Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

labutis,
ar cia visiems su rugsejo pirmaja darbai uzgriuvo, ar mokslai prasidejo, kad visi dinge is eterio????
kaip sveikateles, kas naujo, kas gero o gal blogo?
kaip ligoniukai po operaciju jauciasi, ar viskas gerai, ar sveiksta?
o kur tie kur anksciau buvo pasijunge ir jau ilgas laikas nesirodo?????
na tikiuos, kad visi labai gerai jauciates ir bandot paskutinem siltom dienom pasidziaugti,
bet reik pagalvoti, ka reiks daryti mums su artejanciu saltu sezonu, kaip saugotis, kad nepersalti smile.gif kokiu patarimu turit? ar minciu????
Atsakyti
Sveikuciai ! Jei ne visai tai linkiu buti sveikais,nes zinau ka reiskia sita liga. ji buvo ne man, o mano sunui - l.sunki.Prasikankinom 6 metus,ko tik neisbandem,kiek pinigu isleidom visokiem gydymam,taciau niekas nepadejo.Isgelbejo operacija. esam dekingi kauno kliniku gydytijams,yra nuostabiu gydytoju.
o del ko si liga prsidejo,tai kalti antibijotikai ir cipsai. As isitikinusi tuo.
O jums mielieji,skaiciau straipsni,apie enzimus,pasidomekite,gal jie jums padetu.Kai mano sunui buvo blogai,sito as nezinojau.SVEIKATOS visiems!!!
Atsakyti
Na ir kaip dabar jauciasi jusu sunus? Jam kiek operaciju dare? Gal uzteko 2-ju? Kiek jam metu buvo?
Tie antibiotikai ir man buvo pati pati pradzia, bet kazkaip net keista, kad daktarai nesieja kazkaip su jais.
O cipsu tai nevagydavau 4u.gif

QUOTE(Rugegele @ 2009 09 19, 03:34)
Sveikuciai ! Jei ne visai tai linkiu buti sveikais,nes zinau ka reiskia sita liga. ji buvo ne man, o mano sunui - l.sunki.Prasikankinom 6 metus,ko tik neisbandem,kiek pinigu isleidom visokiem gydymam,taciau niekas nepadejo.Isgelbejo operacija. esam dekingi kauno kliniku gydytijams,yra nuostabiu gydytoju.
o del ko si liga prsidejo,tai kalti antibijotikai ir cipsai. As isitikinusi tuo.
O jums mielieji,skaiciau straipsni,apie enzimus,pasidomekite,gal jie jums padetu.Kai mano sunui buvo blogai,sito as nezinojau.SVEIKATOS visiems!!!

Atsakyti
Na ir kaip dabar jauciasi jusu sunus? Jam kiek operaciju dare? Gal uzteko 2-ju? Kiek jam metu buvo?
Tie antibiotikai ir man buvo pati pati pradzia, bet kazkaip net keista, kad daktarai nesieja kazkaip su jais.
O cipsu tai nevagydavau

