Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

QUOTE(Vistik @ 2009 09 16, 06:13)
Na aš tai tikrai, kad ne, tik matote, kad aš ne tik įvaikinimo skyrelyje paskaitinėju, pakaitinėju ir kitur ir būtent jos gimdymo istorija man pasirodė tokia ne labai jau džiugi, ir staiga šis žmogus parašo ,kad nori įsivaikinti arba globoti.

na bet iš šalies negražiai skaitėsi tie pasisakymai apie perskaitytas žinutes. Bet kuris iš visų pasaulio gyventojų gali pareikšti norą įvaikinti. O bus suteikta galimybė ar ne, ne mums juk spręsti. Tam yra juk ir pokalbiai, kursai, namų lankymai ir t.t...
Gal pasirodys, kad su tema visai nesusijusi įsiveržiau.
Mes laukiam pasiūlymo įvaikinimui, kursai išklausyti, palaiminimas gautas... Bet lėtokai viskas vyksta, todėl ir nebendrauju, nes neturiu dar nieko, ką galėčiau papasakoti, kuo pasidalinti. Bet skaitau visada.
Atsakyti
apie tų galimybių suteikimą aš patylėsiu....gal atvirkščiai, pasakysiu savo nuomonę. Taip, iš VTAT iki teismo lankėsi gal 2 kartus, kursai buvo, lankėsi 1 kartą socialinė darbuotoja ir parašė išvadą. Formalumai buvo atlikti, anketos užpildytos. Va jau 6 mėnesiai po teismo ir per tą laiką niekas net neužėjo, nepaskambino ir niekam nerūpi, kaip tas atiduotas vaikas pas mus gyvena. Gal mes geriam, gal mušamės, gal vaiką lupam - mirtina tyla iš jų pusės. Atidavė ir dingo. Nedegu dideliu noru, kad landžiotų po mano namus, šaldytuvą ir spintas, bet geriau tegu landžioja, negu visai to vaiko tolimesniu gyvenimo nebesidomi. Juk mes globojame, o ne įsivaikinome.
Taip kad puikiai įsivaizduoju, kad moteris ir gyvendama su geriančiu vyru kuo puikiausiai gali gauti globos teises, koks gyvenimas tokiu atveju laukia globotinio, lieka tik spėlioti. Beje, kartais tie geriantys geresnės dūšios nei negeriantys, čia vėlgi... Pandos_vandos vietoje paauginčiau savo mažiuką ir tik po kelerių metų galvočiau apie globą ar įvaikinimą. Gal ir norai pasikeis per tą laiką.
Atsakyti
QUOTE(Panda_vanda @ 2009 09 15, 10:47)
Sveikos smile.gif
parasiau savo istorija temoje Ivaikinimas2. dar neasam isivaikine, bet as labai noreciau tai padaryt. nezinau, kaip vyras reaguos. tai gi jungiuos i jusu buri, jei jus nieko pries. semsiuos patirties dar pries padarant ta zingsni

Tu nori vaikučio ,bet tokie reikalai po pirma manau yra apsprendžiami šeimoje, o ne užsimaniau ir reikia mirksiukas.gif mes su vyru labai ilgai diskutavome ,tariamės ka galim pasiūlyti ir t.t.. daugybe niuansų , tik po kurio laiko nutarėm kad gali ir norim bent vienam vaikučiui sutekti džiaugsmo, čia ne žaislai mirksiukas.gif
Paugink gal po pirma savo ,pasisemk daugiau patirties o paskui žinosi tikrai ko tau labiau reikia gyvenime 4u.gif
Saugok savo vaika , tai tavo didžiausas turtas 4u.gif
Atsakyti

mergaitės, ko jūs dabar taip reaguojat. Nei ji galvojo, nei ji galvoja apie įsivaikinimą ar globą, čia gi ir taip aišku ad parašė žogus neturintis ką veikti, dėl humoro taip sakant. O gimdymo istorija biggrin.gif tai irgi tiek pat reali, kaip ir noras vaikintis. Paaugliai linksminasi.
Atsakyti
Alfija, gimdymo istorija panaši į realią.
Atsakyti
Kas ten ja žino , bet man rodos globoti ir isivaikint duoda tik nuo 21 metų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 09 16, 11:17)
Alfija, gimdymo istorija panaši į realią.

