Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIII tema)

gal kas domejosi ar yra tiesioginiai skrydziai i antalija, na is vis i turkija? nes kiek ieskojau tai nerandu schmoll.gif ar cia kelioniu agenturos atskirai organizuoja tuos tiesioginius skrydzius? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latede @ 2009 05 03, 20:11)
gal kas domejosi ar yra tiesioginiai skrydziai i antalija, na is vis i turkija? nes kiek ieskojau tai nerandu schmoll.gif  ar cia kelioniu agenturos atskirai organizuoja tuos tiesioginius skrydzius? Aciu 4u.gif

taip turi kreiptis i kelioniu agenturas, as mamai nupirkau bilietukus tik skrydziui, novaturas tokius vykdo, juk nemazai pilieciu turi nekilnojamo turto Turkijoj.
Atsakyti
Agenturos uzsisako lektuva ir skrenda (uzsakomieji reisai). O siaip tai be persedimu is LT nera..
Papildyta:
Icle, o daug skirtumu tarp botaniko ir deluxe'o.. Zinau, kad botanike daugiau zalumos yra ir teritorija botaniko didesne. O kiti skirtumai? Kaip orai? Kiek laiko vykot nuo uosto iki alanijos? Beje girdejau, kad lektuve nebeduoda maitinimo?
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 05 03, 19:24)
Icle, o daug skirtumu tarp botaniko ir deluxe'o.. Zinau, kad botanike daugiau zalumos yra ir teritorija botaniko didesne. O kiti skirtumai? Kaip orai? Kiek laiko vykot nuo uosto iki alanijos? Beje girdejau, kad lektuve nebeduoda maitinimo?

Deluxas truputy aukštesnio lygio viešbučio vaizdą sudarė, nes Botaniko pastatai kiek apšiurę, o Deluxas tuo atžvilgiu geriau atrodo, be to, pastarajam mačiau atskiras šiukšliadėžės plastikui, fojė prabangiau atrodo. O šiaip panašu - vaikų žaidimų aikštelė vos ne vienoda, tiltas į jūrą toks pats, atrakcionai tokie patys, paplūdymys labai panašus, abejuose yra smėlio dėžės vaikams su tokiais pačiais smėlio žaislais.
Nuo oro uosto iki viešbučio važiavom apie 2 valandas, dar užėmė laiko, kol po autobusus išskirstė, tai buvom vietoj apie 11 val., o skrydis buvo 5.
Maitinimo nebeduoda, galima nusipirkt. Į priekį skrendant tokiu ankstyvu metu valgyt tikrai nesinorėjo, atgal - kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
mes buvom Alanijoje tai viskas ok, tik tas žuvies kvapas wacko.gif birželio viduryje.. oras +35, jūra kaip arbata.

šiaip gražu rolleyes.gif

kemerą pasirinkom nes norėjom ramesnio poilsio - kemeras tam idealus.
teritorija didelė, vaikui bus ką veikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 05 03, 20:16)
Man sakė, kad Kemere daug ramiau, nei Antalijoj smile.gif

geras bigsmile.gif . Tsakant regionas skirtas šeimyniniam poilsiui bigsmile.gif
Peržvelgiau mamų sąrašiuką, tai Kemere populiariausi viešbučiai -
Daima Resort 8 narės
Simen Sun Club 16 narių
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 03, 21:14)
manai Kemere ramiau, nei Alanijoj? g.gif . Man Alanijoj jau labai ramu buvo biggrin.gif . Nors čia gal nuo viešbučio priklauso

man kazkaip irgi toks klausimas kilo ar tikrai kemere ramiau nei Alanijoj g.gif na nebent jus ne Kemere ilsesites, o kur nors jo apylinkese, kokiame nutolusiame viesbutyje. Antalijoje kas be ko judru juk vienas milijonas gyventoju, uz tai mano kaime ka norit ta sakykit yra visiska ramybe, vakarais iseinu i balkona kol kokia masina nevaziuoja tai atrdo, kad kazkur laukuose butum, o rytais vietoj zadintuvo gaideliai gieda, pakeliui i darba karvytes, bitutes smile.gif is tiesu kas nori ramaus poilsio, Side tinkama vieta...
Atsakyti
Beje ,ALANIJOJE yra prekybos centras ALANYE labai panašus į mūsų AKROPOLĮ.Jeigu skaitėt anksčiau rašiau apie METRO, tai jis toje pačioje gatvėje ,tik reikia eiti link centro pusės apie dešimt minučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 03, 21:14)
manai Kemere ramiau, nei Alanijoj? g.gif . Man Alanijoj jau labai ramu buvo biggrin.gif . Nors čia gal nuo viešbučio priklauso

