Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sultry @ 2009 04 04, 14:35)
as pasikonsultuot noriu smile.gif
turiu is KN pirkta grynu EA misini 'sklandus virsmas'. vis mastau kaip ji pritaikyt..zinau,kad galima i alieju lasint ir kuna masazuot... o gal taip galima ir i kuno krema? nes siuo metu aliejaus kunui nenaudoju  ax.gif

manau gali ir i kuno krema ilasint smile.gif

QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 04, 17:04)
Sveikos merginos, baisiai susidomejau aliejukais ie naturaliom kosmetikos priemonem.
Naudoju aroma mirabila ir naujoji bergamote, dar pasivartau akamuti puslapius, bet nedristu uzsakyt
Na va trumpai apie mane
Ar priimsit i savo buri smile.gif??

junkis junkis drinks_cheers.gif
tik gal ne Naujoji Bergamote turi but? o Naujoji Barmune? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 03, 17:00)
druide tonika? as pasidejau i sandeli... bet taip nekantru isbandyt  lotuliukas.gif

taip, ta pati. as neiskesciau pasidet i sandeliuka neisbandzius lotuliukas.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 04 03, 23:52)
Turme litrinių šampūnų, dušo želių, skystų muilų ir masažo kremų. Jie nebūtinai kosmetikos kabinetams  mirksiukas.gif
Dėkui smile.gif

nu bet ar litrinis sampunas, ar 200ml, galiojimas nuo atidarymo turbut tas pats. nu neisivaizduoju per kiek laiko reiktu litrini sampuna sunaudot doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 04, 00:50)
žinai, man rodos, kad jūsų savininkė paprotingėjo, nuleidusi kainas. Užsidirbs taip klientūrą

as anksciau dar nezinojau nimfali, tai jei kainos dar aukstesnes buvo, neisivaizduoju kas pirkdavo doh.gif as, pvz, radau puslapiuka kur feniqia muiliukai po 28Lt parduodami blush2.gif tai nimfali tuos muiliukus apsimoketu pirkt tik kai nemazas nuolaidas padarytu blush2.gif

QUOTE(Tarela @ 2009 04 04, 10:50)
Vakar išzyziau, kad Sarmos konsultantė man įvarvintų Madaros kremukų į atsineštus indelius.

gera konsultante, matyt, pasitaike. as stepone ar holos irgi kelis kart esu meginuku prasius, bet kokioj sarmoj tai turbut nedrisciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gavau dovanu dideli butelaiti is KN santalo hidrolato, tai mano misriai odelei siuo metu truputi dehidratuotai tai tikras geris, jauciu reiks ir daugiau isbandyti produktu is KN ir apskritai sudomino naturali kosmetika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 17:33)
as anksciau dar nezinojau nimfali, tai jei kainos dar aukstesnes buvo, neisivaizduoju kas pirkdavo doh.gif as, pvz, radau puslapiuka kur feniqia muiliukai po 28Lt parduodami blush2.gif tai nimfali tuos muiliukus apsimoketu pirkt tik kai nemazas nuolaidas padarytu blush2.gif

isduok paslapti kur Feniqia muilai taip pigiai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 04, 17:36)
Sveikos 4u.gif  Gavau dovanu dideli butelaiti is KN santalo hidrolato, tai mano  misriai odelei siuo metu truputi dehidratuotai tai tikras geris, jauciu reiks ir daugiau isbandyti produktu is KN ir apskritai sudomino naturali kosmetika bigsmile.gif

tikrai isbandyk ir dar ka nors biggrin.gif uzkibsi, kaip ir mes cia visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 04, 17:36)
Sveikos 4u.gif  Gavau dovanu dideli butelaiti is KN santalo hidrolato, tai mano  misriai odelei siuo metu truputi dehidratuotai tai tikras geris, jauciu reiks ir daugiau isbandyti produktu is KN ir apskritai sudomino naturali kosmetika bigsmile.gif

o jau yra KN? g.gif ar cia po blatu? biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 04 04, 17:37)
isduok paslapti kur Feniqia muilai taip pigiai?  ax.gif

