labukas.nuo pat astuoniu ryto trypem prie vaiku teisiu.as nuo 4 nebeuzmigau,vyras grizo 5val.is darbo ir susinervines gulejo.i masina isedo vaziuot net gaila pasidare,akis vos atmerkes.na bet dabar iki darbo knarkia.tai va danute ten sedejo nieko neapsisprendus,sake nezino ko pati nori,susiraukus.tai ta moteriske sako,na jei dar karta kazkas panasaus,tai apsispreskit ir atvaziuokit rasyt pareiskima.jau paciai man nervai neatlaike,klausia ta darbuotoja tai kur eisi.o ji nezino.na atskaite nebloga morala jai vaiku teises.bet mazai sansu kad pades.kazkaip sirdy ramiau pasidare,kad moteriske pamate kad tikrai su danute sunku,kaip is kino sunkus vaikas
na tai tiek lauksiu kito karto,tiksliau nelauksiu ir apskritai naiviai tikiuos kad to karto nebebus,bet nesitiki.

QUOTE(velute @ 2009 06 17, 13:57)
labukas.nuo pat astuoniu ryto trypem prie vaiku teisiu.as nuo 4 nebeuzmigau,vyras grizo 5val.is darbo ir susinervines gulejo.i masina isedo vaziuot net gaila pasidare,akis vos atmerkes.na bet dabar iki darbo knarkia.tai va danute ten sedejo nieko neapsisprendus,sake nezino ko pati nori,susiraukus.tai ta moteriske sako,na jei dar karta kazkas panasaus,tai apsispreskit ir atvaziuokit rasyt pareiskima.jau paciai man nervai neatlaike,klausia ta darbuotoja tai kur eisi.o ji nezino.na atskaite nebloga morala jai vaiku teises.bet mazai sansu kad pades.kazkaip sirdy ramiau pasidare,kad moteriske pamate kad tikrai su danute sunku,kaip is kino sunkus vaikas
na tai tiek lauksiu kito karto,tiksliau nelauksiu ir apskritai naiviai tikiuos kad to karto nebebus,bet nesitiki.

o ką aš tau sakiau

Papildyta:
QUOTE(Vistik @ 2009 06 17, 14:10)
Velute, o tavo globotinės yra sesutės ar ne?
Atvirai pasakius, kaip bijau,kad mano mažytė kažkada taip nepadarytų, nežinau kaip visa tai išgyvenčiau.

Atvirai pasakius, kaip bijau,kad mano mažytė kažkada taip nepadarytų, nežinau kaip visa tai išgyvenčiau.

išgyventum ir išgyvensi jei taip atsitiks. Bet tu savęs neprogramuok visokiems atsitikimams. Paskaitai kas kam atsitiko negero kur, ir tu subi sau matuotis tą situaciją- nereikia. Kol nėr tos situacijos gyvenk ir džiaukis. Va imk balionų savo mažei, oj kokia ji tavo šaunuolė

QUOTE(alfija @ 2009 06 17, 14:33)
išgyventum ir išgyvensi jei taip atsitiks. Bet tu savęs neprogramuok visokiems atsitikimams. Paskaitai kas kam atsitiko negero kur, ir tu subi sau matuotis tą situaciją- nereikia. Kol nėr tos situacijos gyvenk ir džiaukis. Va imk balionų savo mažei, oj kokia ji tavo šaunuolė

Jo nereiktų prisigalvoti.

Žinai, po šitų visų galingų pokalbių apie tas,,tiesas,, kas ,kur ir kaip gimdė, aišku ji net nesiruošia klausyti ir to toliau nepriima, bet čia kada veduosi gatve, o ji sako, ar žinai mama, kad aš dabar vis stebiu kas man už nugaros eina, nu šakės, sakau tai kam, kad nepaimtų manęs sako, ir tu stebėk gerai, nu ką čia prisigalvoji sakau, kas tave ims, bet jai vistiek turėjau prižadėt, kad stebėsiu, dabar pasitikslina kartais, kad ar tikrai stebiu. Nesuprantu čia aš jos. Bandžiau klausinėti iš kur ji traukia tokius dalykus, o ji nu prašau stebėk, ir viskas, aš taip noriu. Tai dabar ,,stebiu,,.

