Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 13:33)
nu jus paskaitykit ka rasiau auksciau, kad vos isgalim sau vezimuka su lovyte nusipirkt, o jus man i privacia siulot... kas cia darosi - pykcio priepuoliai busimoms mamoms, ar kas jums; as cia vos ne i asaras jusu komentarus skaitydama.... verysad.gif - nes jau ir taip ant nervinio priepuolio ribos... juk nereikalauju, kad man butinai vyras sedetu istisai, as tik bandau pasiguosti, kad visos mes skirtingos, ir man butu laabia malonu jei musu gimdyklose butu galimybe mums visoms buti atskirai nuo visu... ir dar karta sakau, lankytoju pas mus isvis nebus, net mamaos, kurios labiausiai noreciau,nes jospaprasciasuiai cia nera, nei is vyro puses nera... o savo vyru as ne visada pasitikiu, del to ir pergyvenu, kad pusliu i depresija...

Sveikos, mamytes 4u.gif
Planuoju ir as savo antra kleckiuka VGN gimdyti, taigi prisijungsiu prie jusu. ax.gif
Kadangi tema skaitau, tai radau atsakymus i dauguma rupimu klausimu. Aciu toms, kurios nepatingi po gimdymo prisesti ir parasyti savo ispudziu.
notworthy.gif

O astulka1 galiu patarti kreiptis pagalbos pas psichologa, kad padetu atsikratyti tu baimiu, nes cia tema apie VGN, o ne isgyvenimu kampelis. Matau, kad yra baisus demesio troskimas, vienokiu ar kitokiu budu, nesvarbu kaip, svarbu, kad gauti. Baikite verkslenti, visos mes turime bedu, rupesciu, nepritekliu ir t.t. Tam yra atskiros temos. Susiimkite ir nebeerzinkite kitu saves susireiksminimu. doh.gif Nuosirdziai tikiuosi, kad gausite vienviete palata, kad man netektu guleti kartu su tokia verksne. fear.gif Ir dar - jei komentarai jus varo i asaras, neskaitykite ju. Kam nepatinka, tas iseina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 22, 15:23)
Sveikos, mamytes  4u.gif
Planuoju ir as savo antra kleckiuka VGN gimdyti, taigi prisijungsiu prie jusu.  ax.gif
Kadangi tema skaitau, tai radau atsakymus i dauguma rupimu klausimu. Aciu toms, kurios nepatingi po gimdymo prisesti ir parasyti savo ispudziu.
notworthy.gif

O astulka1 galiu patarti kreiptis pagalbos pas psichologa, kad padetu atsikratyti tu baimiu, nes cia tema apie VGN, o ne isgyvenimu kampelis. Matau, kad yra baisus demesio troskimas, vienokiu ar kitokiu budu, nesvarbu kaip, svarbu, kad gauti. Baikite verkslenti, visos mes turime bedu, rupesciu, nepritekliu ir t.t. Tam yra atskiros temos. Susiimkite ir nebeerzinkite kitu saves susireiksminimu.  doh.gif Nuosirdziai tikiuosi, kad gausite vienviete palata, kad man netektu guleti kartu su tokia verksne.  fear.gif  Ir dar - jei komentarai jus varo i asaras, neskaitykite ju. Kam nepatinka, tas iseina  mirksiukas.gif

Griežtai bet tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
as sokiruota..... nesistebiu, kad pasaulis toks ziaurus.... unsure.gif

o as labai tikiuosi, kad posakis "lazda turi du galus" - bus 100 proc., - kam gerbti kitus, kai i tave nusispjaut... tiesa, taip ir turi buti... tik apie save reikia galvoti, o ne apie kitus.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nightmoon @ 2010 04 22, 17:21)
Sveikos. Pirmadieni sueis 38 savaites mum, bet ryt važiuosim su vyru ryte i VGN meginsim nesusitare, nes jaučiuosi nesaugiai o pas gydytoja tik kitos savaites pabaigoje. Vakar kazkokios gleives pasirode keistos skaidrios ir tvirtos, vakarop biski gelsvu, siandien nera bet vistiek nerimauju. Kaip manot neišvarys manes kad vaziuoju negimdydama?  blush2.gif

