Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

QUOTE(fasstum @ 2009 06 16, 15:29)
Šelma tu šaunuolė  4u.gif . Aš dažanai nausprendžiu nieko nesakyti ir leisti vaikams skinti savo klausymo-neklausymo vaisius, bet neapsikentusi pradedu zyzt, arba rėkt unsure.gif Na nėr kantrybės doh.gif , nors ir suprantu, kad toks poveikis kur kas stipresnis, nei mano zyzciojimai

Na o musu situacija tokia: turime mes savo mergyte vasarai, del kitu dvieju VTAT pasiulė pagalvoti. Šį mėnesį turėtų jau būti kursų išvada, todėl tikėjausi, kad per vasarą pavyks susitvarkyti nuolatinės globos dokumentus. Bet kadangi viskas taip pasisuko tai ir nezinau, kaip cia bus  g.gif . Kol kas, kol neturiu išvados, nesiruošiu imtis jokių žygių. O tada gal bandysim patys teisman duot dėl globos, apeidami VTAT.

Noriu ir as patarimo pakalausti. Vakar vakare mergaitė pradėjo skųstis, kad skauda kojytę. Konkreciai vietos nurodyti negali, rodo visą blauzdą. Galvojau mėšlungis, bet raumenukai minkšti. Tiesa dieną daug vaikščiojo. Palaikėme šiltame vandeny ir praėjo. Tačiau naktį 3 kartus mus kėlė savo ašarom - skauda. Pradeda tyliai kniurkti, paskui vis garsyn ir garsyn, bet nieko nesako. Tik kai ateini, klausi kas nutiko, sako koja skauda. Beje, nakti skaudėjo jau pakaitom, tai viena, tai kita koja  blink.gif . Du kartus kėlėsi vyras, trecią aš. Prieinu, apmaigau tą kojytę. Liesti visur leidžia, judinant ar spaudžiant neskauda (ir pati taip sako, ir iš reakcijos matau, net nekrupteli, nors maigiau gan stipriai). Truputi pabariau, ir uzmigo, ramiai. Itariu, kad truko mamos dėmesio smile.gif , kai tėtis priėjo tai netenkino. Bet ką daryti, kad nepradėtų taip manipuliuoti? O gal visgi gydytojai parodyti?

Man mazai skaudedavo kaula, nuo kelio iki pedos ir skausmas budavo stiprus - padedavo glostymas, su spiritu istrynimas ir vilnoniu saliku aprisimas. Skausmas budavo del kalcio trukumo, galbut ir mazytei taip...o gal ir manipuliacija..
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2009 06 16, 14:29)

Noriu ir as patarimo pakalausti. Vakar vakare mergaitė pradėjo skųstis, kad skauda kojytę. Konkreciai vietos nurodyti negali, rodo visą blauzdą. Galvojau mėšlungis, bet raumenukai minkšti. Tiesa dieną daug vaikščiojo. Palaikėme šiltame vandeny ir praėjo. Tačiau naktį 3 kartus mus kėlė savo ašarom - skauda. Pradeda tyliai kniurkti, paskui vis garsyn ir garsyn, bet nieko nesako. Tik kai ateini, klausi kas nutiko, sako koja skauda. Beje, nakti skaudėjo jau pakaitom, tai viena, tai kita koja  blink.gif . Du kartus kėlėsi vyras, trecią aš. Prieinu, apmaigau tą kojytę. Liesti visur leidžia, judinant ar spaudžiant neskauda (ir pati taip sako, ir iš reakcijos matau, net nekrupteli, nors maigiau gan stipriai). Truputi pabariau, ir uzmigo, ramiai. Itariu, kad truko mamos dėmesio smile.gif , kai tėtis priėjo tai netenkino. Bet ką daryti, kad nepradėtų taip manipuliuoti? O gal visgi gydytojai parodyti?

Visko gali būt, gal jei ir skauda ,nes vaikams kai stipriau auga skauda kaulus , reikia vitaminus naudos, būtinai pasikonsultuok su gydytoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2009 06 16, 15:29)
Šelma tu šaunuolė  4u.gif . Aš dažanai nausprendžiu nieko nesakyti ir leisti vaikams skinti savo klausymo-neklausymo vaisius, bet neapsikentusi pradedu zyzt, arba rėkt  Na nėr kantrybės , nors ir suprantu, kad toks poveikis kur kas stipresnis, nei mano zyzciojimai

Na o musu situacija tokia: turime mes savo mergyte vasarai, del kitu dvieju VTAT pasiulė pagalvoti.

