Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(Zivivi @ 2009 04 02, 14:44)
O ka daryti, jei ne su viena nenoriu atsisveikinti?  doh.gif  As siaip megeja visokiausiu sukulentu ar ivairiu lapiniu geliu. Zydinciu nelabai as... O kuo idomesne, imantresne, neaiskios formos gele, tuo man labiau patinka... Bet juk ne viena namie gyvenu.. Geles tai geles, bet dabar kai su darzais prasidejau  doh.gif  Nu nors uzmusk, bet jau uzsimaniau ir apvaliu morkyciu ir ridikeliu balkone, ir salotu jau nusipirkau is pardes, kur cia viena forumiete sake galima virsune nupjaut, o saknis i vazoneli ikisti. Juokingai nejuokinga darosi  doh.gif

nieko, praeis irnesakyk.gif po truputį praeis. Atsirinksi kad ir tas pačias morkytes iš morkyčių.

man tai nuostabą sukėlė, kad nemėgsti žydinčių gėlių. Aš tai tik žydinčių. Tačiau bardaką savo pomėgyje jau irgi matau. Irgi tikiuos, kad praeis.
Gerai dar, kad nesusirgau strepsių ir sanpaulijų liga doh.gif turiu po vieną vazonėlį, bet su jais tai valdausi. Nesivaldau su kalijom... nu ne gėlė, eglė, bet nesivaldau su araukarija... dar noriu keleto strelicijų ir cymbidžių. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 03, 16:28)
nieko, praeis irnesakyk.gif po truputį praeis. Atsirinksi kad ir tas pačias morkytes iš morkyčių.

man tai nuostabą sukėlė, kad nemėgsti žydinčių gėlių. Aš tai tik žydinčių. Tačiau bardaką savo pomėgyje jau irgi matau. Irgi tikiuos, kad praeis.
Gerai dar, kad nesusirgau strepsių ir sanpaulijų liga  doh.gif turiu po vieną vazonėlį, bet su jais tai valdausi. Nesivaldau su kalijom... nu ne gėlė, eglė, bet nesivaldau su araukarija... dar noriu keleto strelicijų ir cymbidžių. karsta.gif

Zinok radau viena zydincia gele, kuri man nerealiai grazi, Zefyrantas pavadinimas. Nu super, tokie ziedai nerealus... biggrin.gif Man vel manijos priepolis biggrin.gif
Atsakyti
Man geliomanija irgi, siandien pasiutau, kai ant mano issirinktos orches barkodo nebuvo doh.gif Mane tik vyras sustabde, kad nekaukciau, bet supykau juodai gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 09, 21:09)
Man geliomanija irgi, siandien pasiutau, kai ant mano issirinktos orches barkodo nebuvo  doh.gif  Mane tik vyras sustabde, kad nekaukciau, bet supykau juodai  gun_rifle.gif

O tai reikejo kita gelyte del to pasirinkti???? Nesamone, tegu nuskanuoja nuo kitos, o parduoda ta be barkodo blink.gif

As tai neturiu ne vienos orchidejos merginos. Kazkaip ant ju dar nepasinesiau biggrin.gif Nelabai isvaizdzios man jos tiesa pasakius, nors nzn, gal as tik tuos dendrobius ar falenopsius (tie kur patys paprasciausi, nzn tikslaus pavadinimo) vis parduotuvese uztaikau g.gif
Atsakyti
[quote=Zivivi,2009 04 10, 08:23]
O tai reikejo kita gelyte del to pasirinkti???? Nesamone, tegu nuskanuoja nuo kitos, o parduoda ta be barkodo blink.gif

Tai tas ir yra kad maximoj tolios eiles buvo, o tai pamacius zmoniu veidus eilej kai pasake, as tuoj subegiosiu, nesigavo pasakyt, kad gerai pakaulsiu, arba tuoj pati nuleksiu, ir vel atstovet kilometro eilej doh.gif O ir su vyru buvau tai teko uodega paspaudus bumbanciai sliukint i masina verysad.gif Ir dar vyras vos ne su pasitenkinimu, sako nu jau ka padarysi nelemta buvo doh.gif Uzmust norejau doh.gif
Bet as jau pasiruosus i medziokle saviskes ieskot, isgeriu kava ir vaziuoju ax.gif , nes nakti net miegot negalejau del jos doh.gif
Gal man pas psichologa reikia, nes vakar viena ir taip prigriebiau orchyte, ir dar vienadieniu nebloga apsipirkima padariau wub.gif , bet susiko visa vakara, kai negavau tos orches doh.gif
Atsakyti
Oj pazystama situacija, pazystama drinks_cheers.gif Na, papasakosi kai grysi, radai orchyte ar ne thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip viskas man pazistama doh.gif
Bet praejo jau tai mirksiukas.gif
O va ir as turejau Zefyranta bet zinok labai jau dziaugiausi kad as ji nusipirkau ir nusipirkau toki dideli vazona bet paskui kai prazydo pas mane tai ta meile kazkaip eme ir isgaravo schmoll.gif
Kazkaip pasirode man tie ziedukai nedidukai ir ne daug ju o vazonas toks nemazas ax.gif
Atsakyti
Nuplauke mano orches medziokle cray.gif , gal ir gerai pinigu sutaupysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 04 10, 09:57)
O va ir as turejau Zefyranta bet zinok labai jau dziaugiausi kad as ji nusipirkau ir nusipirkau toki dideli vazona bet paskui kai prazydo pas mane tai ta meile kazkaip eme ir isgaravo  schmoll.gif
Kazkaip pasirode man tie ziedukai nedidukai ir ne daug ju o vazonas toks nemazas ax.gif

Sakai maziukai ziedai?... Na nzn, as internete kai prisiziurejau tai dabar negaliu vietoj nusedet. O kur tu ji pirkai, is kur gauti tokia gele?

QUOTE(teska @ 2009 04 10, 10:02)
Nuplauke mano orches medziokle cray.gif , gal ir gerai pinigu sutaupysiu  g.gif

Nera to blogo, kas neiseitu i gera thumbup.gif drinks_cheers.gif Nesijaudink, ne tik pinigu sutaupei, bet ir MB bus pateinkintas, kad namai nepapilnes dar vienu "groziu" biggrin.gif

Atsakyti
Ir man si situacija ir liga labai gerai pazystama biggrin.gif tik galiu pasakyti,jog ji jau tesiasi daug metu,net sakyciau nuo vaikystes, jau tuomet i namus tempdavau visokius augalus ir ju plencus...galiu tik pasakyti,jog si liga progresuoja ar silpsta protarpiais, taciau turbut islieka visa gyvenima biggrin.gif siuio metu mane uzvalde orchidejos wub.gif
Atsakyti
Nu zinok nieko ten tikrai nuostabaus ax.gif
Na nera jie labai mazi bet ir nedideli kaip internete rodo as turejau alyvini o maciau yra ir baltu 4u.gif
O pirkau ji pas gelininkus siltnamiuose Kaune nes pamaciau nutrenkta ta vazona ir issikaulijau tai ir jie sake nieko cia ispudingo ax.gif
O maciau ju pirkti bulvyciu senukuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 10, 09:02)
Nuplauke mano orches medziokle cray.gif , gal ir gerai pinigu sutaupysiu  g.gif

o kur kaune cia ieskojai tos orches?isduok taska biggrin.gif
Atsakyti