Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 04 04, 00:50)
linutiaaa, ar ne tu sakei, kad Logonos mėtinis pylingas yra aštrus?  g.gif Ką tik išbandžiau, man be galo patiko, kad daug švelnesnis mėtomis už prausimosi putas, su malonumu sunaudosiu  rolleyes.gif Aišku, po to knietės nusipirkti tą išgirtąjį rožių pylingą  ax.gif

cia as taip sakiau blush2.gif na, man tie grudeliai tokie astroki ax.gif bet nelabai turiu su kuo palygint, cia pirmas mano pylingas, tai gal ta nuomone tokia subjektyvi. bet dziaugiuosi, kad tau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 03, 23:50)
taip taip, žiūrėk ankstesnįjį mano postą hihihi.gif
hmm, aš kai į vonią nueinu maudytis, visada nusiplaunu, nelaikau biggrin.gif Na, bet ir Hauschka vandeniui neatspari, nuėjus į drėgną karštą vietą ir nesaugant nuo vandens tepa ir širdagraužio nejaučia wink.gif Svarbiausia, kad dieną atlaiko  drinks_cheers.gif O vakare reik nusivalyti namo sugrįžus  4u.gif

ne ne, as turejau omenyje, dar pries maudynes, namuose su juo pasitrynus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 04, 07:23)
na, man tie grudeliai tokie astroki ax.gif

aš labai švelniai masažavau veidą ir man tiko, kad jis nuo mėtos visai nešalo, nesibraižė su tais grūdeliais, maloniai nusivalė thumbup.gif Tinkamas visiems sezonams rolleyes.gif

tiesą pasakius, pylingą aš pati oi kaip seniai esu turėjusi ir net jau nepamenu, kokį doh.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 04, 07:38)
ne ne, as turejau omenyje, dar pries maudynes, namuose su juo pasitrynus 4u.gif

irgi, žiūrint, ką darai biggrin.gif Jei pluši taip, kad prakaitas muša, tai visko gali pasitaikyti smile.gif Arba užmiegi netyčia - neatsikelia su gražiausiais paakiais biggrin.gif Nors mano subjektyvia nuomone, Hauschka už Nvey laiko tikrai geriau, taip kad tu ateityje gali iš karto planuoti dar geresnį daiktą cool.gif

išbrokavau jį tik dėl to, kad man šiaip dienos nelaiko, o vakare tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 04 balandžio 2009 - 08:03
gal kas bandet Logonos seselius 2 spalvu ar ten gal Santes buvo, nepamenu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 04 03, 22:06)
man neseniai Bioboutique'e pasiule atsinesti savo tara, kad galetu ipilti pabandymui tai ka norejau pabandyti, net nebuvo meginuko, tai gal ir tau tiks toks variantas wink.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar išzyziau, kad Sarmos konsultantė man įvarvintų Madaros kremukų į atsineštus indelius. Tai šį ryta pasitepiau su mėnulio gėlės kremu ( va šituo http://www.baroca.lt...mp;prod_id=1365 ).
Mano oda į riebumą daugiau tai nesausina, matinė tokia, tiesa to "... mėnulio apšviestų žeidlapių blizgesio" gal ir nesuteikia, o ir kas čia žino kaip jis atrodyt turėtų.... g.gif smile.gif
Dar išzyziau šitą http://www.baroca.lt...mp;prod_id=1363 tai pasitepsiu rytoj.

Tiesa, gal gali kas nors man paaiškinti kaip jūs nuorodą paslepiat po kokiu nors pabrauktu žodeliu, nes aš visada keliu visą linką į tekstą...nemoku kitaip...
Atsakyti
Tarela, reikia nuoroda kelti i http://, kuris yra virs lango, kur rasai atsakyma wink.gif Ten visa nuoroda ikeli, tada OK spaudi, tada dar vienas langelis atsidaro "webpage" ar pan. ir ten rasai koki nors viena zodi, kuri mes ir matysim pabraukta smile.gif Ar suprantamai?
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 04 04, 10:58)
Tarela, reikia nuoroda kelti i http://, kuris yra virs lango, kur rasai atsakyma wink.gif Ten visa nuoroda ikeli, tada OK spaudi, tada dar vienas langelis atsidaro "webpage" ar pan. ir ten rasai koki nors viena zodi, kuri mes ir matysim pabraukta smile.gif Ar suprantamai?

Sprantamai tikrai nuoširdus ačiū

Gavosi clap.gif

Dėkinga labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarela: 04 balandžio 2009 - 10:14
QUOTE(katutis @ 2009 04 04, 01:50)
taip taip, žiūrėk ankstesnįjį mano postą hihihi.gif
hmm, aš kai į vonią nueinu maudytis, visada nusiplaunu, nelaikau biggrin.gif Na, bet ir Hauschka vandeniui neatspari, nuėjus į drėgną karštą vietą ir nesaugant nuo vandens tepa ir širdagraužio nejaučia wink.gif Svarbiausia, kad dieną atlaiko  drinks_cheers.gif O vakare reik nusivalyti namo sugrįžus  4u.gif

linutiaaa, ar ne tu sakei, kad Logonos mėtinis pylingas yra aštrus?  g.gif Ką tik išbandžiau, man be galo patiko, kad daug švelnesnis mėtomis už prausimosi putas, su malonumu sunaudosiu  rolleyes.gif Aišku, po to knietės nusipirkti tą išgirtąjį rožių pylingą  ax.gif

Katuti, as kaip tik Logonos roziu pilinga 'damusineju'. pakutis nepermatomas,tai negaliu pasakyt tiksliai,bet kokiam kartui dar turetu uztekt tikriausia smile.gif) galiu duot pasibandymui... bent tiek uz seseliukus atsidekociau blush2.gif
QUOTE(Wiwa @ 2009 04 04, 11:01)
gal kas bandet Logonos seselius 2 spalvu ar ten gal Santes buvo, nepamenu ? ax.gif

bandizau Logonos zalias spalvytes. spalvos tai labai grazios, tik sepetukas pridetas nesuperinis.bet galima juk su savo dazytis wink.gif)) ir tepasi jie taip idomiai,bet kai igudau,tai dbr jau gerai visai bigsmile.gif
Atsakyti
as pasikonsultuot noriu smile.gif
turiu is KN pirkta grynu EA misini 'sklandus virsmas'. vis mastau kaip ji pritaikyt..zinau,kad galima i alieju lasint ir kuna masazuot... o gal taip galima ir i kuno krema? nes siuo metu aliejaus kunui nenaudoju ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, baisiai susidomejau aliejukais ie naturaliom kosmetikos priemonem.
Naudoju aroma mirabila ir naujoji bergamote, dar pasivartau akamuti puslapius, bet nedristu uzsakyt
Na va trumpai apie mane
Ar priimsit i savo buri smile.gif??
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 04, 17:04)
Sveikos merginos, baisiai susidomejau aliejukais ie naturaliom kosmetikos priemonem.
Naudoju aroma mirabila ir naujoji bergamote, dar pasivartau akamuti puslapius, bet nedristu uzsakyt
Na va trumpai apie mane
Ar priimsit i savo buri smile.gif??

sveika prisijungus prie naturalisciu burelio gathering.gif ,
as buvau uzsisakius is akamuti kokosu aliejaus, tai priekaistu neturiu, dar planuoju kada sviestmedi uzsisakyt. smile.gif del visu alieju, bent jau man, nera aisku iki galo ar jie rafinuoti ar ne, bet sitie du tikrai ne mirksiukas.gif
Atsakyti