Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

QUOTE(jurgituke3 @ 2009 09 19, 07:16)
O tai jai augini du vaikus priklausio daugiau laisvadieniu, gal zinot kur galima pasiklaust? g.gif

Abiems tėvams priklauso po viena apmokama laisva diena per mėnesį, pas mus vadina mamos/tėčio diena smile.gif Tai numatyta Darbo kodekse, ir čia neklausti reikia, o darbe papršyti, kad ji būtų jums suteikiama. Na o jeigu piktybiškai nesuteikia, tada galbūt apie tai galima pasiklausti Darbo inspekcijoje g.gif
Atsakyti
Kaip del laisvu dienu nezinau-nedirbu,dirbancios va zino biggrin.gif Globejais gali buti abu:vyras ir zmona.Tik jei tai nuolatine globa ar nereiks vel i teisma kreiptis?Jei laikina -tai nieko,veliau teisme paskirs,tik reikia vyrui pareiksti nora.Bet yra toks dalykas, kuris ir mane giliai nustebino:globotinis NERA seimos narys,turiu omeny oficialiai blink.gif Nors globotiniui atiduodi viska ir laisvalaiki,visas mintis,kartais net nelieka laiko saviem vaikams ir anukams. blink.gif Labai keistai nuskambejo,kai mums pasake...Seimoj isgyvena na,sakykim ,sesis metus ir nera seimos narys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2009 09 19, 19:00)
Kaip del laisvu dienu nezinau-nedirbu,dirbancios va zino biggrin.gif Globejais gali buti abu:vyras ir zmona.Tik jei tai nuolatine globa ar nereiks vel i teisma kreiptis?Jei laikina -tai nieko,veliau teisme paskirs,tik reikia vyrui pareiksti nora.Bet yra toks dalykas, kuris ir mane giliai nustebino:globotinis NERA seimos narys,turiu omeny oficialiai blink.gif Nors globotiniui atiduodi viska ir laisvalaiki,visas mintis,kartais net nelieka laiko saviem vaikams ir anukams. blink.gif Labai keistai nuskambejo,kai mums pasake...Seimoj isgyvena  na,sakykim ,sesis metus ir nera seimos narys blink.gif

jei ne šeimos narys, kuomet kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2009 09 19, 18:00)
Kaip del laisvu dienu nezinau-nedirbu,dirbancios va zino biggrin.gif Globejais gali buti abu:vyras ir zmona.Tik jei tai nuolatine globa ar nereiks vel i teisma kreiptis?Jei laikina -tai nieko,veliau teisme paskirs,tik reikia vyrui pareiksti nora.Bet yra toks dalykas, kuris ir mane giliai nustebino:globotinis NERA seimos narys,turiu omeny oficialiai blink.gif Nors globotiniui atiduodi viska ir laisvalaiki,visas mintis,kartais net nelieka laiko saviem vaikams ir anukams. blink.gif Labai keistai nuskambejo,kai mums pasake...Seimoj isgyvena  na,sakykim ,sesis metus ir nera seimos narys blink.gif

Šitas dalykas ir mane labai nustebino. Vienu žodžiu valstybė eilinį kartą šaiposi iš mūsų smile.gif Jeigu ko vaikui reikia, pasakys - "taigi jūs atsakingi už vaiką, privalote viską daryti", jeigu jau kalba eina apie šeimos sudėtį (ypač jei tai susiję su finansiniais reikalais), tai pasakys - "globotinis, ne šeimo narys".

QUOTE(laureta @ 2009 09 19, 18:12)
jei ne šeimos narys, kuomet kas?  g.gif

Taip ir neaišku, kas jis toks. T g.gif iesiog globotinis, tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 09 19, 19:23)
Šitas dalykas ir mane labai nustebino. Vienu žodžiu valstybė eilinį kartą šaiposi iš mūsų smile.gif Jeigu ko vaikui reikia, pasakys - "taigi jūs atsakingi už vaiką, privalote viską daryti", jeigu jau kalba eina apie šeimos sudėtį (ypač jei tai susiję su finansiniais reikalais), tai pasakys - "globotinis, ne šeimo narys".

Taip ir neaišku, kas jis toks. T g.gif iesiog globotinis, tikriausiai

kaip visada bio tevams keliai atviri, kokie jie bebutu doh.gif O globotiniai pakibe - tarp globeju ir biotevu. Gyvenimas, kai nezinai kada panoreje atsibels bio ir pareiks, noriu auginti pats/pati savo kadaise palikta vaika. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2009 09 19, 18:00)

blink.gif tikrai keista... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituke3 @ 2009 09 19, 07:16)
O tai jai augini du vaikus priklausio daugiau laisvadieniu, gal zinot kur galima pasiklaust? g.gif

Auginantiems 2 vaikus IKI 12 METŲ priklauso 1 laisvadienis, auginantiems 3 vaikus IKI 12 METŲ, priklauso 2 lasivadieniai 4u.gif Kai tik vyresniam vaikui sueina 12 metų, laisvadienis nebesuteikiamas.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 09 18, 17:05)
ar toks dalykas imanomas - mergytei maza kambari, o jus su berniuku dideliame? ax.gif  g.gif

kol maza bus, paprasciau kai salia miega, keltis prie jos. paskui ziuresim, turim realia galimybe plesti gyvenama plota. bet siaip viskas priklauso nuo vaiko, jei bus nelabai ramus, tai teks dalintis, dirbantys ir lankantys darzeli vienam kambary, nedirbantys - kitam smile.gif bet is principo ar yra tikimybe gauti mergyte, kai tokios salygos?
Atsakyti
Sveiki visi,

Norėjau paklausti vieno dalyko. Gal esat susidūrę su tokia situacija. Aš esu netekėjusi, gyvenu viena. Kiek žinau įsivaikinti neturiu jokių šansų, o globoti ar galiu? Finansinė padėtis labai gera, šiuo požiūriu vaikučiui nieko netruktų, pusė namo būtų jo karalystė smile.gif.
Gal ir tarp jūsų yra taip jau padarusių ar ketinančių daryti netekėjusių moterų?

P.S. Iš kart atsakau jei kam smalsu, kad savų vaikų turėti negaliu.
Atsakyti
gali, tiek įsivaikinti, tiek globoti. niekas dėl nepilnos šeimos kliūčių nedaro.
Atsakyti
Tikrai žinau moterų, kurios būdamos vienos įsivaikino. smile.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus smile.gif
Atsakyti