Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

QUOTE(lukne1 @ 2009 04 28, 21:32)
Laba,

Atsiprasau,jei kartosiuos, bet neturiu laiko skaityt visu temu, o temos senbuvems mano klausimai gali buti juokingi blush2.gif Domina masinos nuoma.Busim Simenoj, tai mastau, gal pavaziuot kur reiktu, bent po apylinkes? Esu buvusi Marmaryje, bet kazkaip bijau su auto Turkijoje, man ten toks chaosas. Ar nuomojates kas nors? Ir dar del valiutos. Pirma karta turejom ir eurus, ir dolerius, pamenu,kad dolcus labiau pasimokejo veztis. Dabar turiu eurus ir mastau, ar verta keisti i dolerius, ar nelabai  doh.gif

pati zadu nuomuotis.....kiek suprantu nera ten jau taip baisu vairuoti,kaip piesiama.... ax.gif ax.gif kaip ir kiekvienoje salyje svarbiausia perprasti vairavimo subtilybes...Turkijoje viena is ju..tai pypsejimas..lenka pypsina,suka pypsina..kaip suprantu pypsejimu pranesa apie savo veiksmus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 28, 23:34)
pati zadu nuomuotis.....kiek suprantu nera ten jau taip baisu vairuoti,kaip piesiama.... ax.gif  ax.gif kaip ir kiekvienoje salyje svarbiausia perprasti vairavimo subtilybes...Turkijoje viena is ju..tai pypsejimas..lenka pypsina,suka pypsina..kaip suprantu pypsejimu pranesa apie savo veiksmus ax.gif

pypsejima kartais pakeicia sviesu pajunginejimas ir kaip mano vyras sako viena akis visada seka vaizda veidrodelyje...
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2009 04 28, 21:36)
pypsejima kartais pakeicia sviesu pajunginejimas ir kaip mano vyras sako viena akis visada seka vaizda veidrodelyje...

o sviesas jungineja kam...ar tam,kad pasitrauktum is kelio,ta prasme leistum lenkti mirksiukas.gif
Drute prasom vyro viska isklausineti apie vairavima Turkijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 28, 23:40)
o sviesas jungineja kam...ar tam,kad pasitrauktum is kelio,ta prasme leistum lenkti mirksiukas.gif
Drute prasom vyro viska isklausineti apie vairavima Turkijoje biggrin.gif

tai, kad jam viskas normalu su tuo vairavimu sviesas kai jungineja reiskia as vaziuoju, o tu nedaryk jokio manevro. tiesa nuoma apie 30 Euro ai ir dar siandien maciau laikrastyje skelbima HAMAM 10 TL (ty apie 20 Lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 29, 21:35)
merginos ant apyrankiu uzrasyta viesbutis g.gif kazkaip nebepamenu arba neatkreipiau ypatingo demesio ax.gif

buna, bet gal ne ant visu, to tai tikrai negaliu pasakyti. bet demesi i apyrankes daznai atkreipdavo, matyt pasitikrindavo, ar yra, o jei yra, tai tada - kas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 04 29, 20:49)
buna, bet gal ne ant visu, to tai tikrai negaliu pasakyti. bet demesi i apyrankes daznai atkreipdavo, matyt pasitikrindavo, ar yra, o jei yra, tai tada - kas yra biggrin.gif

Ne visuose viešbučiuose būna apyrankės, mes neturėjom jokių apyrankių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 04 29, 20:06)
Ne visuose viešbučiuose būna apyrankės, mes neturėjom jokių apyrankių ax.gif

mes kai tunise buvom tai irgi nebuvo apyrankiu, bet turejom visi savo staliukus. prie kuriu buvo prirashyta ar AI ar tik pusryciai ir vakariene.
Kai kanaruose buvom, ir nebuvo. buvo iskaiciuoti pusryciai ir vakariene.
Man tai tos apyrankes ziauriai nepatinka. doh.gif man shlykshtus tas popierius doh.gif
QUOTE(Puella* @ 2009 04 29, 13:44)
O kur čia taip?  ax.gif

ebay'jui arba www.lixano.de
QUOTE(Bonifacija @ 2009 04 29, 13:53)
nu tai prasom parodyti suknia. ziuriu tamsta gera skoni turi. Gaila, siais metais negalesiu graziu aptemptu sukneliu panesiot ir neriniuotu maudymuku irgi  biggrin.gif

pamirshau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 29, 21:45)
kaip keista,kad kai kur apyrankiu neubna

Man irgi keista buvo, galėjo bet kas ateit papietaut biggrin.gif Turėjom tokias korteles, kurios atrakindavo duris su viešbučio pavadinimu ir viskas, tik vieną kartą kai vėlai vakare grįžom įeinant į viešbučio teritoriją prašė parodyt, o dieną tai toks vaizdas, kad bet kas galėjo ateit biggrin.gif
Atsakyti
rekomenduoju tiketi siuo puslapiu, kartais tas lietus iskrenta kaip vienas lasas tiktai... bet siaip labai teisingos prognozes smile.gif

http://www.yr.no/place/Turkey/Antalya/
Atsakyti
Šiandien gryžau iš Antalijos.Oras super,vanduo pakenčiamas ,apsipratus maudytis galima.Važiavom per SOFA TRAVEL.Štai kai kurių siūlomų ekskursijų kainos
apžvalginė Antalijos eskursija 10 eur
žaliasis kanjonas 44 eur
kapadokija 98 eur
pamukalė 50 eur
perge aspendos kuršuniu 46 eur
turkiška pirtis 24 eur

vaikams kaina pusiau. Šiuo metu labai gražu, nes viskas žydi.Gidė sakė,kad liepos mėn jau tokios žalumos nepamatysi.Už 1 dolerį duoda 1,6 liros ,už 1 eurą 2,1 lirą.Pirkti geriau už liras, nes prašo beveik tą pačią sumą ir eurais ir doleriais ir lirom. smile.gif
Atsakyti
Merginos, noriu informacijos dėl rankinio bagažo, bet ne teorinės, ją pati susiradau, bet praktinės 4u.gif Pati skraidžius nemažai, bet daugiausia skraidžiau viena su vaiku, tai rankinio bagažo nedaug turėjau, pernai irgi kažkaip neėmėm, o šiemet turim tokių daiktų, kurių nenorim atiduot į bagažą, tai šiandien nusipirkau tą patį mažiausią lagaminuką ir grįžus pasižiūrėjau, kad vienas jo matmuo (aukštis) per didelis pagal tuos standartus g.gif Ar telpa tie mažiausi lagaminukai lėktuve viršuj tose lentynose ir ar praleidžia su jais? g.gif

Atsakyti
Martyna, kadangi as skraidau daugiausia tik su rankiniu atsakysiu, siaip nei karto nesikabino, nes mano lagaminas turiu beveik maximalius leistinus gabaritus, o vienas net virsyja 2 cm.
Siaip tas mano lagaminas tikrai neatrodo kaip rankinis, toks tikrai nemazas. Niekur neuzkliuvau.
O jei kliutum tau aukstis didesnis
tai jei lieps kist i rema, tau aukstis ne prie ko wink.gif

Del bagazo dezes, tai bent as lagamina dedavau ne lygegrieciai sedymens, o statmenai. Palei langva, nes kitaip tai tikrai netelpa (maniskis)
Tai svarbu kad butu dar laisva bagazine, nes jei keli tokie pat keleiviai su tokiais lagaminais vienoj eilej sedi, tai jau beda butu hihihi.gif
Atsakyti