Bet ką daryti, kad nepradėtų taip manipuliuoti? O gal visgi gydytojai parodyti?

Ai ir man būna visaip, bet labai stengiuosi ax.gif Tu absoliučiai teisi, zyzimas tik išprovakuoja negirdėjima ir atsijungimą drinks_cheers.gif Man sunku vienitelis dalykas-nuolatinė betvarkė namie frusty.gif: Tvarkytis viena neturiu nei noro, nei jėgų nei prasmės matau-versti ir būt žandaru....tik santykius tarpusavio gadina verysad.gif Kompo atėmimas jau nebevaikia doh.gif Vieną vakarą po darbo gryžus į jovalyną pasakiau, kad nenoriu būt tokiuose namuose, apsižergiau dviratį, pasisodinau mažių kėdutėm ir sodybon išlekiua-vakare net blizgėjo viskas wub.gif Bet nebėgiosiu juk kaip paauglė visad kai tik nepatinka kas iš namų lotuliukas.gif Jei ne nuolatinis "ne aš numečiau".... "ne mano knyga".... "aš gražiai pasidėjau, nežinau kas čia nuspyrė" tai būtų pasaka ne gyvenimas rolleyes.gif

Mn labai siūlė jo mažajį broliuką, bet jų toks darbas...Šiai dienai situacija nekokia-tas broliukas vienintelis lieka šeimynoj vasarai verysad.gif Stengiuosi negalvot apie tai, nes skauda, bet...na taip yra verysad.gif

Parodyk gydytojai-jei rimta lai gydo, jei tik dėmesio trūkumas tai tegul mažė mato, kad ji jums rūpi wub.gif O manipuliacija tegul vyras nuima-tarkim nakti tu negirdi jos, o jis girdi, gal nesulaukusi tavęs prie lovytės nebekvies-diena labiau tinkamas laikas dėmesio rodymui juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 06 16, 14:52)
Jei ne nuolatinis "ne aš numečiau".... "ne mano knyga".... "aš gražiai pasidėjau, nežinau kas čia nuspyrė" tai būtų pasaka ne gyvenimas  rolleyes.gif

Parodyk gydytojai-jei rimta lai gydo, jei tik dėmesio trūkumas tai tegul mažė mato, kad ji jums rūpi wub.gif O manipuliacija tegul vyras nuima-tarkim nakti tu negirdi jos, o jis girdi, gal nesulaukusi tavęs prie lovytės nebekvies-diena labiau tinkamas laikas dėmesio rodymui juk  smile.gif

Pas mus lygai tas pats drinks_cheers.gif doh.gif . Nematau prasmės tvarkyti, jei po valandos vėl viskas suversta, ir atsakingų už tai nerasi.

