Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

Sveikos 4u.gif Zinau,kad jau lb daug prirasyta apie Turkija,bet tiesiog neturiu laiko visko paskaityti blush2.gif noreciau keleta klausimu jums uzduoti ax.gif Geguzes 2d vykstu i Turkija,i kokia ekskursijas verta vaziuoti smile.gif planuojam Myra-Kekova,Raftinga ir gal Turkiska nakti ax.gif ,Pamukalej esu buvus smile.gif Gal zinot kokios mazdaug isvardytu ekskursiju kainos ax.gif buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2009 04 20, 16:06)
Sveikos 4u.gif Zinau,kad jau lb daug prirasyta apie Turkija,bet tiesiog neturiu laiko visko paskaityti blush2.gif noreciau keleta klausimu jums uzduoti ax.gif Geguzes 2d vykstu i Turkija,i kokia ekskursijas verta vaziuoti smile.gif planuojam Myra-Kekova,Raftinga ir gal Turkiska nakti ax.gif ,Pamukalej esu buvus smile.gif Gal zinot kokios mazdaug isvardytu ekskursiju kainos ax.gif buciau lb dekinga 4u.gif

pamukale ir kekova myra tex ilgai praleisti autobuse,
turkishka naktis, niekas apie ja nieko nesake.
taftingas tinka,
tada naktinis pasivazinejimas dzipais, mano drauge sake nekas, o cia kita panele sake kad fantastishkai patiko.

Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 04 20, 18:07)
čia iš Kemero norėtum?

Ne i Alanija vaziuoju,man idomios ten vietiniu kainos,zinau kokias kainas siulo Tez tour ax.gif O as galvojau,kapadokija ilga kelione o ne Mira-kekova g.gif ,na ka nuvaziuosiu ir suzinosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 20 balandžio 2009 - 17:14
Sveikos merginos ir vaikinai:)
Norėjau paklausti, gal kas žinote, ar yra Kemere galimybė išsinuomoti vaikui autokėdutę?gal ten, kur nuomoja mašinas, galima gauti? Nes planuojam išsinuomot mašinuką ir truputį pavažinėt po apylinkę, o be autokėdutės bišk baisoka...Taip pat domina, ar yra nuomotis dviračių su spec.kėdute mažiukui vaikui (1,3m) priekyje?
Atsakyti
QUOTE(Aliodija @ 2009 04 20, 16:33)
Sveikos merginos ir vaikinai:)
Norėjau paklausti, gal kas žinote, ar yra Kemere galimybė išsinuomoti vaikui autokėdutę?gal ten, kur nuomoja mašinas, galima gauti? Nes planuojam išsinuomot mašinuką ir truputį pavažinėt po apylinkę, o be autokėdutės bišk baisoka...Taip pat domina, ar yra nuomotis dviračių su spec.kėdute mažiukui vaikui (1,3m) priekyje?

na mes irgi planuojame issinuomuoti masina,be kedutes aisku niekur net nevaziuotumeme,o kedutes manau tikrai turetu buti auto nuomuose 4u.gif
Atsakyti
o dabar pamascviau kad ir man butu idomu ar ten kas nuomoja dviracius, jau jurgituko nepaklausim, bet sekancius skrendancius reikia prashyt kad ishisaishkintu. butu visai smagu pasivazineti pakrante.
idomu kokia ir keturraciu nuomos kaina g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir mes planuojam su MB skristi i Turkija meducio kopineti bigsmile.gif Musu vestuves rugpjucio 8, o isskristi planuojame rugjucio 11,nes kaip tik mano gimtadienis gaunasi,o ir siaip norisi, kad nebutu nuo vestuviu praejes menuo ar kazin kiek. Skrisime pirma kart, galvojam ka pasirinkt- Kemera ar Alanija? Agenturoj rekomendavo Kemera, motyvuodami grazesne gamta, zaluma ir pan. Musu biudzetelis gana kuklus- abiems zmonems apie 6000lt, norime 10 arba daugiau naktu ir su all inclusive g.gif Koki viesbutuka galit is savo patirties pasiulyt uz tokia kaina? blush2.gif Mus visai suintrigavo Merlin Beach, bet noretusi isgirst ir jusu nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu, gal kas yra vyke ir galetu rekomenduoti toki viesbuti, kuris tiktu jauniems zmonems, nebutu toks is tyliuju, kad vien pensininkai ar seimos su vaikais. Viena toki apsiziurejom mums tinkama, bet paskaiciau atsiliepimuose, kad labai tylus, vien seimos ten vyksta. tai kaip ir atkrito... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 04 21, 10:19)
Idomu, gal kas yra vyke ir galetu rekomenduoti toki viesbuti, kuris tiktu jauniems zmonems, nebutu toks is tyliuju, kad vien pensininkai ar seimos su vaikais. Viena toki apsiziurejom mums tinkama, bet paskaiciau atsiliepimuose, kad labai tylus, vien seimos ten vyksta. tai kaip ir atkrito... ax.gif

mes agentei pasakėm ko norim, tai ji mums ir pasiūlė pagal mūsų reikalvaimus viešbutį. norėjom viešbučio mieste, kada vakare galėtumėm išeiti pasivaikščioti, į kokį turgelį nueiti, gal kur pašokti smile.gif nors iš tiesų aš viešbutyje planuoju tik miegot ir valgyt, o toliau tai jau veikti ką nors kitką ne jame biggrin.gif ir vat kažkaip mums pasiūlė Alaniją, o ne Kemerą, atseit čia daugiau jaunimo, o Kemeras jau ramesniam poilsiui skirtas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 04 21, 10:19)

Gal rinkis ne viesbuti, o regiona? Naktinio gyvenimo ir jaunimo miestas yra Marmaris su savo baru gatve ir diskotekom iki ryto. Jei pasirinksi viesbutuka jame, manau neliksit nusivyle. Miesto viesbuciu nei seimos, nei pensininkai paprastai nesirenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 04 21, 09:57)
Gal rinkis ne viesbuti, o regiona? Naktinio gyvenimo ir jaunimo miestas yra Marmaris su savo baru gatve ir diskotekom iki ryto. Jei pasirinksi viesbutuka jame, manau neliksit nusivyle. Miesto viesbuciu nei seimos, nei pensininkai paprastai nesirenka  ax.gif

Supratau biggrin.gif
Draugas buves Marmaryje, tai ten jam patiko.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 04 21, 11:27)
tevukai mano 2 metus buvo ti mums nesiulo, o siaip del kekova myra, ti nuvykus reix ishsiklausineti gides kas kaip. nes nors viena tokia pazintine noretusi nuvaziuoti.

o kas tevukams nepatiko? nes jei del keliones autobusu, tai is Kemero ji ko gero ta, kurioje sedeti autobuse tenka trumpiausiai. na, gal dar ekskursija i Antalija butu panasi siuo klausimu. bent jau as taip manau, bet tikrai nezinau, nes pati sioje ekskursijoje nebuvau.
o siaip, jei nemegsti visokiu griuvesiu, tai tikrai neverta, manau teveliai gal jus geriau pazista, jei pataria nevaziuoti mirksiukas.gif
Ir dar sios ekskursijos pliusas, per vietines agenturas ji pakankamai pigi. O bent jau Tezai ta karta pinigus nuplese, o visus sukiso i vietines agenturos autobusa kartu su rusais ir rusakalbiu gidu doh.gif Lietuviai is musu viesbucio keikesi po sios keliones, nes turejo buti lietuvis gidas, o kad jo nebus suprato tik jau vaziuodami autobusu unsure.gif
Atsakyti