Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 03, 20:01)
Gal kas esate naudoje faith in nature rozmarini sampuna? ax.gif  domintu atsiliepimai rolleyes.gif

turėjau, bet likutis pas tėvus nukeliavo smile.gif Šiaip lyg ir nieko pasirodė, bet kadangi Faith in Nature šampūnus naudojau du iš eilės, man lyg ir plaukai pradėjo labiau riebaluotis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 03, 20:11)
turėjau, bet likutis pas tėvus nukeliavo smile.gif Šiaip lyg ir nieko pasirodė, bet kadangi Faith in Nature šampūnus naudojau du iš eilės, man lyg ir plaukai pradėjo labiau riebaluotis sad.gif

va va, esu ta girdejus, kad lyg labiau plaukas riebaluotis pradeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 03, 09:02)
fantastiškas forumas, ačiū Kunigundai 4u.gif

4u.gif ,smagu, kad padeda

QUOTE(Rasma @ 2009 04 03, 15:24)
Pastudijavau atidžiai ir visgi tai diletantiška inf-ja g.gif ,

g.gif man ir kazkaip keista pasirode jog cocokola ir ekologiski jogurtai sulyginami - kaip abejotini blink.gif ir pan. dalykai
Atsakyti
bandysit sturmuot sekmadieni Bioboutique'a per cunami? biggrin.gif
Sake kazkokiu nuolaidu bus, tik nezinaojo kokios jos bus smile.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 04 03, 19:20)
Ir dar klausimukas... Ar buna Florame meginuku? mane domina Florame aliejinis veido prausiklis  ax.gif bijau ka bepirkti neisbandziusi, ypac veidui  blush2.gif

Busiu labai dekinga atsakiusioms... Visoms po balioneli  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man neseniai Bioboutique'e pasiule atsinesti savo tara, kad galetu ipilti pabandymui tai ka norejau pabandyti, net nebuvo meginuko, tai gal ir tau tiks toks variantas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 04 03, 21:06)
bandysit sturmuot sekmadieni Bioboutique'a per cunami? biggrin.gif

nea, net Vilniuje nebūsiu sad.gif Nors galėtų Simoo7e parašyti, kokias nuolaidas taikys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 03 balandžio 2009 - 21:28
QUOTE(Rasma @ 2009 04 03, 14:24)
Neužtenka googlinti ir skaičiuoti E ant etiketės, kad tokią informaciją skelbti, reikia nemažai mokslų būti ragavus ir tai sunku būtų įvertinti.

drinks_cheers.gif SM pilnas tokiu ir panasiu nuorodu. panasaus pobudzio straipsniu nevertinu rimtai, meslas.
tas pats su naturalia kosmetika cool.gif kol kas nieks dorai neirode, kodel neekologiska yra prastesne. be abejones, kiekvienas renkames ka norim.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 02, 10:45)
beje, ten pas juos kaininke yra kažkurių gaminių ir po litrą  blink.gif Gal čia kosmetikos kabinetams?  g.gif

Turme litrinių šampūnų, dušo želių, skystų muilų ir masažo kremų. Jie nebūtinai kosmetikos kabinetams mirksiukas.gif

QUOTE(Atėnė @ 2009 04 03, 16:17)
bei Vergine už kaip visada puikų aptarnavimą 4u.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 04 03, 22:52)
Turme litrinių šampūnų, dušo želių, skystų muilų ir masažo kremų. Jie nebūtinai kosmetikos kabinetams  mirksiukas.gif

tikiu, kad ekonomija būtų gera, tik kaina iš pradžių gąsdinanti atrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 04 03, 22:40)
kol kas nieks dorai neirode, kodel neekologiska yra prastesne. be abejones, kiekvienas renkames ka norim.

žinoma, kur su mineral oil, tai pati geriausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 03, 22:03)
tikiu, kad ekonomija būtų gera, tik kaina iš pradžių gąsdinanti atrodo  biggrin.gif
Papildyta:
žinoma, kur su mineral oil, tai pati geriausia  bigsmile.gif

na, taip, visi neaiskius komentarus laido, nusiuncia i panasu puslapiuka, o nieko logisko ir pagristo suformuluoti negali cool.gif
milijonai moteru naudoja ir viskas ok. milijonai naudoja ir ekologiska, bet nuo to grazesnes, sveikesnes nepasidaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 03 balandžio 2009 - 23:17
Dar siek tiek apie nvey tusa,
sian grizus nenusivaliau, tai, aisku, nekaip atrodziau nuejus neseniai i vonia, paakiai truputuka nekaip atrode, bet manau nera cia reikalo namie trintis su tusu cool.gif taisysiuos biggrin.gif o kaip, katuti, su hauschka buna tokiais atvejais?
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 04 03, 23:15)
milijonai moteru naudoja ir viskas ok. milijonai naudoja ir ekologiska, bet nuo to grazesnes, sveikesnes  nepasidaro

ar tikrai? ax.gif tikrai nemazai komentaru buvo cia, kad merginu oda susitvarke, susinormalizavo ir pan. As asmeniskai geriau jau nekrausiu viso to, ko tikrai nebutina (tuo labiau, kai gali rinktis) ant savo kuno nei eksperimentuosiu ziuredama, kas bus rytoj, ateity... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 04, 00:03)
tikiu, kad ekonomija būtų gera, tik kaina iš pradžių gąsdinanti atrodo  biggrin.gif
Papildyta:
žinoma, kur su mineral oil, tai pati geriausia  bigsmile.gif

Na bet tikrai labai apsimoka, o ypač kai nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 04 03, 23:15)
milijonai moteru naudoja ir viskas ok.

taip taip, žiūrėk ankstesnįjį mano postą hihihi.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 03, 23:24)
sian grizus nenusivaliau, tai, aisku, nekaip atrodziau nuejus neseniai i vonia, paakiai truputuka nekaip atrode, bet manau nera cia reikalo namie trintis su tusu cool.gif  taisysiuos biggrin.gif  o kaip, katuti, su hauschka buna tokiais atvejais?

hmm, aš kai į vonią nueinu maudytis, visada nusiplaunu, nelaikau biggrin.gif Na, bet ir Hauschka vandeniui neatspari, nuėjus į drėgną karštą vietą ir nesaugant nuo vandens tepa ir širdagraužio nejaučia wink.gif Svarbiausia, kad dieną atlaiko drinks_cheers.gif O vakare reik nusivalyti namo sugrįžus 4u.gif

linutiaaa, ar ne tu sakei, kad Logonos mėtinis pylingas yra aštrus? g.gif Ką tik išbandžiau, man be galo patiko, kad daug švelnesnis mėtomis už prausimosi putas, su malonumu sunaudosiu rolleyes.gif Aišku, po to knietės nusipirkti tą išgirtąjį rožių pylingą ax.gif

Papildyta:

QUOTE(Vergine @ 2009 04 03, 23:44)
Na bet tikrai labai apsimoka, o ypač kai nuolaidos smile.gif

sutinku drinks_cheers.gif

žinai, man rodos, kad jūsų savininkė paprotingėjo, nuleidusi kainas. Užsidirbs taip klientūrą
Atsakyti