Jauciasi gerai (tfu,tfu),gyvena normalu gyvenima.mokosi,dirba.kai pradejo sirgti buvo 13 metu.Dabar praeje 2 metai po paskutines operacijos,o ju buvo 3.gydytojai sake,jog 2-a sudetingiausia,o 3 -a paprasciausia.
Gydytojai,del ligos priezasciu nesako,nors jie manau,tai tikrai zino.
Atsakyti
jei gydytojai zinotu, tikrai pasakytu mirksiukas.gif yra daugybe ligu, kuriu priezastys neaiskios.... g.gif bet as manau, kas bent jau suaugusiam zmogui, didziausias priesas yra stresas, nervai...nuo to ir visos ligos..vaikas lyg ir neturetu del ko per daug stresuoti, nes zinau viena atveji, kai tokios pat operacijos buvo atliktos keliu menesiu kudikiui...paprasciausiai cia organizmo savotiskas atsakas i imuniteto nusilpima...vieniem pakanka gripu persirgt, o kitiems i kitas vietas persimeta doh.gif bet cia tik mano nuomone... mirksiukas.gif
beje, dabar jau nei minutes nesigailiu del to, kad isoperuota, verta buvo visa tai iskesti...vienintele beda, kuri liko - subjaurotas pilvas doh.gif bet cia tik smulkmena palyginus su visais 6iais metais sirgimo OK ax.gif
Atsakyti
Ynga, regis, mes sergan OK tiek pat metų smile.gif O dėl ligos kilmės nemanau, kad antibiotikai ją sukėlė, be to čipsus retai valgydavau. Antibiotikų stiprių teko pavartoti kai buvau 10 metų, bet jau iki to karts nuo karto nestipriai skaudėdavo pilvą kairėje pusėje, nors echoskopijos nieko nerodė, tyrimai irgi geri buvo. Tad aš manau, kad mano atveju antibiotikai tiesiog paskatino pasirodyti OK.
Atsakyti
Sergant uždegimine žarnyno liga, opiniu kolitu ir Krono liga virškinimo trakto uždegimą bei audinių pažeidimus mažina bosvelija. Žmonėms su opiniu kolitu rekomenduojama vartoti bosvelijos ekstrakto po 500mg tris kartus per dieną.
Labai didelį teigiamą poveikį žarnynui turi česnakas. Esant įvairių formų viduriavimui, pavyzdžiui kolitui, dizenterijai ir daugeliui kitų virškinimo trakto sutrikimų, gali būti gydoma šviežiu česnaku ar česnako kapsulėmis. Tris kartus per dieną po 500mg česnako aliejaus yra pakankamas kiekis norint atsikratyti lengvos formos viduriavimo ar dizenterijos. Didesniam poveikiui pasiekti reiktų naudoti iki 3000mg per dieną. Česnakas žarnyne naikina kenksmingas bakterijas nepažeizdamas naudingų mikroorganizmų, kurie padeda virškinimui.
Žarnyno gleivinės skausmams (ne tik nosies gleivinei smile.gif ) malšinti tinka dilgėlės - dvi, trys kapsulės per dieną.
Nuzimas - vegetariškos kilmės virškinimo fermentų mišinys - palengvina virškinimą, maistinių medžiagų rezorbcija, padeda išlaikyti tinkamą pH virškinimo trakte ir veikia kaip priešinvazinis virusų ir bakterijų barjeras. Dirgliosios žarnos sindromo, Krono logos, opinio kolito atvejais reiktų vartoti po 100mg tris kartus dienoje.
Tarp įvairių maistinių medžiagų trūkumo žmonėms su opiniu kolitu ar Krono liga yra mažas kalio kiekis, kurį reiktų nuolatos papildyti.
Renkantis probiotikus, reiktų atkripti dėmesį, kad juose būtų Lactobacillus Acidophilus bakterijų. Jos tarp daugelio kitų atliekamų funkcijų vykdo storosios žarnos valymą - sintetina natūralias antibiotines medžiagas, taip slopindamos nepageidaujamus organizmus.
Atsakyti
Apolonai, deja, visa tai veiksminga tik remisijos palaikymui,,,kai labai pablogeja, daryk ka nori, nei dietos, nei zoles nei liaudies medicina nepadeda...mano atveju viskas isbandyta...tikejau, kad kas nors pades iki paskutines minutes...sitos ligos eiga neprognozuojama unsure.gif viskas priklauso nuo organizmo...
draugijos puslapi, vyrai labai aktyviai diskutuoja apie kazkokias kirmeles..sako veiksminga g.gif aisku kaina ne visiems prieinama, bet kam idomu, pasiskaitinekit:
http://www_draugija_...topic.php?id=25
Atsakyti
Česnakas tinkamas...? Man jis atvirkščiai, skrandį labai dirgina ir žarnynas nebūna labai laimingas jei suvalgau ko nors kur daugiau česnako g.gif
Atsakyti
Česnake priskaičiuojama netoli pusė tūkstančio veikliųjų medžiagų - vienos jų, pavyzdžiui azotinės medžiagos, kurios slopina vienų ligų priežąstis ir simptomus gali atlikti dirgiklio vaidmenį kitoms (šalutinio poveikio vidutinis pasireiškimas arba veikliosios medžiagos absoliutus pasyvumas dažnai būna apie 20proc tyrimuose dalyvaujančių pacientų), dėl to dažnai ir rekomenduojama naudoti išgrynintas medžiagas, žarnyno bėdų atveju - raminančiai veikiančių junginių prisotintą česnako aliejų.
Atsakyti
Sveikos visos ir visi mirksiukas.gif , kur prapuolet? Gal i draugijos puslapi isejot diskutuoti?
Atsakyti
laba, ne ne, tikrai neiseijom smile.gif
tik matyt siais laikais sunku rasti laiko prie kompo pasedet.
visi lekia bega, skuba.....
o jei gerai jauciasi, tai ir neraso......
reik tik dziaugtis kad sveikateles geros smile.gif
Atsakyti