Aš irgi galvoju, kad gali būti ir augimo skausmai, ar kalcio trūkumas. Lyg ir sako, kad kaulą skauda, bet ji man rodos, dar nelabai sugeba tiksliai ivardinti ( nors jau 7metai jai). Bandysiu vest pas gydytoja, ji tokia nebloga. Baisu gi, kad ir kokios rimtos ligos nebūtų, jos irgi kartais tokiais iš pirmo žvilgsnio nekaltais skausmais prasideda. Bet va, kai prieini prie verkiancio vaiko, akys sausos, ir klausimų begales užduoda, visai ne apie skaudamą koją g.gif ,todėl ir apie manipuliacijas pagalvoju...
Atsakyti
Fasstum kuo vardu mergytė smile.gif
Atsakyti
sveikutes.tai va grizo danute po pamoku nejo i jokias vaiku teises.bet grizo susiraukus ir vyras atsikeles po naktines,kad pasiuto.kad cia ne vaiku darzelis,jei jau susikrove tai ir lai eina ir liepe eit i vaiku teises.tai kai nuejo vaiku teises pirmiausia ant musu pavare,kam emem pastovaia globa.tai ir vel kazkokiais durneliais atrodom.nu kaip neimsi vienai emem ir kitai reikejo,tuo labiau vaiku teises kalbejo"jums jokio skirtumo,cia keisis tik vaiko statusas"nu blin tai ka man dabar tam vaikui sakyt kad neimsiu nes juo nepasitikiu,jug darai viska tikedamas kad bus geriau.jug tam vaikui gali atrodyt kad dar labiau ja isskiriam ir zlugdom.na bet atrodo taip galvojom tik mudu su vyru.nes iskart po teisko ji dar labiau suizulejo ir viskas jai pasidare dzin.na o kai vaku teies jai siandien pasiule taikytis su mumis,sake grizus kad pasakiu,kad nenori ir nori i vaiku namus.na tai rytoj teks vaziuot i teises ir tenkint jos norus.kazkoks siaubas.bet zinokit kai vakar isgirdau is jos kad geriau ja butu uzsienieciai pasieme ir kad kad ji cia nei nakties nebenori but,tai taip kale per sirdi.reiskia viska ka jai daviau del ko stengiaus yra nulis.jai svarbiau turtai,nes uzsienieciai ju turi.na vienu zodziu vaziuosim rytoj klausytis "graziu" zodziu musu adresu vaiku teisese.o man taip tikdavo nueit papliurpt su tom moteriskem,kaip sekasi.na nieko atkentesiu viska,tikesiuos labai kad nors mazoji globotine uzauks su sypsena ir be cirku.gal ir gerai jai galesiu duot dvigubai to ko neeme danute.ir uzaugs mano dvi panytes.o gal kada dar viena leliu dievas padovanos.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 06 15, 23:17)
.bet kad as noriu kad ji liktu,noriu ja uzaugint,o ji nori kazko kito verysad.gif

console.gif Vėlute, palik ją ramybėj, nieko jai nesakyk- tikrai tegu eina, viską tu ir pasakei teisngai ir padarei. O žodžiai, niekas nieko blogo nesakys, tikrai esi ne viena tokia nuo kurios "bėga". Kaip ten bebūtų nenusileisk ir tiek. VTAT gi viską supras, tai gi į globos namus- vis geriau negu laukais- ar ne? Va tada tai jau tikrai pasakytų, ir nervų būtų labai daug, o čia- viskas bus gerai. Gal persigalvos. Galų gale tu jai padėjai tiek, kiek galėjai, tiek , kiek ji priimė- visko už ją negali.
Papildyta:
QUOTE(velute @ 2009 06 16, 18:24)
sveikutes.tai va grizo danute po pamoku nejo i jokias vaiku teises.bet grizo susiraukus ir vyras atsikeles po naktines,kad pasiuto.kad cia ne vaiku darzelis,jei jau susikrove tai ir lai eina ir liepe eit i vaiku teises.tai kai nuejo vaiku teises pirmiausia ant musu pavare,kam emem pastovaia globa.tai ir vel kazkokiais durneliais atrodom.nu kaip neimsi vienai emem ir kitai reikejo,tuo labiau vaiku teises kalbejo"jums jokio skirtumo,cia keisis tik vaiko statusas"nu blin tai ka man dabar tam vaikui sakyt kad neimsiu nes juo nepasitikiu,jug darai viska tikedamas kad bus geriau.jug tam vaikui gali atrodyt kad dar labiau ja isskiriam ir zlugdom.na bet atrodo taip galvojom tik mudu su vyru.nes iskart po teisko ji dar labiau suizulejo ir viskas jai pasidare dzin.na o kai vaku teies jai siandien pasiule taikytis su mumis,sake grizus kad pasakiu,kad nenori ir nori i vaiku namus.na tai rytoj teks vaziuot i teises ir tenkint jos norus.kazkoks siaubas.bet zinokit kai vakar isgirdau is jos kad geriau ja butu uzsienieciai pasieme ir kad kad ji cia nei nakties nebenori but,tai taip kale per sirdi.reiskia viska ka jai daviau del ko stengiaus yra nulis.jai svarbiau turtai,nes uzsienieciai ju turi.na vienu zodziu vaziuosim rytoj klausytis "graziu" zodziu musu adresu vaiku teisese.o man taip tikdavo nueit papliurpt su tom moteriskem,kaip sekasi.na nieko atkentesiu viska,tikesiuos labai kad nors mazoji globotine uzauks su sypsena ir be cirku.gal ir gerai jai galesiu duot dvigubai to ko neeme danute.ir uzaugs mano dvi panytes.o gal kada dar viena leliu dievas padovanos.

