QUOTE(fasstum @ 2009 06 16, 15:29)
Šelma tu šaunuolė
. Aš dažanai nausprendžiu nieko nesakyti ir leisti vaikams skinti savo klausymo-neklausymo vaisius, bet neapsikentusi pradedu zyzt, arba rėkt
Na nėr kantrybės
, nors ir suprantu, kad toks poveikis kur kas stipresnis, nei mano zyzciojimai
Na o musu situacija tokia: turime mes savo mergyte vasarai, del kitu dvieju VTAT pasiulė pagalvoti. Šį mėnesį turėtų jau būti kursų išvada, todėl tikėjausi, kad per vasarą pavyks susitvarkyti nuolatinės globos dokumentus. Bet kadangi viskas taip pasisuko tai ir nezinau, kaip cia bus
. Kol kas, kol neturiu išvados, nesiruošiu imtis jokių žygių. O tada gal bandysim patys teisman duot dėl globos, apeidami VTAT.
Noriu ir as patarimo pakalausti. Vakar vakare mergaitė pradėjo skųstis, kad skauda kojytę. Konkreciai vietos nurodyti negali, rodo visą blauzdą. Galvojau mėšlungis, bet raumenukai minkšti. Tiesa dieną daug vaikščiojo. Palaikėme šiltame vandeny ir praėjo. Tačiau naktį 3 kartus mus kėlė savo ašarom - skauda. Pradeda tyliai kniurkti, paskui vis garsyn ir garsyn, bet nieko nesako. Tik kai ateini, klausi kas nutiko, sako koja skauda. Beje, nakti skaudėjo jau pakaitom, tai viena, tai kita koja
. Du kartus kėlėsi vyras, trecią aš. Prieinu, apmaigau tą kojytę. Liesti visur leidžia, judinant ar spaudžiant neskauda (ir pati taip sako, ir iš reakcijos matau, net nekrupteli, nors maigiau gan stipriai). Truputi pabariau, ir uzmigo, ramiai. Itariu, kad truko mamos dėmesio
, kai tėtis priėjo tai netenkino. Bet ką daryti, kad nepradėtų taip manipuliuoti? O gal visgi gydytojai parodyti?

Na o musu situacija tokia: turime mes savo mergyte vasarai, del kitu dvieju VTAT pasiulė pagalvoti. Šį mėnesį turėtų jau būti kursų išvada, todėl tikėjausi, kad per vasarą pavyks susitvarkyti nuolatinės globos dokumentus. Bet kadangi viskas taip pasisuko tai ir nezinau, kaip cia bus

Noriu ir as patarimo pakalausti. Vakar vakare mergaitė pradėjo skųstis, kad skauda kojytę. Konkreciai vietos nurodyti negali, rodo visą blauzdą. Galvojau mėšlungis, bet raumenukai minkšti. Tiesa dieną daug vaikščiojo. Palaikėme šiltame vandeny ir praėjo. Tačiau naktį 3 kartus mus kėlė savo ašarom - skauda. Pradeda tyliai kniurkti, paskui vis garsyn ir garsyn, bet nieko nesako. Tik kai ateini, klausi kas nutiko, sako koja skauda. Beje, nakti skaudėjo jau pakaitom, tai viena, tai kita koja

Man mazai skaudedavo kaula, nuo kelio iki pedos ir skausmas budavo stiprus - padedavo glostymas, su spiritu istrynimas ir vilnoniu saliku aprisimas. Skausmas budavo del kalcio trukumo, galbut ir mazytei taip...o gal ir manipuliacija..