Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Merginos, aš sergu "gėliomanija" . Kaip save suvaldyti nuo besaikio gėlių pirkimo, flensų tysimo namo? Užėjus i parduotuvę net nepastebiu, kaip atsiduriu gėlių skyriuje. Pas mane gėlių jau pilni namai, bet noriu dar dar ir dar. doh.gif Va ir dabar, pamaciau, kad Vilniuje forumiete kaktusus "stumdo", net rankos niežti jai parašyti i AŽ, kad "JAMU VISUS" doh.gif doh.gif doh.gif Ar čia yra likimo draugių? unsure.gif
Atsakyti
yra čia tokių 4u.gif Pas mane namuose tikrai nėra vietos, viskas apkrauta vazonais, bet man vis negana smile.gif
Atsakyti
Pas mane tai kosmaras tuoj bus. Na rimtai pabludau as. Geliu pilni namai, o vis noriu ir noriu daugiau. Jei butu mano valia, visas pasaulio geles ir visus beglobius katinus priglausciau.... Man net MB pasake, kad as krastutinumu megeja blush2.gif Jei reikia, tai reikia daug, jei nereikia, tai is vis nereikia lotuliukas.gif
O kaip nuo to apsisaugoti? As jau stengiuosi nebeziuret i tas geles, jau ir kai kuriu temu nebevartau, kad tik neuzsikabliuociau ant dar vieno "trofejaus" doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir aš tokia blush2.gif
Susirgau gėlių virusu prieš metus, kai apsilankiau Olandijoje, Keukenhofo parke. Iki tol turėjau šiek tiek gėlių, bet per tuos metus namai prisipildė įvairiosiomis gėlėmis. Bet man vis maža - juk tiek daug gražių gėlių yra ax.gif Na dabar sau pasakiau - dar nusipirksiu porą orchidėjų, kurių labai noriu, pasodinsiu užsakytus svogūnėlius, pasėsiu paskutines sėklas šiais metais ir viskas, daugiau nieko nieko nebepirksiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvsidabris: 02 balandžio 2009 - 08:28
..issigandot?
Bet savo manija galit valdyti. Gylindamos savo zinias, surasit megstamiausias augalu rusis, ir ko gero, pradesit rinktis grazias kolekcijas.
Kiekvienas augalas yra ir istorija, ir geografija.
Parduotuvese jau nebeeinu i geliu skyriu. Man ten neidomu. Linkiu ir jums pasiekti "dugna" , kuomet jau nebedomins parduotuves, o tik kolekcininku platinami augalai, priklausantys tam tikroms seimoms.
O gal pasiseks nukeliauti i svetimus krastus tam, kad prisirinkti seklyciu?
Tada manija nebegasdins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 02 balandžio 2009 - 08:46
Va Crassulos auksiniai zodziai drinks_cheers.gif
Man taip nutiko thumbup.gif
Ir dabar dar idomiau bet ne kieki kad kuo daugiau bet kad kuo idomesniu retesniu kuo daugiau suzinoti apie ju kilme . O parsivezimas is kitu saliu seklyciu ataugeliu nuostabus dalykas thumbup.gif O kai pamatai kad uz tvoros pas graika auga retenybe eini ir bandai uzmegzti pokalbi issiaiskini ar galetu pasidalinti siuo groziu o paskui aptarus visas auginimo subtilybes dar ir arbatos susedi isgerti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 02 balandžio 2009 - 10:54
QUOTE(Laivite @ 2009 04 02, 11:52)
Va Crassulos auksiniai zodziai  drinks_cheers.gif
Man taip nutiko  thumbup.gif
Ir dabar dar idomiau bet ne kieki kad kuo daugiau bet kad kuo idomesniu retesniu kuo daugiau suzinoti apie ju kilme . O parsivezimas is kitu saliu seklyciu ataugeliu  nuostabus dalykas  thumbup.gif  O kai pamatai kad uz tvoros pas graika auga retenybe eini ir bandai uzmegzti pokalbi issiaiskini ar galetu pasidalinti siuo groziu o paskui aptarus visas auginimo subtilybes dar ir arbatos susedi isgerti  thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazkada turejau sia liga,nuo kurios pagyjau doh.gif ,bet turiu tam tikrom gelem silpnybe.Siunciuosi,perku,keiciuosi,pati parduodu smile.gif .Apie jas zinau labai daug,bet ir toliau mokausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Va ir as dabar apsisprendimu keli su kuriom gelytem man pakeliui o su kuriom atsisveikinti thumbup.gif
Atsakyti
O ka daryti, jei ne su viena nenoriu atsisveikinti? doh.gif As siaip megeja visokiausiu sukulentu ar ivairiu lapiniu geliu. Zydinciu nelabai as... O kuo idomesne, imantresne, neaiskios formos gele, tuo man labiau patinka... Bet juk ne viena namie gyvenu.. Geles tai geles, bet dabar kai su darzais prasidejau doh.gif Nu nors uzmusk, bet jau uzsimaniau ir apvaliu morkyciu ir ridikeliu balkone, ir salotu jau nusipirkau is pardes, kur cia viena forumiete sake galima virsune nupjaut, o saknis i vazoneli ikisti. Juokingai nejuokinga darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 02, 13:44)
O ka daryti, jei ne su viena nenoriu atsisveikinti?  doh.gif  As siaip megeja visokiausiu sukulentu ar ivairiu lapiniu geliu. Zydinciu nelabai as... O kuo idomesne, imantresne, neaiskios formos gele, tuo man labiau patinka... Bet juk ne viena namie gyvenu.. Geles tai geles, bet dabar kai su darzais prasidejau  doh.gif  Nu nors uzmusk, bet jau uzsimaniau ir apvaliu morkyciu ir ridikeliu balkone, ir salotu jau nusipirkau is pardes, kur cia viena forumiete sake galima virsune nupjaut, o saknis i vazoneli ikisti. Juokingai nejuokinga darosi  doh.gif

