Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

Laukiam teismo kol kas. Gerai priima, labai noriai važiuoja "namo" ir su ašaromis į grupę, tenka visaip kaip rasti būdų (tai draugėms lūpdažius vežame, tai auklėtojoms gėlių, tai pyragą keptą)... ašaroja, ir kuo toliau, tuo labiau, bet jau greitai tikiuosi atostogų ir tada jau pasiimu "su visam". nes net vaizduotės neturiu, kaip reiktų po atostogų grąžinti doh.gif bus ašarų pakalnė ir bijau, kad nepasitikėjimas iki gyvenimo galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 05 18, 12:39)

Laukiam teismo kol kas. Gerai priima, labai noriai važiuoja "namo" ir su ašaromis į grupę, tenka visaip kaip rasti būdų (tai draugėms lūpdažius vežame, tai auklėtojoms gėlių, tai pyragą keptą)...  ašaroja, ir kuo toliau, tuo labiau, bet jau greitai tikiuosi atostogų ir tada jau pasiimu "su visam". nes net vaizduotės neturiu, kaip reiktų po atostogų grąžinti doh.gif bus ašarų pakalnė ir bijau, kad nepasitikėjimas iki gyvenimo galo doh.gif

Laikykites merginos 4u.gif
Kaip tylu paskutiniu metu cia,mes ruosiames mazes krikstynoms,23 d busim tikros katalikes,na o po ceremonijos vaziuosime i sena sodyba su pirtimi svesti thumbup.gif .Kas 21 vaziuojat i Vilniu?
Atsakyti
Mano mažylė nekrikšyta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 05 18, 11:39)
Laukiam teismo kol kas. Gerai priima, labai noriai važiuoja "namo" ir su ašaromis į grupę, tenka visaip kaip rasti būdų (tai draugėms lūpdažius vežame, tai auklėtojoms gėlių, tai pyragą keptą)...  ašaroja, ir kuo toliau, tuo labiau, bet jau greitai tikiuosi atostogų ir tada jau pasiimu "su visam". nes net vaizduotės neturiu, kaip reiktų po atostogų grąžinti doh.gif bus ašarų pakalnė ir bijau, kad nepasitikėjimas iki gyvenimo galo doh.gif

wub.gif Kaip smagu skaityti, kad radote viena kitą rolleyes.gif

QUOTE(laureta @ 2009 05 18, 23:39)
Mano mažylė nekrikšyta  verysad.gif

Neplanuoji krikštyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 05 19, 08:41)
wub.gif Kaip smagu skaityti, kad radote viena kitą  rolleyes.gif
Neplanuoji krikštyt  g.gif

Planuoju wub.gif Laukiu kol krikštatėviai susituoks. Viliuos sutiks būti mano mažylės krikštatėviais 4u.gif
Atsakyti

http://www.delfi.lt/...php?id=22223420

oho, cia tai geras. Jau aš tai turbūt iš viso galvon nuo to ministro gaučiau, kad netgi sąmoningai viena apsiėmiau auginti (įsivaikinau) vaiką
Atsakyti
QUOTE(GinteZZ @ 2009 05 19, 18:11)

oho, cia tai geras. Jau aš tai turbūt iš viso galvon nuo to ministro gaučiau, kad netgi sąmoningai viena apsiėmiau auginti (įsivaikinau) vaiką

o tu ką, pagyrimo tikėjaisi, varinėji sau kaip bambalis, darai ką nori apie gyvenimą visai negalvoji ir dar vaiką augini. Nėr tau atleidimo jokio, vakar rinkausi, kas čia su manim pragaran keliaus- nu taip dabar išeina, kad jau nebloga kompanija renkasi. Bus įdomu.
Nuims jį tikriausia. O jeigu ne, tai kas žino, gal kaip nors internuos vienišas mamas ir tėvus g.gif įdomu našlėms/iams ką padarys? Man įdomus tolimesnis mano mamos likimas Kokios ten ministro vizijos tuo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinteZZ @ 2009 05 19, 18:11)

manyčiau greičiau jis gaus už tokius pasakytus žodžius. Taip neetiška.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 05 20, 03:25)
manyčiau greičiau jis gaus už tokius pasakytus žodžius. Taip neetiška.