panaši į pasakojimą apie alkocholiką diedą, o ne apie gimdymą. Bet, Karusia, forume gi mandagu tikėti viskuo, nemandagių toų kaip aš yra vienetai.
Karusa, matau kad judvi jau dviese 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif va tai džiugiausia, ir turi prasmę, visa kita gryni niekai smile.gif .
Atsakyti
alkoholikų šeimose ir svarbiausia - vieno meilė alkoholiui. visa kita - trečioje ivetoje.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sprigė @ 2009 09 16, 10:19)
apie tų galimybių suteikimą aš patylėsiu....gal atvirkščiai, pasakysiu savo nuomonę. Taip, iš VTAT iki teismo lankėsi gal 2 kartus, kursai buvo, lankėsi 1 kartą socialinė darbuotoja ir parašė išvadą. Formalumai buvo atlikti, anketos užpildytos. Va jau 6 mėnesiai po teismo ir per tą laiką niekas net neužėjo, nepaskambino ir niekam nerūpi, kaip tas atiduotas vaikas pas mus gyvena. Gal mes geriam, gal mušamės, gal vaiką lupam - mirtina tyla iš jų pusės. Atidavė ir dingo. Nedegu dideliu noru, kad landžiotų po mano namus, šaldytuvą ir spintas, bet geriau tegu landžioja, negu visai to vaiko tolimesniu gyvenimo nebesidomi. Juk mes globojame, o ne įsivaikinome.
  Taip kad puikiai įsivaizduoju, kad moteris ir gyvendama su geriančiu vyru kuo puikiausiai gali gauti globos teises, koks gyvenimas tokiu atveju laukia globotinio, lieka tik spėlioti. Beje, kartais tie geriantys geresnės dūšios nei negeriantys, čia vėlgi... Pandos_vandos vietoje paauginčiau savo mažiuką ir tik po kelerių metų galvočiau apie globą ar įvaikinimą. Gal ir norai pasikeis per tą laiką.

Jus esate atsakinga uz globa. Tad jie kuo maziau suka galvas del to. smile.gif

As nebenoreciau gyventi su isgerianciu seimoje. Tai kosmaras. doh.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

Mano fainuoliai wub.gif cool.gif
Atsakyti
šiuo metu verdu kaip virdulys... grįžau iš VTAT, kad pranešt, jog vežamės globotinę poilsiaut, tai jau kaip susinervinau... Gal kas pamena, minejau, jog mūsiške turi broliuką, jam dabar metai. Pasirodo, motinėlė vėl laukiasi. Ji pripažinta neveiksnia, dėl to , o man dėl visiškai nesuprantamų priežąsčių, VTAT šitų visų jos vaikų net nesiruošia įtraukti į įvaikintinų vaikų sąrašą, ko pasėkoje broliukas jau metus gyvena kūdikių namuose. O globai kitiems jo nesiūlo, nes mes globojame jo sesutę. Tipo imkit dar. Gims kitas- ir šitą. Žmonės laukia eilėse, kad gaut kuo mažesnį vaikiuką, o biurokratai su savo laiko tempimo politika dar vieną vaiką paliks už normalaus gyvenimo ribų. NEGALIM, sakau, mes daugiau vaikų paimti, negalim....
Valstybė bejėgė prieš tokias vaikus gimdančias ir mėtančias moteris- atleiskit, ne motinas... Nieko nauja nepasakiau, deja.

Šelma- thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sprigė: 16 rugsėjo 2009 - 14:03
nesijausk kalta nes del to vaikiuko vaiku namuose nes visko ko reike tai rastisko tavo atsisakimo imti globoti ta vaika.
AS KAI VAIKINAUSI BUVAU GAVUSI ANKETA IR KITOS MERGAITES TAI TEN dvi seserys buvo globojamos skirtingose seimose o mazoji del sveikatos sutrikimu buvo istumta ivaikinimui ir beje viena is nnnn skaiciaus vaiku.
O ir per telika nesenai rode apie pakeista istatyma ,kad norint sutrumpinti teismine valakita dabar tereikia rastisko globeju ar iteviu sutikimo kad atsisako imti globa ar vaikinima savo globotines ar ivaikio broli sesri. CIA VTAT APSILEIDIMAS IR DAUGIAU NIEKO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 16 rugsėjo 2009 - 14:18