Oi aš kai pagalvoju, kiek mes visokių ,,sutarčių, turim, kur žinom tik mes abi, tai kiti galvotų, kad kvailos mes, bet jai tai labai gerai, ji tuos ritualus, paslaptis darydama, taip gerai jaučiais. Sakykim aš ryte jai duodu saldainį kai eina į darželį, ji įsideda į savo rankinę, ir tai yra mūsų paslaptis, jos valgyt negalima, nes darželyje griežtai neleidžia, tai ji išlaiko visą dieną, niekam nerodo, ir kai ją pasiimu ir einam jau į mašiną ji suvalgo. Kaip džiaugiasi, kad niekas apie tą saldainį nežino tik mudvi. Tai mūsų paslaptis būna. Ne kasdien taip, bet ji kai užsimano, ryte sako,,mama gal padarom šiandien paslaptį,,.
QUOTE(Vistik @ 2009 06 17, 09:37)
...Jokie paaiškinimai nepadeda. Ir taip visur ir visada sugadina iškylas, šventes,
Tu mano vaika augini turbūt

QUOTE(Vistik @ 2009 06 17, 14:52)
,,mama gal padarom šiandien paslaptį,,.

QUOTE(Šelma @ 2009 06 17, 15:07)
Tu mano vaika augini turbūt
Bet manau tie gadinimai švenčių, savaitgalių ir išvykų tai daugiau mano, o ne jo problema-na rado vaikis silpną mamos vietą, kuris gi nepasinaudotu

Oi kaip jinai naudojasi mano silpnybėmis. Tą pati suprantu.
Arba dar prieš kokius tris mėn. susapnavo košmarą, naktį raminau, ryte pasakė, kad aš kalta, kad ji košmarą susapnavo, nu čia dabar sakau,kuo aš kalta, o ji pareiškė, kad aš jai vakare nepasakiau ką gražaus sapnuot, todėl taip įvyko, dabar jau kiekvieną vakarą, bet tą darom be išimčių kiekvieną vakarą, pasakau ką jai sapnuot-gėlytes, debeselius, vandens parką, supynes, vėjelį , mamą, tėtį, ir t.t.

QUOTE(Šelma @ 2009 06 17, 15:07)
Nes nu jaučiu ta jo skausmą, nuoskaudas, kad ir kaip apmestinai tuo metu linksminuosi skauda žveriškai visvien
Gerai tik, kad retėja tokie bajeriukai, ar išaugo, ar suprato, kad tik sau negerai daro.... Kita vertus juk suprantu, kad tai tiesiog dėmesio reikalavimas jo toks, pradžioje ir gaudavo jį, tik paskui pastebėjau, kad piknaudžiauja tuo
Bet kaip sparčiai mokosi
Nerealus vaikas

o ką ten jam skauda? Koks jį ten skausmas ir nuoskaudos kamuoja prie vaišių stalo. Kakatos? Ragai dygsta?
O šiaip tai toks jau įspūdis, kad visi vaikai vienodi, va skaitau ir juokiuosi, nu apie mano vaiką tetos rašo

Vistik, žinai tavo mažoji iš tiesų viso labo ieško ribų ir nori būti pastatyta į vietą. Ji atkakliai bando, kas ir kaip, nieko ddaugiau. Tu jos žodžiams pridedi savas mintis. Praeitas etapas, ir man taip būdavo, bet vaikai galvoja kitaip ir jaučia kitaip.
Bet panos, į kokį š... aš kieme įsivėliau, tai košmaras. Dvi dienas manasis atakavo , kad kieminukai vaikai( paaugliai) jį erzina, viską jam sako, skriaudžia prie jo lenda. Trečia dieną, man to vaiko gaila pasidarė ir išėjau pasakiau viską ką apie juos manau ir kokie jie yra. Nu pasižiūrėjo jie į mane kaip į trenktą. Vakare, sėdim, braškes valgom, o žinai aš tų panelių visai neįsimylėjęs. Kokių panelių, nu kur bernai matė kur aš už kampo bučiavau

