QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 13:33)
nu jus paskaitykit ka rasiau auksciau, kad vos isgalim sau vezimuka su lovyte nusipirkt, o jus man i privacia siulot... kas cia darosi - pykcio priepuoliai busimoms mamoms, ar kas jums; as cia vos ne i asaras jusu komentarus skaitydama....
- nes jau ir taip ant nervinio priepuolio ribos... juk nereikalauju, kad man butinai vyras sedetu istisai, as tik bandau pasiguosti, kad visos mes skirtingos, ir man butu laabia malonu jei musu gimdyklose butu galimybe mums visoms buti atskirai nuo visu... ir dar karta sakau, lankytoju pas mus isvis nebus, net mamaos, kurios labiausiai noreciau,nes jospaprasciasuiai cia nera, nei is vyro puses nera... o savo vyru as ne visada pasitikiu, del to ir pergyvenu, kad pusliu i depresija...

Sveikos, mamytes

Planuoju ir as savo antra kleckiuka VGN gimdyti, taigi prisijungsiu prie jusu.

Kadangi tema skaitau, tai radau atsakymus i dauguma rupimu klausimu. Aciu toms, kurios nepatingi po gimdymo prisesti ir parasyti savo ispudziu.

O astulka1 galiu patarti kreiptis pagalbos pas psichologa, kad padetu atsikratyti tu baimiu, nes cia tema apie VGN, o ne isgyvenimu kampelis. Matau, kad yra baisus demesio troskimas, vienokiu ar kitokiu budu, nesvarbu kaip, svarbu, kad gauti. Baikite verkslenti, visos mes turime bedu, rupesciu, nepritekliu ir t.t. Tam yra atskiros temos. Susiimkite ir nebeerzinkite kitu saves susireiksminimu.