nea schmoll.gif Kubilius sakė nematąs už ką bausti, o pats babagalvis įsižeidusiu tonu aiškino per tv kad jo nesuprato doh.gif
Atsakyti

juokas juokais, bet čia su tokiom kalbom kokia yra žala daroma, ir sakykim psichologų, psichiatrų darbas dvidešimties metų darbas, įdirbis jau atsirandanstis- tokiom kolabom, ir tokiom politikom yra nubraukiamas per vieną dieną. Per dvidešimt metų juodžiausio darba, mes jau džiaugdavomės jei per mėnesį ateidavo bent viena moteris ir drąsiai įvardindavo- aš ir mano aikai esam smurto aukos tiek fizinio, tiek psichologinio. Laikėm didžiuliu pasiekimu. Pasiekimas buvo tas, kad jau buvo žinančių ir be nuorodų kur joms kreiptis ir kur su vaikais išeit. Vaikai jau buvo išmokę nebejaausti gėdos ir atsakomybės, kad jie iš išsiskyrusių šeimų, ar kad yra vienišos mamos vaikai/as. Savasis AŠ kiekieno žmogaus jau buo bepradedąs darytis laimingas, laisvas. Bet laisvas- jis trukdis valstybei- tai akivaizdu. Laisvas- reiškia protaujantis. O kam jis toks? Va užtat ir vėl visi vejami, gujami atgal. Baimės politika yra pati geriausia politika. Koncervatoriai tai žino geriausia, nes ne kas kitas o jie ir yra tie patys komunistai tik su išvirkščiais kailiniais. Ir ne bet kokie komunistai, o tie nomenklatūriniai. Na tie, kur dar V.Majakovskis apie tokius rašė.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 20, 09:50)
juokas juokais, bet čia su tokiom kalbom kokia yra žala daroma, ir sakykim psichologų, psichiatrų darbas dvidešimties metų darbas, įdirbis jau atsirandanstis- tokiom kolabom, ir tokiom politikom yra nubraukiamas per vieną dieną. Per dvidešimt metų juodžiausio darba, mes jau džiaugdavomės jei per mėnesį ateidavo bent viena moteris ir drąsiai įvardindavo- aš ir mano aikai esam smurto aukos tiek fizinio, tiek psichologinio. Laikėm didžiuliu pasiekimu. Pasiekimas buvo tas, kad jau buvo žinančių ir be nuorodų kur joms kreiptis ir kur su vaikais išeit. Vaikai jau buvo išmokę nebejaausti gėdos ir atsakomybės, kad jie iš išsiskyrusių šeimų, ar kad yra vienišos mamos vaikai/as. Savasis AŠ kiekieno žmogaus jau buo bepradedąs darytis laimingas, laisvas. Bet laisvas- jis trukdis valstybei- tai akivaizdu. Laisvas- reiškia protaujantis. O kam jis toks? Va užtat ir vėl visi vejami, gujami atgal. Baimės politika yra pati geriausia politika. Koncervatoriai tai žino geriausia, nes ne kas kitas o jie ir yra tie patys komunistai tik su išvirkščiais kailiniais. Ir ne bet kokie komunistai, o tie nomenklatūriniai. Na tie, kur dar V.Majakovskis apie tokius rašė.

Rašysiu, bet nežinau ką... Atsiprašau. Rašyt siela šaukia, o minčių - begalė.

Žmonės, išmokę nebejausti gėdos... Kaži... Aš sau irgi peršu tą mintį. Gal juokingiausia, kad taip iš tiesų jaučiuosi. Ir būna rimtų momentų, kai visas mano įdirbis nueina "šunim šėko pjaut". Kai vėl pasijaučiu kaip maža mergaitė, mažų mažutėliausių apsupty, ir visvien nuo to mažumo labai pažeidžiama... Man jau darosi nebekeista, kad net man nesuvokiant dėl ko, kyla migreniniai galvos skausmai. Bet jau pradedu atskirt nuo ko ima mirgėti akyse... Kai tik nueinu į valdiškas institucijas. Dažniausia.

Nebejausti gėdos yra labai sunku. Labai. Vis bandai ir bandai... ir vis pajunti... Trukdis kažkam esi visada, jei taip nori jaustis. Aš mokausi tuo trukdžiu nesijausti. Lai sau jaučiasi tie, kam tai svarbu. Bet kartkartėm kyla migreniniai galvos skausmai. Atrodo - iš kur? Ogi aišku, kad iš vidaus...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 05 20, 08:37)
nea schmoll.gif Kubilius sakė nematąs už ką bausti, o pats babagalvis įsižeidusiu tonu aiškino per tv kad jo nesuprato doh.gif

verysad.gif gaila, kad tokie valdžioje sėdi.

Niekas nebaudžia ir neapkalba vyrų, kurie palieka šeimas lengva ranka ir kratosi atsakomybės. O vat moteris palikusi vyrą despotą ar patapusi našle jau yra ujama. Ir kuom ne akmens amžius Lietuvoje doh.gif . Valdžios vyrai nemasto ką daro ir ką sako. doh.gif

Manau už tokius pasakytus žodžius valdžioje ne vieta nė vienam blush2.gif
Atsakyti