taikytis, tai tu taip taiyis, kad ne jos norus tenkintum,o ji tavo. Aiškiai ten imi ir pasakai, kad gerai jai atleidi , bet iki pirmo išeisiu. O po to jau viskas turės eiti, ir dar visokių ko ji ten neturi daryti, jei jau nori taikytis- ir baigta. O jei jos tai netenkina, nutai tegu laukia užsieniečių globos namuose. Be jokų nuolaidų ir tik tu nebijok tų VTAT.
O dėl širdies užgavino, ji to ir siekė- tave įskaudint.

O lelių kitą žinoma turėsit, ir dar ne vieną, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
.Dabar "suraukto veidelio" laikotarpis, šis kolkas man labai skausmingas, fiziškai nepernešu tokių nuotaikų namie  doh.gif Bet laikasusi iš paskutiniųjų, visiškas ignoras, tiesiog nepastebiu, o jis  turbūt užuosdamas kaip man verda viduriai man iš paskos vaikšto, aš su knyga miegamajam užsidarau-jis prisistato ir atsisojęs tarpduryje rodo, kaip labai aš jį nuskriaudžiau  doh.gif  lotuliukas.gif Tikiuosi praeis....  rolleyes.gif Bet kokiu atveju praeit turi-jam arba man
Kokia situacija dabar? Vasarai tik visas 3 arba nei vienos? Ką VTAT sako?

o maždaug dėl ko jis ten susiraukė? Manaisis kartas nuo karto vaikšto surauktu veideliu- ateina, atsistja prieš akis r stovi kaip sąžinė. Bet tai turi labai" rimtas" priežastis, aš kažko nenuperku, kažko nevykdau dar kažkas. Ir tai pas mus užtrunka. Rašiau, gi kai jis nbuvo ketverių sakė- mama, nu kodėl tu manęs neklausai biggrin.gif , beviltiška tokia ta mama, žodžiu.
O šiaip mano vaikinas savarnkiškai važinėja į baseiną, mokosi plaukti- tai emocijos per kraštus liejasi . Laimingas visas. Viską jis ten pasidaro ir po dušu palenda, ir galvą išsiplauna, ir nieko nepamiršta. Galvoju, kad jis pakankamai savarankiškas ir daug moka , moka atsakyt pats už save. Paskutiniu metu labai pamėgo maistą gamintis- blynų užsimaišo ir išsikepa, bulvių pasikepa, dešrelių, kiaušinį. Trynio tik nevalgo. Kavą mano vaikas geria biggrin.gif , kavavire naudotis moka. O toliau ką ten sriubą ką mikrobangėj gi viską pasišildo, bet čia nieko įdomaus. Moka savo firminį pyragą, labai skanų, labai paprastą- jei norėsit parašysiu receptą, galės jūsų vaikai pamėginti. Bet šitą jis moka jau du metus. O svarbiausia labai abai nori būti didelis, ir mokėti viską kaip didelis, kaip man tai patinka, kaip mane tai džiugina wub.gif . Jis toks meilus, ir ant kelių mėgsta pasitrinti ir lovoj šalia pasivolioti. Šaunuolis toks. Savo kambarį moka susitvarkyti puikiai, net grindis išplauna puikiai, su stalčiais dar sunkiau. Žodžiu aš jį labai myliu wub.gif
Atsakyti
Mano bio bandė-supykės tašę dėjosi ir pas močiutę gyvent ėjo  lotuliukas.gif Ta gavusi mano įspėjamą skambutį tarpduryje sutiko ir apgailestavo, kad negali priimti, norit pakeisti gyvenamąją vietą reikia teismo sprendimo  lotuliukas.gif Kaip bebūtų vaikas visada jaučia silpną vietą-globotinis bandė šantažuot nevalgymu-nepavyko, apsimečiau, kad man nusispjaut valgo jis ar ne, ne man alkis pilvą graužia....