Manau.kad sis potraukis greitu laiku pranyks-perdegs,tik tam reikia laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 02, 09:12)
Merginos, aš sergu "gėliomanija" . Kaip save suvaldyti nuo besaikio gėlių pirkimo, flensų tysimo namo? Užėjus i parduotuvę net nepastebiu, kaip atsiduriu gėlių skyriuje. Pas mane gėlių jau pilni namai, bet noriu dar dar ir dar.  doh.gif  Va ir dabar, pamaciau, kad Vilniuje forumiete kaktusus "stumdo", net rankos niežti jai parašyti i AŽ, kad "JAMU VISUS"  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ar čia yra likimo draugių? unsure.gif

Oi, tikra likimo draugė biggrin.gif friends.gif

Kol kas dar sergu ta liga, kad visas palanges ir stalus jau nukroviau gėlėmis, sėjinukais, daržovių daigais ir pan. doh.gif vietos jau tikrai nėra, bet pamačius kokį įdomesnį augalą dar negaliu atsilaikyti. Šiemet susirgau dar prieskonių/daržovių auginimo manija doh.gif smagu, bet jau per augalus tuoj dienos šviesos nebematysiu... Oi reikia jau arklius stabdyt ir pradėt savo augintinius dalint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 04 02, 15:29)
Oi, tikra likimo draugė  biggrin.gif  friends.gif

Kol kas dar sergu ta liga, kad visas palanges ir stalus jau nukroviau gėlėmis, sėjinukais, daržovių daigais ir pan.  doh.gif  vietos jau tikrai nėra, bet pamačius kokį įdomesnį augalą dar negaliu atsilaikyti. Šiemet susirgau dar prieskonių/daržovių auginimo manija  doh.gif  smagu, bet jau per augalus tuoj dienos šviesos nebematysiu... Oi reikia jau arklius stabdyt ir pradėt savo augintinius dalint biggrin.gif

Tai va ir pas mane panasiai darosi doh.gif Noriu to ir ano, o jau neber kur statyt. Kas svarbiausia, as pati viska puikiai suprantu, kad yra ribos viskam, nu bet merginos, negaliu susilaikyt ir viskas. Kaip narkotikas man tos geles doh.gif Ziurineju nuotraukas forumieciu, pagooglinu dar koki idomesni augala, nu ir ne tai, kad paziopsau ir viskas, bet ne, "as jos noriu ir as ja gausiu" mintyse sauna doh.gif O jau apie tuos darzus tai is vis patylesiu... Ale sakyk ka nori, balkonininkyste veza thumbup.gif
Atsakyti