QUOTE(Netta @ 2009 05 03, 07:38)
...galvoju, ar galima registruotame bagaže vežtis keletą sulčių pakelių...
Registruotame galima, bet iš Vilniaus skrendant su vaiku iki 4 metų drąsiai ir į rankinį imkit. Aš jau du kartus skridau su vaiku, kai šiam jau buvo 3 metai suėję ir abu kartus rankiniam turėjau sumoj virš litro skysčių (be jokių ten įmantrių išpilstymų po 100 ml

) - praleido be problemų. O štai iš Antalijos skrendant liepė palikt visą vandenį.
QUOTE(lukne1 @ 2009 05 03, 14:18)
...Kazkaip keista,kad panikuojat del oro. Man ne karto kelionese nepasitvirtino isankstines oro prognozes...
Man tas pats, net į prognozes nebežiūriu. Anksčiau žiūrėdavau, pergyvendavau, jei mažai laipsnių ar lietų prognozuodavo, bet nepasitvirtino, o buvom ir balandį, ir spalio paskutinę savaitę.
Taigi labas, grįžau
Buvom Delphin Botanik. Man, tiesą sakant, didelio įspūdžio šios atsotogos nepadarė, bet čia dėl to, kad aš jau su kaupu atsikandau tų poilsinių kelionių - ši ketvirta per nepilnus 2 metus.
Kažkaip keistai jaučiausi nenatūraliose žmogui sąlygose - nebuvo jokios kovos už būvį

Tai yra, kitose viešbučiuose reikdavo arba pietaut spėti, kol dar maisto yra, ar gultus skubėt užsiimt, ar vietą lobby bare, ar skubėt ant ledų, nes tik valandą dalina, ar... ar... O čia truputį kiaulaitė garde jaučiausi, nes visko visada buvo ir net pasijudint nereikėjo - vežimėliai su gėrimais ir maistu aplink baseiną zujo, vakarinę programą žiūrint gėrimus ištisai nešiojo, papietaut vieną dieną nespėjo, galvojom, kad užkandžiais reiks pasitenkint - pasirodo ne, kitam restorane dar karštų patiekalų pakankamai buvo, barų keletas iki vėlumos veikė ir t.t.
Vaikams visko pilna, mini klubas veikia 10-17 val., atrakcionai veikė dvi valandas per dieną, yra žaidimų aikštelė, vandens kalneliai, dar žaidimų aikštelė pagrindiniam restorane, ledai visą dieną, šviežios sultys iki 17 val., vakare - cukraus vata ir popkornai... Vaikiškas meniu niekinis, tačiau yra vadinami dietiniai patiekalai - vandeny virti brokoliai, kalafiorai, mažais gabaliukais pjaustyta kalakutiena, jautiena... Blenderio nesimatė, buvo buteliukų šildymo aparatas, mikrobangė ir kažkoks kūdikių pienas.
Iš vaisių buvo braškių blūdais, obuoliai, kriaušės ir dar kažkokių neaiškių.
Pirmą dieną žmonių dar mažai viešbuty buvo, tad pasimatė, kad viešbutis truputį aptriušęs. Bet sekančią dieną žmonių sparčiai padaugėjo, gyvenimas užvirė ir nesimato to.
Man nepatiko tas, kad nepatyriau to kaifiško jausmo, kuris būna atsidūrus visai kitoj aplinkoj: oro temperatūra buvo panaši kaip LT, žaluma panaši, mūsų viešbuty ant kiekvieno kampo lietuviškai šnekėjo, kontingentas daugiausia rusai, lietuviai, vokiečiai.
Jūroj temperatūra, rašė, kad 19 laipsnių. Įkaitus ant saulutės maudytis nebuvo šalta.
Į ekskursijas nevažiavom, nes gaila atsisakyt viešbučio pramogų tik 7 dienom nuvykus. Buvom tik Alanijoj ir Delfinariume. Į Delfinariumą pirkom iš vietinių www.famtours.com (gal kam bus įdomu kainas pažiūrėti) - kainavo po 25 eurus suaugusiam ir nieko vaikui su nuvežimu/parvežimu (nepasidomėjau, kiek savarankiškai važiuojant kainuotų). Šitoj agentūroj ekskursiją į Žaliąjį kanjoną siūlė po 35 eurus suaugusiam - bendroj sumoj mums 2 suaugę ir 3 m. vaikas su nuolaida būtų buvę 65 eurai, tuo tarpu perkant iš Novaturo 110 eurų.
Gal jau užsikalbėjau aš čia
Papildyta:
QUOTE(gelyte15 @ 2009 05 03, 15:00)
mes i delphin deluxe resort... (alanija)
Į Delphine deluxe buvom nosį įkišę. Iš esmės tas pats, bet vaizdas prabangesnis.