitarus su kokiu gydytoju ar ne., (idomu su kokiu gydytoju - jei sustarusi) nes keleta mano pazystamu vaziavo be susitarimo, kiti su ..... 

Aš dabar vaziuosiu nesitarusi, labai tykiuosi kad neišvarys. Man lyg ir prasidejo kamscio pasisalinimas ir maudzia neblogai kai kūdikis juda. Ginekologe paskyre susitikima kitos savaites pabaigoje o mum su vyru jau dabar neramu.

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 20:49)

Dar gali buti ir trecias variantas, pvz. neramus vaikutis...
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 21:50)
o kaip tikrai VGN yra su leliuku miegojimu nakti? ji isnesa ar mamos prasymu palieka?

Yra vaikuciams lovytes. Palieka mamai, leliukas kiaura para buna salia mamos.
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 21:50)

Prasyt nereikia, palieka ir be prasymo, dabar niekas nebeziuri, tavo vaikas - pasigimdei - ir pirmyn

Palatose buna loveles naujagimiams, bet siaip vgn'e rekomenduoja pirmas kelias paras miegot su vaiku vienoj lovoj. Uzspaust neuzspausit, jei motina negirta ir kitaip nera apsvaigusi - savo vaiko uzspaust praktiskai neimanoma.
O miegas ligonineje ir mano nebuvo labai kokybiskas..
Papildyta:
QUOTE(nataka @ 2010 04 22, 11:23)
Merginos, patarkite su kokiais rubais reikes gimdyti? Skaiciau kad turi buti marskiniai su trumpom rankovem. Ar tiks paprasta "maike" (T-shirt)? Kaip suprantu viska paciai reikia atsivezti. Aciu
Su kokiais jums patogu. Gali but naktiniai, gali buti maike. As gimdziau su paprasciausia vyriska maike dengiancia uzpakali
Papildyta:
QUOTE(Aktorė @ 2010 04 22, 15:40)
Noriu paklaust tu mamyciu, kurios jau gimde: sakykit, ar VGN grieztos lankymo valandos ir ar i leidzia i skyriu vaikus (kiek girdejau AK ileidzia
).

Negrieztos

Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 21, 20:15)
o kas cia tokio....bent jau pirma nakti, jei jis nori ir as noriu, jau manau geriau, kad vyras butu ir man padetu, nei seseles, kurios, kaip suprantu - nelabai linkusios i sentimentus ir pagalba.
Nu vyras tai jau tikrai negaletu likti nakti jei gulesite ne viena. Butu absurdas kitu moteru atzvilgiu. Bet tai cia net kalbu negali buti, niekas to ir neleistu.
Seseles privales suteikti pagalba jei jos prasysite. Ten ne zverys siaip.
O bet taciau, as labai dziaugiuosi, kad buvau mokamoje palatoje su vyru. Kitaip nezinau...savim pirmas pora naktu buvo sunku pasirupint, jau nekalbu apie vaika.Vos iki tualeto nusliauzdavau, ant sono versdavaus pusvalandi su pasicypavimais. Nuolat reikejo vyro pagalbos - padet atsistot, palaikyt einant (nes akyse uztemdavo vos atsistojus) ir tt. ir pan.
QUOTE(MamytėEvelina @ 2010 04 21, 21:56)
Didelis ačiū