Nuo dūšios pritariu Šelmai (šį bei tą ištryniau dėl būsimo posto ilgumo, o po to pamislijau - kad viską reikėjo palikt ax.gif ), o rašau Vėlutei smile.gif
Na, čia daugelis mūsų taip elgėsi. Daugelis. Ir būsena man labai pažįstama... Pagąsdint tėvus ir pasijaust svarbia... Ji manipuliuoja jumis, Vėlute. Bet manipuliacija visada turi daug spalvų. Kad ir ką kas pasakytų - pamąstai - na, bet mano vaikui tai sunkiai pritaikoma... O iš tiesų - tai yra vis kitokių spalvų manipuliacija...

Mano vaikai visokiais išėjimais nemanipuliavo. Sunku pasakyt, kodėl. Gal todėl, kad aš išjaučiau tokius dalykus ir ko gera, užkirtau jiems kelią. Tačiau vyresnioji manipuliavo kitokiais dalykais. Subtilesniais. Labai svarbu yra vaikų nebijoti - jūs su vyru esat gyvenimo kalviai. Mano akimis - jūs darot labai daug gerų dalykų!!! Bet mergaites paėmėt globon nebemažas... O tai reikalauja ypatingesnės priežiūros. Taip jau yra. Mano draugė, skundusis baisiu savo mažo vaiko būdu, pažvelgus į savo vyresniojo vaiko elgesį, atsidūsta liaudies išmintim: "maži vaikai, maži vargai"... Ir atvirkščiai. Man tokios mintys kyla neretai. Stiprybės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 06 16, 19:09)
Šaunuolis toks. Savo kambarį moka susitvarkyti puikiai, net grindis išplauna puikiai, su stalčiais dar sunkiau. Žodžiu aš jį labai myliu  wub.gif

Žodžiu, aš irgi wub.gif

Myliu jį kaip puikų vaiką. Kaip artimą dūšiai vaiką. Kaip mielą vaiką. Kaip... tų žodžių gali būt daug, bet jų nenoriu. Nes jie neišsakomi.

Jis viską moka puikiai. Nes yra įstabus. Mano vaikas irgi. Tik kitaip. Kad tik sveiki jie būtų. Kad tik. Tik tiek. Visa kita - glupstvo. Tai tvirtinu jau seniai. Bet vis tenka...
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 06 16, 18:24)

Labas rytas Vėlute, žinokit mes ir buvom pasiėmę savaitgaliams mergaitę jai buvo tiek pat kiek jūsų vyresnėliai. Mano brolis ją labai norėjo ištraukt iš tų vaikų namų, ji begalo graži buvo na ir mandagi iki pakol per atostogas mano brolis neleido trankytis į luaką su nekokios reputacijos draugėmis na ir prasidėjo paskui ir prokuratūra, nes ne kad man pasakė, o nuėjo auklytojui papasakojo, kad ant jos balsą pakėlė ir.t. na r jiems kilo įtarimas, kad gla mes prie jos lindom na daug pasakot. Tik žinau viena, kad ji mūsų atsisakė ir ji norėjo grįžt į vaikų namus . Jau jie pajunta draugų įtaką ir paskui į juos ją traukė
Atsakyti
velute,net skauda skaityt ką parašei verysad.gif Paleisk tu ją, galu gale nebe maža, nebe leliukas griūnantis ant žemės ir trypiantis kojomis kai kažkas ne pagal jį vyksta...Ji turi teisę gyventi savo gyvenimą taip, kaip jai atrodo geriau...Paleisk tik durų neužtrenk, visi turim turėti galimybę klysti, apsigalvoti ir nuoširdžiai atsiprašius gryžti ten iš ko bėgom.....

QUOTE(alfija @ 2009 06 16, 19:09)
o maždaug dėl ko jis ten susiraukė? Manaisis kartas nuo karto vaikšto surauktu veideliu- ateina, atsistja prieš akis r stovi kaip sąžinė.