QUOTE(Vistik @ 2009 06 17, 13:10)
Velute, o tavo globotinės yra sesutės ar ne?

ne, ne sesutes
QUOTE(alfija @ 2009 06 17, 17:53)
o ką ten jam skauda? Koks jį ten skausmas ir nuoskaudos kamuoja prie vaišių stalo. Kakatos? Ragai dygsta?
, nu kur bernai matė kur aš už kampo bučiavau
. O aš žinote galvojau, kad ir iš tiesų jį erzina 
, nu kur bernai matė kur aš už kampo bučiavau

Ragai labiausiai

QUOTE(Šelma @ 2009 06 17, 18:17)
Ragai labiausiai
Jis superiškai savo emocijas man perduoda, tik nerodau to
Va ko labai norėčiau, tai sužynoti ar tikrai taip jaučiasi, kaip rodo ar tik rodo

maniškis irgi tai puikiai moka, kaip manai ko aš į tą kiemą su bernais bartis išpuoliau

QUOTE(Šelma @ 2009 06 17, 08:49)
O jau prisipažint, kad suklydo tai titaniškas darbas <...> ir menkiausias nesklandumas parodantis, kad jis irgi tik žmogus jam pasaulio pabaiga
Ir pas mus panašiai... Pvz. ilgai nežinojau ką daryti su jo išsvaidytais daiktais, kai pykčio priepuolyje ką nors ištaško aplink. Pati gi nerinksiu, o jam pripažinti, kad blogai padarė ir imti surinkti, tai jau tikrai būtų pasaulio pabaiga. Suradom žaidimą, kad pakelia ne jis, o meškiukas arba šuniukas. T.y. pats viską surenka, bet pasiima kokį nors žaisliuką ir vaizduoja, kad tas žaisliukas sutvarko. Toks netiesioginis prisipažinimas, kad suklydo jį matyt mažiau žeidžia.
Ir kokiose nors sunkesnėse situacijose jam labai sunku ką nors patarti kalbant antruoju asmeniu, t.y. jeigu siūlau "tu pabandyk taip ir anaip, padaryk tą ir tą", tai irgi nepriima, o kai lygiai tą patį pasiūlau sakydama, tu pasakyk "aš padarysiu tą ir aną", visai kitaip pasiekia sąmonę, priima kaip savo sprendimą, pakartoja šiuso žodžius ir paklauso...
QUOTE(GinteZZ @ 2009 06 17, 19:27)
Ir pas mus panašiai... Pvz. ilgai nežinojau ką daryti su jo išsvaidytais daiktais, kai pykčio priepuolyje ką nors ištaško aplink. Pati gi nerinksiu, o jam pripažinti, kad blogai padarė ir imti surinkti, tai jau tikrai būtų pasaulio pabaiga. Suradom žaidimą, kad pakelia ne jis, o meškiukas arba šuniukas. T.y. pats viską surenka, bet pasiima kokį nors žaisliuką ir vaizduoja, kad tas žaisliukas sutvarko. Toks netiesioginis prisipažinimas, kad suklydo jį matyt mažiau žeidžia.
Ir kokiose nors sunkesnėse situacijose jam labai sunku ką nors patarti kalbant antruoju asmeniu, t.y. jeigu siūlau "tu pabandyk taip ir anaip, padaryk tą ir tą", tai irgi nepriima, o kai lygiai tą patį pasiūlau sakydama, tu pasakyk "aš padarysiu tą ir aną", visai kitaip pasiekia sąmonę, priima kaip savo sprendimą, pakartoja šiuso žodžius ir paklauso...
kažkaip labai sudėtnga pas jus, va taip paskaitau paskaitau ir taip manyčiau,kad gal kreipkitės jūs pagalbos abudu? Nevisai gerai mano ausiai kai urie dalykai skamba.