Man tai Myra Kekova labai patiko, visai nesunki kelionė, biški pavažiuoji autiku, biški pasivaikštai, biški laiveliu pasiplaukioji, super
mes važiavom iš Kemero.

QUOTE(gerberra @ 2009 04 21, 11:12)
Man tai Myra Kekova labai patiko, visai nesunki kelionė, biški pavažiuoji autiku, biški pasivaikštai, biški laiveliu pasiplaukioji, super
mes važiavom iš Kemero.

O kiek ji uztrunka? Irgi mazdaug visa diena?

QUOTE(Lauruciuk @ 2009 04 21, 11:23)
Maždaug visą

QUOTE(*egzotika* @ 2009 04 21, 10:18)
aš irgi būtinai imsiu, nes nemokamai Novaturas duos

Pagooglinau truputį, žiūriu iš Kemero tokias keliones dar organizuoja. gal kas buvot? Ką patartumėt imti? Kažkaip niekur neradau Olimpijos miestelio - labai norėčiau

Apžvalginė ekskursija (Kemeras, Antalija, Belekas)
Efesas
Gioreme tai nedidelis kaimelis, tapęs viena iš labiausiai lankomų Kapadokijos vietų.
Iškyla jachta naktį
Iškyla laivu: Sultono kruizas
Išvyka plaustais
Žvejybinė iškyla
Kemero delfinų šou
Jolita.Martyna , žiūriu šiais metais Sofatravel naują ekskursiją organizuoja

Dim stalaktitų ola
Alanija, Turkija http://www.sofatrave...id=27&nshow=109
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 04 21, 11:33)
Apie 19 h
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 04 21, 11:41)
Kad normaliai.
Mūsų vakaro darbotvarkė buvo aiški:
19:00 - vakarienė
20:30 - bezdžioniukų diskoteka
21:00 - animacija
22:00 - pora kokteilių
23:00 - šokiai + kokteilių pabaigimas
kažkada vėliau - lėtas ėjimas link migio
AIšku dienotvarkėse budavo ir lengvų lyrinių nukrypimų

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 10:46)
Kad normaliai.

pas mus vakarienė irgi būdavo 19 va. T.y. nuo 19 iki 21 galima vakarieniauti. Valgydavom visada 19, po to pasivaikščiojimai po Alaniją, pasisėdėjimas bare ir apie 22 val liūliu

Nors maitinimas ir nuo viešbučio priklauso. Dabar varysime į Simena Sun Club, tai ten sriubos ir lengvi užkandžiai iki 1 nakties

QUOTE(Lauruciuk @ 2009 04 21, 12:41)
buna ankstyva vakariene, velyva vakariene

--------------
as neimciau iskylos jachta nakti. mums turku agenturoje jos nepatare imti, sako, grisit nepatenkintos, paskui mums pretenzijas reiksite

-----------------
olimpia nuo kemero netoli, galima issinuomoti masina ir nulekti paciam, o jei dar rasite viesbutyje bendraminciu, tai ir kainos nedaug

QUOTE(Cobre @ 2009 04 21, 10:52)
as neimciau iskylos jachta nakti. mums turku agenturoje jos nepatare imti, sako, grisit nepatenkintos, paskui mums pretenzijas reiksite
o ir iki jachtos ten toli grazu.
-----------------
olimpia nuo kemero netoli, galima issinuomoti masina ir nulekti paciam, o jei dar rasite viesbutyje bendraminciu, tai ir kainos nedaug
as tikiuosi taip prasisukti.

-----------------

žinosim, ačiū

pas mano vyrą senos teisės - jos ten galioja?

QUOTE(Beatriukas @ 2009 04 21, 12:56)
žinosim, ačiū
Bet vistiek norėtųsi, kad ką nors gidas papasakotų. O vietiniai organizuoja į ten ekskursijas? Gal dar kokių įdomių matei, kurios čia nepaminėtos?

ne, nesidomejau, nes pati noriu i restoranelius kalnuose nuvaryti, tai tuo paciu ir aplink kas yra pasidomejau. kitur jau niekur nevarysiu,si karta gulinejimo pliaze isvyka, jei buciau planavusi keliauti, buciau vykusi i sali, kurioje nebuvau

galima ir be gido, mes kai savarankiskai keliaujame, tai visada patys ruosiames, tai rasti info apie kazkokia vieta nesunkiai galima. o as kai nemoku paskui gidus lakstyti, tai vistiek nieko neisgirdusi lieku

senos teises teoriskai ten kaip ir negalioja, bet kaip yra praktiskai, tai biesas zino.
vietiniai organizuos tau kur tik paprasysi, kad ir jus dviese ves, kai as praeita karta prasiau i tuos restoranus, tai tokios paslaugos jie nesiule, bet sako, ok, jei nori, as pats atvaziuosiu, jus paimsiu ir nuvesiu, kaina tokia ir anokia. Dabar tai suprantu, kad butu ir nuvezes ir parvezes, bet tada buvo pirma diena turkijoje, labai itari dar tada buvau. dabar drasiai ir viena vaziuociau, lai pabando ne ant to kalno uzvezti

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 12:19)
Pažiūrėti, kaip išdresiruodavo svetimus bezdžioniukus, nes mūsiškis pasakymą "eik ir tu į tuos šokius" priimdavo, kaip asmeninį ižeidimą 

Pernai buvom viešbutyje be animacijos, kažkaip nepasigedau aš tų renginių

QUOTE(Įdomi @ 2009 04 21, 12:25)

Pernai buvom viešbutyje be animacijos, kažkaip nepasigedau aš tų renginių

Ai mums tai visai gerai ta animacija. Noriu dalyvauji, nori ne. Ir diena besikaitinant ne taip monotoniškai praeina. Garbės reikalas būdavo dieną sudalyvauti dartsų turnyre. O vakarinė animacija... Nieks neverčia žiūrėti. Kažkoks iliuzionistų šou buvo praignoruotas suaugusių, bet patiko vaikams. Turkiški šokiai, modernaus šokio vakaras buvo visai idomūs. Sambos vakarą stovėjau pirmas eilėje nusifotografuoti su šokėja

O va išėjimas už viešbučio ribų manęs nesužavėjo

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 21, 12:40)
1. Ai mums tai visai gerai ta animacija. Noriu dalyvauji, nori ne. Ir diena besikaitinant ne taip monotoniškai praeina. Garbės reikalas būdavo dieną sudalyvauti dartsų turnyre. O vakarinė animacija... Nieks neverčia žiūrėti.
2. Sambos vakarą stovėjau pirmas eilėje nusifotografuoti su šokėja
3. Ir šiaip per 9 vakarus nebuvo pasikartojančio šou.
2. Sambos vakarą stovėjau pirmas eilėje nusifotografuoti su šokėja

3. Ir šiaip per 9 vakarus nebuvo pasikartojančio šou.
1. Tai čia kiekvienam pagal skonį

2.

3. Čia jau turbūt nuo viešbučio priklauso