Žodžiu aš jį labai myliu  wub.gif

Dėl menkniekių dažniausiai-užsisėdi prie tv, pasakau išjungti-du eina kitais reikalais užsiimti, o jis susiraukia.... Paprasčiausia pastaba-galit bernai po tauleto dangtį nuleist pagaliau-baigiasi susiraukimu.... Klaidai, vėl lėkštės pavalgęs nenusinešei.... Žodžiu bet kokia, net švelni pastaba baigiasi, kaip tu sakai stovėjimu, kaip sąžinė prieš akis smile.gif Ir mokytoja sakė, per savo praktiką neturėjau dar tokio vaiko, kuris VISIŠKAI nepriimtu kritikos ir pamokymų. JOKIŲ. Rašyk didesnėm raidėm, nes nematau-ir jis jau raukiasi doh.gif O jau prisipažint, kad suklydo tai titaniškas darbas, na jau jau lyg ir pramušė-pasako, kad nu ir žioplas aš, ale ot nesiseka...Anksčiau tai net nereikėdavo pastabos, netyčia išsprūsta puodelis tai puola pusdieniui į liūdėjimus, nors niekas net nepasako nieko, kartais atrodo, kad jis jaučiasi pats protingiausiais tobuliausias ir visą sugebantis ir menkiausias nesklandumas parodantis, kad jis irgi tik žmogus jam pasaulio pabaiga lotuliukas.gif Va ties šituo daugiausiai dirbame-neduok die tokį diedą turėt namie unsure.gif lotuliukas.gif
Jis labai įvairiapusis, labai imlus, gabus ir viską greitai perprantantis-kitą akimirką nemato net cukrinės šalia puodelio padėtos doh.gif Gal kažkiek nuovokos trūksta g.gif Na tokio supratimo iš pusė žodžio, bet gal per daug tikiuosi, tik 3 metus jis mūsų g.gif Bet, kad myliu tai jetau jetau kaip myliu wub.gif Vakar pas močiutę jo eilė miegot buvo-pakaitomis visi didčkai dabar nakvoja, kai jo sesė ten atostogauja, tai namie taip tuščia be vieno smile.gif

Atsakyti
Šelma, tu tai thumbup.gif Visada skaitau tavo pasakojimus ir toks juokas ima, gerąją prasme. biggrin.gif
O mano dukra tai turi tokią savybę, na jei kažkas buvo pasakyta, ne konkrečiai pažadėta, ir tai neįvyko, pasikeitė aplinkybės, tai nelaimingumas neišpasakytas, atrodo pasaulio pabaiga atėjo. Buvo vandens parke, paskui ledų, ir ten tokiais dviračiais galima pasivažinėti jau iš jo išėjus nuomoja, ji jais vis važinėja , jau sakyčiau atsivažinėjus, pagaliau namuose dviratis naujas, ir tą dieną skubėjom, vyrui iš darbo paskambino, sakau šiandien nevažinėsim, nu tai žinokit, ėjo tai atrodo, kai nukankinta, ašaros bėgo upėmis, aiškinau gražiai, kad kitą kartą, juk dažnai į tą vandens parką važiuojam, kad šiandien gi jau pramogavo, žinokit ji tiesiog tų žodžių negirdi, kartoja savo kaip automatas, kodėl negaliu, aš noriu, kodėl negaliu ir taip kartoja , kartoja....Jokie paaiškinimai nepadeda. Ir taip visur ir visada sugadina iškylas, šventes, prie jūros , jei sakykim pasakysi, kad va gal paskui kažką padarysi, pasigauna tą žodį, ir viskas tai turi įvykti, nors pasikeičia aplinkybės, nu niekaip neįaiškinsi, kad va na tiesiog dabar negalima. Mes vis prie ežerų varom, tokias ekskursijas darom, po piliakalnius, tai buvo taip , kad maudėmės, paskui kažkaip sakau, net ne jai, kad ir prie kito ežero gal išsimaudysi,,nuvažiavom, bet jau vėlu buvo , šaltoka, nesimaudėm , tai ji ir vėl, kodėl, kodėl negaliu,verkimas, ir tas pastovus, kartojimas, kodėl,negaliu,tu sakei, aiškink kiek nori, kad jau šalta, jau kaip sunervina, ne tas žodis. Ir svarbiausia, kad tas jos verkšlenimas tęsiasi pusvalandį, daugiau.
Čia kažkada pareiškė, taip kažko negavusi verkšlendama, kad ji numirs, jei neįvykdysim ko ji nori ir mes neturėsim tokios dukros, paskui vaikščioja, vyras sako, nu matai ir nenumirei, o ji sako, aš persigalvojau, aišku tonas tai toks na - kas tai aš. smile.gif
Atsakyti