Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

Labutis visiems,
na as ka tik is vilniaus parlekiau. kaip ir sakiau jau kokia sav kraujas pasirodes...pasakiau daktarei, tai norejo pasilikti mane ir ryt is kart kolonoskopija padaryti, bet as kaip skaoma moraliskai nebuvau pasiruosusi, tai issiprasiau, kad jei iki kito karto kai reiks leisti vaistus viskas eis blogyn, tai gulsiuos i ligonine normaliai ir vel kartosim viss tyrimus.....bijau, bet reikes, kad nebutu blogiau...ja metai laiko kai leidzia inflaksimaba....labai tikiuosi kad kraujavimas nustos......
pabandysiu biskeli dietos pasilaikyti ir vaistus normaliai gerti, gal susitvarkys, gal tikrai del blogo oro cia taip pasidare....
Atsakyti
QUOTE(vilka_vagilka @ 2009 10 15, 21:10)
Na tai sveiki gyvi, tfu tfu tfu remisinuosi sau laiminga ir tampau opinį kolitą už ūsų  smile.gif Valgau jau praktiškai viską ir daržoves, ir čipsų paragauju ir alaus užgeriu. Atsisakau dabar tik popkornų ir šampano. doh.gif  Asacolį susimažinau iki dviejų tablečių per dieną. Į tuliką maždaug kas antrą dieną tereikia eit. Nu bet kad tik nebūčiau prisišnekėjus. Tai va, sveikatėlės jums visiems.

Dziugu kad viskas ok, bet siulau neprisizaisti. As taip prisizaidziau, ir vaistus pasimazines buvau ir aliuko paragaudavau prie saslykiuko. Kol viena diena pyst ir pipiec pasidare. Aisku dar antibiotikai prie to tikrai prisidejo nemazai, bet vaistu paciai mazinti bei alaus su vynu tikrai nerekomenduociau. O sita liga labai uzdelsto veikimo. Negeri, negeri vaistu kaip priklauso, rodos viskas ok, viskas liux, tik bac pradeda blogeti... imi gerti vaistus kaip priklauso - nieko, pasididini doze - nieko blink.gif Zodziu siugriauti lengva, o atstatyti laaabai sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2009 10 19, 17:12)
Labutis visiems,
na as ka tik is vilniaus parlekiau. kaip ir sakiau jau kokia sav kraujas pasirodes...pasakiau daktarei, tai norejo pasilikti mane ir ryt is kart kolonoskopija padaryti, bet as kaip skaoma moraliskai nebuvau pasiruosusi, tai issiprasiau, kad jei iki kito karto kai reiks leisti vaistus viskas eis blogyn, tai gulsiuos i ligonine normaliai ir vel kartosim viss tyrimus.....bijau, bet reikes, kad nebutu blogiau...ja metai laiko kai leidzia inflaksimaba....labai tikiuosi kad kraujavimas nustos......
pabandysiu biskeli dietos pasilaikyti ir vaistus normaliai gerti, gal susitvarkys, gal tikrai del blogo oro cia taip pasidare....

Laila25, labai tikiuosi, kad viskas bus gerai pradėjus normaliai vartoti vaistus 4u.gif
O dabar kada inflaksimaba leis?
Atsakyti
na kitas leidimas gruodzio 14d.
na kraujas nedingo niekur......jei jis nebedings.....teks kita kart kolonoskopija daryti ir gydytis...tik jauciu kad teks daryti operacija.....ko labai nenoriu ir dar labiau bijau......
Atsakyti
Aš labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Dabar ir man kraujas vis rodosi, bet nenustebau, nes pati kalta, peršalau, be to pora savaičių buvo nuolatinis stresas. Taigi dabar šiek tiek draugauju su Asacol biggrin.gif

O dėl operacijos... Ynga puikus pavyzdys, kad operacija tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
laikykites merginos, viskas bus gerai!!!! o jei ka, tai operacija tikrai ne pats blogiausias dalykas- priesingai, dabar jau man atrodo, kad gal geriausias...sunkus tik tas pereinamasis laikotarpis...bet dar negalvokit apie operacijas, nesinervuokit ir gal viskas ir taip susitvarkys mirksiukas.gif
beje, kaip smalsianose ir trikampis po antros operacijos jauciasi? 4u.gif
Atsakyti
sveiki, as tai tik dar tyrimus vaziuosiu darytis uz sav ir tada paasikes kaip cia kas g.gif
Atsakyti
...jo man jau 3sav kaip kraujas yra....
ir kol kas negereja........
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2009 11 02, 19:09)
...jo man jau 3sav kaip kraujas yra....
ir kol kas negereja........

o tu solofalko klizmuciu nebandai? jos gan veiksmingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Laila25, tikiuosi, kad pasijausi geriau. Manau, kad Ynga idėja dėl klizmučių yra gera, man jos visada padeda. Beje, o su savo gydytoja nesikalbėjai? Galbūt būtų naudinga pasidaryti tyrimus ir koreguoti gydymą? 4u.gif

Ynga, kaip jautiesi? kaip sveikata? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2009 11 02, 23:16)
Laila25, tikiuosi, kad pasijausi geriau. Manau, kad Ynga idėja dėl klizmučių yra gera, man jos visada padeda. Beje, o su savo gydytoja nesikalbėjai? Galbūt būtų naudinga pasidaryti tyrimus ir koreguoti gydymą?  4u.gif

Ynga, kaip jautiesi? kaip sveikata?  4u.gif

aciu, Colomba, gerai..kolkas viskas super thumbup.gif tik jau reiketu kazkaip skranzio apimtis mazinti blush2.gif kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(ynga @ 2009 11 03, 22:09)
aciu, Colomba, gerai..kolkas viskas super thumbup.gif  tik jau reiketu kazkaip skranzio apimtis mazinti blush2.gif  kaip tau?

Na, prie skrandžio apimčių mažinimo ir aš prisijungsiu. O šiaip tai užsikasusi mokslais. Buvo kelis kart kraujo, bet praėjo savaime. Tik reikia mažiau man pasiduoti stresui, nes po streso visada kolitas primena, kad jis šalia biggrin.gif
Atsakyti