QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 04, 12:18)
tikrai taip....
gal galima daugiau apie si viesbuti? maista gerimus, kasmbarius, personala, kaip pati teritorija? zaidimu aikstele vaikams, baseiniukai? gal keleta nuotraukyciu galima?
bliamba
nu tikekimes ryt jau nebelys 
gal galima daugiau apie si viesbuti? maista gerimus, kasmbarius, personala, kaip pati teritorija? zaidimu aikstele vaikams, baseiniukai? gal keleta nuotraukyciu galima?
bliamba

Aš Turkijoj buvau pirmą, tad nelabai galiu palyginti su kitais viešbučiais, bet man viskas buvo super. Iš alkoholinių gėrimų buvo alus/vynas, toliau viskas kaip įprastai: sultys iš aparatų, arbata, kava. Minibaras nemokamai, jame mineralinis, alus ir vaisvandeniai. Maisto įvairovė tikrai labai didelė ir viskas labai labai skanu. Na, man, kaip nevalgančiai svogūnų, gal užkliuvo tai, kad jie krauna juos visur, kur pakliuvo, bet tiesiog išsirinkdavau juos iš lėkštės ir tiek žinių. Kambariai erdvūs. Mes turėjom pasiėmę apartamentus, tai turėjom du didelius kambarius, sujungtus durimis. Viešbučio teritorija didelė, labai daug žalumos, labai gražu viskas aplinkui. Su mažyliu būdavome tik prie jūros (neįsivaizduoju, kaip mamos sugeba nulaikyti mažuosius prie baseinų...), nes jam arba reikia daug lakstyti, arba reikia į vandenį. Vanduo baseinuose (net ir vaikiškuose) dar gana šaltas, todėl mes kapstėmės smėlyje. Tačiau ir pačioje viešbučio teritorijoje yra pakankamai vietos vaikams: tiek mažiems, tiek dideliems, tik tiek,kad mes ja nesinaudojome. Personalui irgi jokių priekaištų neturiu, nors buvau prisiskaičiusi, kad daugiausia minusų šis viešbutis gauna būtent dėl personalo. Gal dėl to, kad dar ne sezonas, jie buvo labai paslaugūs ir malonūs. Na, gal tik trūko pačios informacijos viešbutyje: vos ne ką pats susižinai, tą turi - jokių bukleto, jokio pristatymo ir t.t. Su nuotraukom tai bishki problema: viena, nežinau, kada iki jų dasikasiu, antra, aš nelabai mėgėja fotografuoti vaizdų, tad visose nuotraukose mes išsišiepę stovim