QUOTE(Neraitė @ 2010 04 22, 10:36)
Gal kas žino nuo kelių savaičių priima gimdyves VGN? Ar tik nuo 37 sav.?
Nelabai suprantu klausimą
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 10:34)
aha, i privacias, kai vos sukrapstom ant vaiko vezimelo ir lovytes, dar kur mums i privacias klinikas.... jei taip viskas butu paparsta....
tiesiok esu labai nervinga, ir ypac paskutiniu metu, nes vyriokas mano lyg ir geras, bet kas liecia pagalba man - paskutiniais menesiais, supratinguma... tai is desimteis balu rasyciau jam - 6; todel ir sakau, kad ir kaip belaukciau mano "zuikelio" isvystancio pasauli.... bijau, kad nervai mano neatlaikys....
ir isvis, geriau jau mama butu salia , nei vyras... daug ramiau jasuciausi ir pasitikeciau labiau savimi, ovyras... zinant ji... tai tik paguoda, kad galesiu per gimdyma parekti ji ir isdeti jam i akis ka apie ji galvoju...
Papildyta:
cia jus kalbat apie gimdyve? o tai ten nepavelka kokiais spec. marskiniais?
tai kapi dabar zinot ko isvis ten reik atsivest? gal reik nuvaziuot ir kokios informacijos duoda kokia atmintine ka atsivesti?
Labai suprantu Jūsų baimes, bet... Norisi ramybės palatoje nors kurį laiką. Be to, kai pradeda gamintis pienas, krūtys bausiausiai išpamsta, atsiranda guzai, kuriuos reikia pasažuoti, bent jau man tai pirmos dienos buvo sunkios. Seselės liepė masažuoti, masžuoti masažuoti. Kitaip mastitas ir pan. O čia sėdi koks svetimas vyras. Na nesu aš kompleksuota, bet šiuo atveju.... Nelakstysi į tualetą to daryti.
O dar vaikas vaikui nelygu. Mano paskutinis mažius kai gimė, kai užriko gimęs, tai nenutilo kokius aštuonis mėnesius. Ligoninėje visas tris paras prarėkė, tai ir taip devyni prakaitai pila, nežinai kas jam yra, pačiai norisi pamiegoti, o dar palatoje svetimi....
Taip kad mažiau stresuokite, galvokite, kad viskas bus gerai. Vyras aplankys, mamytės, seselės padės ir grįšite namo iš ligoninės sveiki ir laimingi. O jeigu tik galvosite, kaip jūs stresuosite, kaip depresesuosite, tai taip niekam nepadėsite, ypač sau.