QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 03, 10:15)
Dek dar foto ir papasakok placiau apie viesbuti. Mes ten baladosimes jau tuoj tuoj.
Kaip kambariai ? Ar nesiulo kambariu i pusrusi ? Kada ledus dalina ? (Apie ledus mano bachuriukas vos nekasdien klausinejasi: kur kas kaip po kiek

)
Koki alu pilsto ?
Nu zodziu, prasom platu reportaza
Pusrūsy nesiūlo ir patikino, kad daugiau nebesiūlys... Kambariai geri, man patiko. Viskas jūrine tematika. Mano sūnus labai džiaugėsi šviestuvais- laiveliais, kurių vairą prisukus, grodavo melodijos... Ledus duoda nuo 14 iki 16.30 ir nuo 18 iki 19 val. Apie alų nieko nežinau, nes nei karto negėriau ir nesidomėjau... mini bariuke tai mačiau efes skardines...
Gal rytoj dar kokį reportažėlį įmesiu...
QUOTE(pelytte @ 2009 05 03, 11:53)
Beje arbuzu jau yra? pas mus maximoi jau maciau yra.
Pas mus nebuvo.
Matau, kad tavo reikalai išsisprendė į gera... gal gali trumpai pasakyti, kaip...
QUOTE(mamuse40 @ 2009 05 03, 21:20)
mes skrendan i Daima siemet, papasakok kas patiko kas nelabai, ka reikia butinai pamatyri , kuo pasinaudoti
Man kaip ir viskas patiko. Tik mažai buvo vaisių ir tie nusileidimo kalneliai iš tiesų prastoki... Plius, kad skirti tik nuo 10 metų, o ikimokyklinukams kaip ir nieko nebuvo...
jolita.martyna, mažyliui 1 metai ir 9 mėnesiai. Rėkė ir spardėsi kilimo ir leidimosi metu... labiausiai pyko ant diržo... ir manau, kad šiek tiek ausytes skaudėjo, nes krapštė jas...