na ne taip išsireiškiau, kemero regione mes būsim beldibi (jei gerai pamenu) 4u.gif
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 03, 21:20)
geras bigsmile.gif . Tsakant regionas skirtas šeimyniniam poilsiui bigsmile.gif
Peržvelgiau mamų sąrašiuką, tai Kemere populiariausi viešbučiai -
Daima Resort 8 narės
Simen Sun Club 16 narių
bigsmile.gif

daima mūsų draugams nepatiko, sako nevertas savo kainos ir t.t. tai iš jų pasakojimų atmestas variantas buvo o simena sun gasdino šitokiu skaičiumi LT nes agentūroje irgi pasakė simenoje 80proc galima sezono metu lietuvių sutikti biggrin.gif tai aš net pasišiaušiau, esu patriotas bet žinau lietuvius ir žinau kad visokių psitaiko daugiau nei vokiečių ir dar tas per dėm pompastiškumas , suknelės o prie jų atitinkami bateliai, visus nužiūr ir t.t. nemėgstu nes man poislis vadinasi poislis kai galiu be makiažo vaikščioti nebijant kad pažinsir t.t. o pasitaikė dar 2004-aisiais rodos ne daug tų lietuvių bet kas buvo, pažino doh.gif klientai ir t.t.

man norėjosi visuomet ilsėtis ten kur mažiau kraštiečių, man jų abstu ir savam krašte, pajūry. paežerėse ax.gif
Atsakyti
Zinok ilsejomes daimoj 2 metus. Pirmi buwo geresni nei antri. Taciau visvien puiku. Vyksta animacija. Yra mini golfas, saudymas is lanko ir orinio sautuvn, vandens parkas, mini futbolas.. Jei noresi ryt idesiu lankstinuka kuri paemem is daimos?
Atsakyti
na va papildziau savo bloga irasu apie kebabus, jei kas neaisku laukiu pastabu

APIE KEBABUS
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 03, 10:15)
Dek dar foto ir papasakok placiau apie viesbuti. Mes ten baladosimes jau tuoj tuoj.
Kaip kambariai ? Ar nesiulo kambariu i pusrusi ? Kada ledus dalina ? (Apie ledus mano bachuriukas vos nekasdien klausinejasi: kur kas kaip po kiek  biggrin.gif  )
Koki alu pilsto ?  blush2.gif
Nu zodziu, prasom platu reportaza  mirksiukas.gif

Pusrūsy nesiūlo ir patikino, kad daugiau nebesiūlys... Kambariai geri, man patiko. Viskas jūrine tematika. Mano sūnus labai džiaugėsi šviestuvais- laiveliais, kurių vairą prisukus, grodavo melodijos... Ledus duoda nuo 14 iki 16.30 ir nuo 18 iki 19 val. Apie alų nieko nežinau, nes nei karto negėriau ir nesidomėjau... mini bariuke tai mačiau efes skardines...
Gal rytoj dar kokį reportažėlį įmesiu...

QUOTE(pelytte @ 2009 05 03, 11:53)
Beje arbuzu jau yra? pas mus maximoi jau maciau yra.

Pas mus nebuvo.
Matau, kad tavo reikalai išsisprendė į gera... gal gali trumpai pasakyti, kaip...

QUOTE(mamuse40 @ 2009 05 03, 21:20)
mes skrendan i Daima siemet, papasakok kas patiko kas nelabai, ka reikia butinai pamatyri , kuo pasinaudoti lotuliukas.gif

Man kaip ir viskas patiko. Tik mažai buvo vaisių ir tie nusileidimo kalneliai iš tiesų prastoki... Plius, kad skirti tik nuo 10 metų, o ikimokyklinukams kaip ir nieko nebuvo...
jolita.martyna, mažyliui 1 metai ir 9 mėnesiai. Rėkė ir spardėsi kilimo ir leidimosi metu... labiausiai pyko ant diržo... ir manau, kad šiek tiek ausytes skaudėjo, nes krapštė jas...
Atsakyti