cia ax.gif
na, cia kaip supratau lenku puslapis, taigi kainos zlotais. paskaiciavau pagal sios dienos lito ir zloto santyki. vis kirba mintis kazka nusipirkt is ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 17:45)
na, cia kaip supratau lenku puslapis, taigi kainos zlotais. paskaiciavau pagal sios dienos lito ir zloto santyki. vis kirba mintis kazka nusipirkt is ten blush2.gif

aciu 4u.gif kazkada maciau si puslapiuka..
Atsakyti
mergaites, zinau, kad apie apsaugas nuo saules jau kazkada buvo kalbeta blush2.gif , bet negaliu atgamint apie sante siuo klausimu lyg buvo nekokios nuomines, gal kas naudojo toki daikciuka http://www.biologisc...F-20-100ml.html ?gal kuri bandziusi ir apie lavera atsilieptu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 17:45)
o jau yra KN? g.gif ar cia po blatu? biggrin.gif  blush2.gif
[

turetu greit atsirasti jo KN nes as cia dovanu gavau penktadieni is ispilstytojo biggrin.gif
dar norejau paklausti, kadangi toki dalyka turiu pirma karta tai sakykite prasau ar juo reikia apipurksti veida ir nudziuvus tepti kremu ar galima naudoti ant vatos padelio ir valyti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 04 balandžio 2009 - 17:23
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 17:33)
nu bet ar litrinis sampunas, ar 200ml, galiojimas nuo atidarymo turbut tas pats. nu neisivaizduoju per kiek laiko reiktu litrini sampuna sunaudot doh.gif

Druide turi tik datą iki kada galioja, o ne nuo atidarymo.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 04, 18:49)
aciu  4u.gif  kazkada maciau si puslapiuka..

Gal susigundom uzsakyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 04, 10:50)
Dar išzyziau šitą http://www.baroca.lt...mp;prod_id=1363 tai pasitepsiu rytoj.

esu sita bandzius, tai mane jo kvapas zudo doh.gif vien del to negaliu naudot, organizmas nepernesa biggrin.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 04 04, 14:15)
bandizau Logonos zalias spalvytes. spalvos tai labai grazios, tik sepetukas pridetas nesuperinis.bet galima juk su savo dazytis wink.gif)) ir tepasi jie taip idomiai,bet kai igudau,tai dbr jau gerai visai  bigsmile.gif

o kaip laikosi? ax.gif gal hauschka bandei ir galetum palyginti? ax.gif

QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 04, 17:04)
Sveikos merginos, baisiai susidomejau aliejukais ie naturaliom kosmetikos priemonem.
Naudoju aroma mirabila ir naujoji bergamote, dar pasivartau akamuti puslapius, bet nedristu uzsakyt
Na va trumpai apie mane
Ar priimsit i savo buri smile.gif??

labas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 16:33)
taip, ta pati. as neiskesciau pasidet i sandeliuka neisbandzius lotuliukas.gif

taigi issidalini su draugem ir pan. - mirksiukas.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 04 04, 16:57)
gal kuri bandziusi  ir apie lavera atsilieptu ax.gif  mirksiukas.gif

as turiu laveros veidui 20 spf -esu patenkinta, nes nepalieka blizgesio, neriebus ie maloniai kvepia. Speju, kad iki vaziavimo i siltus krastus jis pasibaigs, tad nesuzinosiu ar jis gerai apsaugo nuo saules blush2.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 04, 17:07)
turetu greit atsirasti jo KN nes as cia dovanu gavau penktadieni is ispilstytojo  biggrin.gif
dar norejau paklausti, kadangi toki dalyka turiu pirma karta tai sakykite prasau ar juo reikia apipurksti veida ir nudziuvus tepti kremu ar galima naudoti ant vatos padelio ir valyti blush2.gif  4u.gif

abu variantai galimi

QUOTE(laurapde @ 2009 04 04, 19:58)
Gal susigundom uzsakyti? lotuliukas.gif

na, tai kas mokate lenkiskai biggrin.gif
Atsakyti