Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Vakar gavau dovanu raudona kalanke smile.gif

kasdien stebiu kaip auga mano orchideju ir sanpauliju ziedstiebiai ir pumpurai rolleyes.gif po keliu savaiciu bus grozis wub.gif

na ir aisku laukiu, kada vaziuosim i Ermitaza cool.gif taip norisi kazko tokio .... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 10 birželio 2009 - 10:08
Rosee o kur laikai raibuole jei po atviru dangum tai negerai jei kokiam siltnamije sode tai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 10, 13:53)
Rosee o kur laikai raibuole jei po atviru dangum tai negerai jei kokiam siltnamije sode tai nieko  g.gif

taigi už lango doh.gif blush2.gif , neturiu aš jokių šiltnamių. Jaučiu galą gausiu arba koks aparpolis ištiks, kol išmoksiu su tom O tvarkytis lotuliukas.gif
Tai jau trauksiu namo ją gryžus po darbo.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 14:33)
taigi už lango  doh.gif  blush2.gif , neturiu aš jokių šiltnamių. Jaučiu galą gausiu arba koks aparpolis ištiks, kol išmoksiu su tom O tvarkytis  lotuliukas.gif
Tai jau trauksiu namo ją gryžus po darbo.

oij rosee trauk kambarin ja jai laukas nepatiks labai schmoll.gif ir kai jau dabar aktyvi saule tai geriau ir saulute prisaugoti ax.gif jos margalapes daug saules nereikia savosios laukiu nesulaukiu ziedo prasiskleidimo kazdien begioju žiurėti doh.gif
Atsakyti
Rytine Rasa, o kaip kitoms, ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 15:06)
Rytine Rasa, o kaip kitoms, ar nieko?

kitoms bus liuks salygos tik raibuole paimk is ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 10, 15:22)
kitoms bus liuks salygos tik raibuole paimk is ten  mirksiukas.gif

Jau paėmiau, priimk balionėlį 4u.gif už konsultaciją.
Kai pražys tavoji raibuolė, nepamiršk mums parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 06 10, 12:07)
Vakar gavau dovanu raudona kalanke  smile.gif

kasdien stebiu kaip auga mano orchideju ir sanpauliju ziedstiebiai ir pumpurai  rolleyes.gif po keliu savaiciu bus grozis  wub.gif

na ir aisku laukiu, kada vaziuosim i Ermitaza  cool.gif taip norisi kazko tokio ....  bigsmile.gif

vakar ermitaže buvau-lyg ir nieko gražaus nemačiau... schmoll.gif gal Joninių proga užveš??? Šeštadienį važiuosiu Kauną patikrint ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
atejau pasirodyti laukiau ziedeliu du metus auginu nuo mazutelio
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 10 birželio 2009 - 19:26
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 10, 19:26)
atejau pasirodyti laukiau ziedeliu du metus auginu nuo mazutelio

A jaj, koks grožis bigsmile.gif Na nieko nėra smagiau savų žiedelių sulaukti.
Aš irgi lb laukiu savo O siurprizo, suskaičiavau, jei nenukris, tai net 14žiedų bus blink.gif , žydėsim visą vasarą ax.gif
Rytine Rasa, o čia pas tave veislinė, kad toks užrašas nematytas?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti