Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Axara teisybe pasakei kad si liga yra visam gyvenimui ir ji atsirita is vaikystes su stipresnem bangom o kartais vyksta atoslugis stilis ir vel tas pats ir liks tikrai visam laikui bent jau man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 04 10, 10:15)
o kur kaune cia ieskojai tos orches?isduok taska biggrin.gif

Vakar labai daug hiperi buvo, seip tai tradicines daugumoj baltos ir violetavos ir citrinines, bet radau plemuota, kokios dar neturiu, tai griebiau, bet seip tai mane ten tik ta vienintele domino. Pelergonyciu graziu buvo, bet viena tokia jau turiu tai nepirkau, o kurios norejau nepardave cray.gif Jau buvau vyrui smegenis uztrynus, kad mamai su gimtadieniu vesiu, tai leido paiimt, nes is pradziu tai uz rankos paemes tempe prie mesu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 10, 09:21)
Vakar labai daug hiperi buvo, seip tai tradicines daugumoj baltos ir violetavos ir citrinines, bet radau plemuota, kokios dar neturiu, tai griebiau, bet seip tai mane ten tik ta vienintele domino. Pelergonyciu graziu buvo, bet viena tokia jau turiu tai nepirkau, o kurios norejau nepardave  cray.gif Jau buvau vyrui smegenis uztrynus, kad mamai su gimtadieniu vesiu, tai leido paiimt, nes is pradziu tai uz rankos paemes tempe prie mesu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pazistama situacija biggrin.gif o kiek jau augini orchyciu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 10, 11:04)
Sakai maziukai ziedai?... Na nzn, as internete kai prisiziurejau tai dabar negaliu vietoj nusedet. O kur tu ji pirkai, is kur gauti tokia gele?

Zefyrantų mačiau ir Senukuose, ir Žalioje stotelėje, ir Schetelige. Negi jau visur išpirko g.gif Tikrai gražūs žiedeliai, nepasakyčiau, kad labai maži. Tik žydi trumpai.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 04 10, 10:45)
Pazistama situacija biggrin.gif o kiek jau augini orchyciu?  bigsmile.gif

As dar tik pradedu orchonamija sirgti tai turiu 17 augaliuku, dar amariliomanija sergu tai turiu 19 svogunu, pelergoniju 10, viena mamai nuvesiu, tai galima sakyt 9, 2 piniguocius, anturi, klivija, fikusa, juka, neziau vienos pavadinimo, 3 kalatejas ir viena kaktusiuka, dar monstera niu kaip ir pa kol kas viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 09, 20:43)
Zinok radau viena zydincia gele, kuri man nerealiai grazi, Zefyrantas pavadinimas. Nu super, tokie ziedai nerealus...

QUOTE(Ausma @ 2009 04 10, 10:48)
Zefyrantų mačiau ir Senukuose, ir Žalioje stotelėje, ir Schetelige. Negi jau visur išpirko g.gif Tikrai gražūs žiedeliai, nepasakyčiau, kad labai maži. Tik žydi trumpai.

Kelerius metus auginu zefirantukus,bet kad man jie didžiulio įspūdžio nedaro,mest lauk gaila taip ir tąsausi
Mano gėliomanijos virusas baisus,net iš valdiškos įstaigos nukniaukiau patikusios gėlės flenciuką blush-anim-cl.gif Pirktų pas mane nedaug,daugiausia iš kur nors susiveikiu fleciukus,esu pirkus kelias nukainuotas orchytes,nepamirojo auga,o dvi ir žydėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 10, 14:47)
Kelerius metus auginu zefirantukus,bet kad man jie didžiulio įspūdžio nedaro,mest lauk gaila taip ir tąsausi
Mano gėliomanijos virusas baisus,net iš valdiškos įstaigos nukniaukiau patikusios gėlės flenciuką blush-anim-cl.gif Pirktų pas mane nedaug,daugiausia iš kur nors susiveikiu fleciukus,esu pirkus kelias nukainuotas orchytes,nepamirojo auga,o dvi ir žydėjo ax.gif

Matai, man dazniausiai ir patinka tokios neiprastos, neispudingo grozio geles doh.gif O tie zefyrantai, tai cia kaip amariliai, tipo svogunines gelytes, kur ziemai reikia migdyt? Jei taip, tai tada nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 10, 16:19)
Matai, man dazniausiai ir patinka tokios neiprastos, neispudingo grozio geles  doh.gif  O tie zefyrantai, tai cia kaip amariliai, tipo svogunines gelytes, kur ziemai reikia migdyt? Jei taip, tai tada nenoriu...

Radau,kad Zefyrantu lapai rudenėjant pamažu nudžiūsta. Taip ateina ramybės periodas. Per žiemą laikyti sausoje vietoje (panašiai kaip amarilius). 4u.gif

Atsakyti
Na, aš ir čia labai tinku su savo liga biggrin.gif
Man patinka pats procesas auginimo, naujas lapas, naujas žiedas, kai nupiepusi atsigauna. Na, aš tai su savo "liga" kažkaip savaime susitvarkau - nusiperku sau patinkančią gėlę ir arba ji man arba ne, pvz.pas mane auga orchidėjos, piniguotis, klivija, anturis, keletas kelėdinių kaktusų, kalankė, difenbachija,o vat sanpaulijos, palergonijos ir dar keletas gėlių iš vis pas mane neauga, sunyksta nors tu ką doh.gif nors ir priežiūra tinkama būna.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 10, 16:19)
Matai, man dazniausiai ir patinka tokios neiprastos, neispudingo grozio geles  doh.gif  O tie zefyrantai, tai cia kaip amariliai, tipo svogunines gelytes, kur ziemai reikia migdyt? Jei taip, tai tada nenoriu...

Aga, kai lapukai nudžiūsta pateškiu vazoniką bele kur ir lai laukia pavasario wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2009 04 10, 16:37)
Radau,kad Zefyrantu lapai rudenėjant pamažu nudžiūsta. Taip ateina ramybės periodas. Per žiemą laikyti sausoje vietoje (panašiai kaip amarilius).  4u.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 10, 18:03)
Aga, kai lapukai nudžiūsta pateškiu vazoniką bele kur ir lai laukia pavasario wink.gif

Nenoriu tada... nes neturiu kur migdyt ziemai tu vazoneliu... Po stalu nenumesi, nes kate iskapstys, o ir siaip terlione didele smile.gif as ir tu amariliu kazkaip nelabai rolleyes.gif

O pas mane dabar yra pilni namai geliu ir pilnas balkonas darzoviu doh.gif neisvardinsiu visu, albuma galit pavaryti pacios rolleyes.gif
http://public.fotki....vivi/manogeles/
http://public.fotki....alkonininkyste/
Atsakyti
[quote=Zivivi,2009 04 10, 19:24]
Nenoriu tada... nes neturiu kur migdyt ziemai tu vazoneliu... Po stalu nenumesi, nes kate iskapstys, o ir siaip terlione didele smile.gif as ir tu amariliu kazkaip nelabai rolleyes.gif

O pas mane dabar yra pilni namai geliu ir pilnas balkonas darzoviu doh.gif neisvardinsiu visu, albuma galit pavaryti pacios rolleyes.gif

Oho, kiek pas tave ax.gif
Pas mane tik 19 pomidorčikų, 21 petunija ir 36 mažūgiai jurginai ir dar kelios našlaitės biggrin.gif Įsivaizduokit, nesudygo nei viena mėlyna našlaitė, o geltonos visos g.gif Na, čia aš biškį ne į temą blush2.gif
Šiaip ar tai, Zivivi, viskas tik įnaudą, pasisėjai, auginsi, žinosi kas kaip,patirtis niekam nemaišo mirksiukas.gif
Beje, įlindau tavo kyciaus pažiūrėt, kokia miela wub.gif
Atsakyti