gal cia kazkas panasaus kaip man sesuo pasakojo (kaip jai buvo), kad tai panasu, kad kazkoks kamstis is pradziu pasisalina - toks su gleivemis... va ir po keliu dienu jau viskas ir prasidejo.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 22 balandžio 2010 - 16:37
QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 22, 16:23)
O astulka1 galiu patarti kreiptis pagalbos pas psichologa, kad padetu atsikratyti tu baimiu, nes cia tema apie VGN, o ne isgyvenimu kampelis. Matau, kad yra baisus demesio troskimas, vienokiu ar kitokiu budu, nesvarbu kaip, svarbu, kad gauti. Baikite verkslenti, visos mes turime bedu, rupesciu, nepritekliu ir t.t. Tam yra atskiros temos. Susiimkite ir nebeerzinkite kitu saves susireiksminimu.  doh.gif Nuosirdziai tikiuosi, kad gausite vienviete palata, kad man netektu guleti kartu su tokia verksne.  fear.gif  Ir dar - jei komentarai jus varo i asaras, neskaitykite ju. Kam nepatinka, tas iseina  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nightmoon @ 2010 04 22, 16:21)
Sveikos. Pirmadieni sueis 38 savaites mum, bet ryt važiuosim su vyru ryte i VGN meginsim nesusitare, nes jaučiuosi nesaugiai o pas gydytoja tik kitos savaites pabaigoje. Vakar kazkokios gleives pasirode keistos skaidrios ir tvirtos, vakarop biski gelsvu, siandien nera bet vistiek nerimauju. Kaip manot neišvarys manes kad vaziuoju negimdydama?  blush2.gif

Tikrai neišvarys. Važiuokite drąsiai, juk tam ir yra konsultacinis centras. Tos išskyros tikrai gali būti gleivių kamštis, bet jeigu gydytojas pažiūrės Jums tikrai ramiau bus.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2010 04 22, 15:55)
Iki 36 savaites berods reikia i AK vaziuot, nuo 37 jau galima ir VGN. Cia del to,kad VGN neturi tokios spec. aparaturos kaip AK.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Nightmoon @ 2010 04 22, 16:21)

Panašu, kad gleivių kamštis išėjo, tai jau laukit greitai savo vaikiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 17:29)

o as labai tikiuosi, kad posakis "lazda turi du galus" - bus 100 proc.,  - kam gerbti kitus, kai i tave nusispjaut... tiesa, taip ir turi buti... tik apie save reikia galvoti, o ne apie kitus.... 4u.gif 
Papildyta:
gal cia kazkas panasaus kaip man sesuo pasakojo (kaip jai buvo), kad tai panasu, kad kazkoks kamstis is pradziu pasisalina - toks su gleivemis... va ir po keliu dienu jau viskas ir prasidejo.... 4u.gif

aga tas tai taip bet as bijau kad mane ishvarys ish ten su vyru pasakys kad negimdau ir ner ko cia vaziuoti sad.gif
pirma kart gimdysiu tai nezinau kaip kas vyksta sad.gif doh.gif blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
kaip auksciau jau "mamyte" minejo, taip ir yra, kamstukas pasisalino ir visko gali buti kad ir be saremiu kaklelis gali pradeti atsidarineti, geriau jau vaziuokite...

apsauks neapsauks, ka jau cia bepadarysi... niekur nera supratingumo nei cia nei tuose GN ax.gif

vaziuokite.
o geriausia, gal turite savo gines telefona, pasiskambinkite del sventos ramybes jai, bet esu tikra ji taip pat lieps jums nuvaziuoti, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 17:29)

o as labai tikiuosi, kad posakis "lazda turi du galus" - bus 100 proc.,  - kam gerbti kitus, kai i tave nusispjaut... tiesa, taip ir turi buti... tik apie save reikia galvoti, o ne apie kitus.... 4u.gif 
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mergyt, tau niekas blogo nelinki, o tu jau tai darai. g.gif
Tu man pasakyk uz ka gerbti tave tureciau? Kad cia jau kelis puslapius verksleni kaip tau blogai, kaip vyras nepatikimas, mamos nera, anytos nera, niekas nelankys, kaip tau isterija uzeis (jei dar neuzejo g.gif ), kaip pinigu vos sukrapstote. Paziurek i temos pavadinima. Tema apie ratus, o tu apie batus. Yra gyvenime tikri nuskriaustu zmoniu, bet jie braunasi alkunemis per gyvenima, kovoja uz save, uz kitus ir neverkslena bet kam, kas ju klauso. Pas visus yra mirusiu artimuju, pas kitas mamytes, deja, yra ir amzina atilsi vaikuciu, pas dauguma su pinigais yra ne pyragai, visos turi vienokiu ar kitokiu baimiu, bet yra supratimas kr ir kada apie tai kalbeti ir ar is viso verta. O tu cia lieji savo sirdgela del tikrai ne pirmo svarbumo problemu mamytems, kurios laukia didelio stebuklo, gyvena pakilia nuotaika ir tikrai neprivalo taves cia guosti ar ciucinti. Nesciai negalima prisileisti neigiamu emociju, o tu cia visa tema jomis uzleidai. Elgiesi kaip mazas ispaikintas egoistiskas vaikas. Jei tau reikia psichologines pagalbos, kuom as neabejoju, ar paguodos, ieskok jos pas artima drauge ar psichologe. Jei nera pinigu, yra anoniminis pagalbos telefonas. Pamastyk kaip tu vaika auginsi ir kiek teigiamu emociju glesi jam suteikti, jei jau dabar verksleni jei ne del vieno tai del kito lygioje vietoje.
O VGN ar bent buvai, kad jau nusiteiki, kad visos seseles blogos, mamos tave apreks ir t.t.? Na, kita vertus, jei guleciau su tavim vienoje palatoje, tai neabejoju, kad sugebetum "davesti".
Tu nori ypatingu salygu, buti atskirta nuo kitu ir t.t. As irgi noriu, visos mes norime. As ir ikru VGN pusryciams noreciau ir sampano, bet norai lieka norais, o realybe yra tokia, kokia yra.
Baik verkslenti ir daryti is saves auka, nes tuoj ir as pradesiu pasakoti kokia liudna mano istorija. Gal dar ir kitos mamos prisijungs. lotuliukas.gif Bus tema apie VGN. Visoms atejusioms pasidometi kaip ten kas, bus laaabai idomu. mirksiukas.gif

Atsakyti
oi, nu gal jau baikim.... 4u.gif
ar jums taip knieti pasipykti, per jusu "triju puslapiu " komentara kito smamytes info nematys;
pati siulote iseiti jei nepatinka, bet savo pasiulymo neklausote, jau isijautete i "ginca" - jei ji taip galima pavadinti....

as kaip tikvisas noriu "nuarminti" kad pas mane lankytoju isvis nebus - o juk tai gerai,ar ne, jau nieko nebesuprantu g.gif
o jus cia jau romana pradejot rasyt ir turit laiko,kantrybes...

geriau eikim isgerti kavos... ir uzismaniau latte, is kur jso dabar gaut g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 22 balandžio 2010 - 17:25
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 18:23)
oi, nu gal jau baikim....  4u.gif
ar jums taip knieti pasipykti, per jusu "triju puslapiu " komentara kito smamytes info nematys;
pati siulote iseiti jei nepatinka, bet savo pasiulymo neklausote, jau isijautete i "ginca" - jei ji taip galima pavadinti....

as kaip tikvisas noriu "nuarminti" kad pas mane lankytoju isvis nebus - o juk tai gerai,ar ne, jau nieko nebesuprantu  g.gif
o jus cia jau romana pradejot  rasyt ir turit laiko,kantrybes...

geriau eikim isgerti kavos... ir uzismaniau latte, is kur jso dabar gaut  g.gif  ax.gif

PASKUTINIS MANO POSTAS, SKIRTAS TAMSTAI:

Mano teorija pasitvirtino lotuliukas.gif Tikslas - gauti demesio, o kokiomis priemonemis, ne taip ir svarbu. Ziurek, gavai isskirtinio demesio ir "atkutai". Ir smaikstumas pasirode ir nuotaika jau gera, ne isterija gresianti, o kavos mat ji uzsimane lotuliukas.gif Komediante tai nebloga lotuliukas.gif
O del tos pastraipeles apie nuraminima. Vaizdas anok visai nelinksmas. Rodosi, kad jums ne tik psichologo, bet ir psichiatro pagalba nepakenktu, nes pagal jusu supratima, tai visos, skaitancios sia tema, gules su jumis vienoje palatoje ir jus jauciate poreiki visas jas "nuraminti". Tai gal jau "neberaminkite", nes as jau pradedu bijoti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Viskas, daugiau i jusu postus nebeatsakinesiu. Gaila, kad nera IGNORE mygtuko pasirinktiems personazams. doh.gif
Atsakyti
mano nuotraika visada buvo gera, tik buvau nuliudusi del tokiu kaip jus; ir norejau viska garziuoju uzglaistyti,ale ziuriu jums "kasti" tas pats kas - vandens benamiui paduoti.

aciu dievui - jau viska baigiam, bo jau ketvirta puslapi TAMSTA uzimat su savo pagieza;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 22 balandžio 2010 - 18:08
joom uzsiprenumeravau tema maniau apie VGN daugiau informacijos gausiu o cia kaip vištu garde. Neisizeidžiam.. umn.gif
Atsakyti