Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

QUOTE(soritena @ 2009 12 12, 14:51)
Na mes jau sugrizom namo su kaledine dovanele  2.gif .

Dideli dideli sveikinimai soritenai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzi: 13 gruodžio 2009 - 17:29
soritena Didžiausi sveikinimai gavus tokia Kalėdinę dovaną 4u.gif

LaiLa labai tikiuosi, kad Tau viskas susitvarkys ir pasijausi geriau smile.gif

O aš pasiguosiu, rašau iš ligoninės. Vakar nuėjau į wc, na, keli lašai kraujo, tik pilvą maudė, toks jausmas kad jis paidėjęs. Užsuko draugė, jai išėjus vėl į wc. O ten grynas kraujas ir jo labai daug/ Dar ir nualpau wc (pati geriausia vieta doh.gif lotuliukas.gif ) Mama iškvietė greitąją, pusseserė supakavo daiktus ir atsidūriau Greitosios pagalbos ligoninėje. Sulašino kraują, dabar geriau smile.gif

Visi būkit sveiki ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2009 12 14, 12:27)
soritena Didžiausi sveikinimai gavus tokia Kalėdinę dovaną  4u.gif

LaiLa labai tikiuosi, kad Tau viskas susitvarkys ir pasijausi geriau smile.gif

O aš pasiguosiu, rašau iš ligoninės. Vakar nuėjau į wc, na, keli lašai kraujo, tik pilvą maudė, toks jausmas kad jis paidėjęs. Užsuko draugė, jai išėjus vėl į wc. O ten grynas kraujas ir jo labai daug/ Dar ir nualpau wc (pati geriausia vieta  doh.gif  lotuliukas.gif ) Mama iškvietė greitąją, pusseserė supakavo daiktus ir atsidūriau Greitosios pagalbos ligoninėje. Sulašino kraują, dabar geriau smile.gif

Visi būkit sveiki ir sveikos  4u.gif

o kraujavimas neapstojo...ka sako daktarai? unsure.gif
Atsakyti
Kraujavimas sakyčiau beveik savaime sustojo. Nukraujavau namie, o po to viskas. Nieko. Vakare ir šįryt leido vaistus krešumui didinti, o daugiau nieko, nes aš net ne čia gydausi, o Kaune. Plius temperatūra laikosi apie 37,7 bet šiaip jaučiuosi neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2009 12 14, 22:57)
Kraujavimas sakyčiau beveik savaime sustojo. Nukraujavau namie, o po to viskas. Nieko. Vakare ir šįryt leido vaistus krešumui didinti, o daugiau nieko, nes aš net ne čia gydausi, o Kaune. Plius temperatūra laikosi apie 37,7 bet šiaip jaučiuosi neblogai.

Uzjauciu vaikeliuk...na tikiuosi , kad nieko per daug rimto ir viskas susitvarkys, laikykis, auksciau nosi..

o as va, jau namie smile.gif paleido smile.gif na ka, paumejimas, kairej pusej, nedaug...na bet sulasino inflaksimaba, paskyre vel prednizolona, pamazino salofalka ir paskyre klizmuciu salofalko....na ir viena beda nebeda...sviete plaucius...ir ale rado kazkokius pakitimos, atseit galimus po persirgimo tbc...va sitas man labiausiai ramybes ir neduoda....jau prisiskaiciau visokio velnio ir nebezinau ka galvoti...vienintelis simptomas kuris man tiktu tai kosulys..nes jau gana ilgai jis man..bet jis man visada pasirodydavo, kai tik prasidedavo kraujavimas...tiesiog kraustausi is proto...ryt varau pas seimos daktare, siuntimo i dispanceri, bandysim ieskoti ligos...meldziu dievo, kad viska paneigtu....tik to betruktu man iki pilnos laimes...o jei patvirtins..net bijau galvoti, kaip reiks toliau gventi..aisku, reiks namiskius visus irgi siusti tikrintis..maza kas....na ziuresiu...siek tiek sus...nuotaika...nu gal...kol ner ant ranku nuosprendzio, dar turiu vilties...o jus laikykites mergaiciukes...

o kur friskis dinges, senokai rase, kaip jam sekas?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2009 12 16, 21:14)
Uzjauciu vaikeliuk...na tikiuosi , kad nieko per daug rimto ir viskas susitvarkys, laikykis, auksciau nosi..

o as va, jau namie smile.gif paleido smile.gif na ka, paumejimas, kairej pusej, nedaug...na bet sulasino inflaksimaba, paskyre vel prednizolona, pamazino salofalka ir paskyre klizmuciu salofalko....na ir viena beda nebeda...sviete plaucius...ir ale rado kazkokius pakitimos, atseit galimus po persirgimo tbc...va sitas man labiausiai ramybes ir neduoda....

Laila, laikykis console.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai. O galbūt ten visiškai ne TBC. Be to jeigu galimi pakitimai persirgus tbc, tai nereiškia, kad persirgai ir pasveikai? Svarbiausia, kad kuo greičiau gautum atsakymus. Ir net jeigu pasitvirtintų (labai linkiu kad ne), tada bent jau bus galima galvoti kaip gydyti, o tai geriau negu sužinoti žymiai vėliau.

O mane paleido namo. Penktadienį bandysiu patekti pas Kiudelį, nes niekas nepaskyrė normalaus gydymo... Dar šiek tiek kraujuoju, bet jau tikrai nebe taip kaip sekmadienį... Na, viskas neblogai kol guliu lovoje, taigi judėjimas apribotas tik iki wc... Labai tikiuosi, kad neteks į ligoninę vėl gultis... su mielu noru gydyčiausi namie...

Tikiuosi, kad kiti laikosi geriau nei aš biggrin.gif
Atsakyti
oi mergaiciukes, buvau tbc tikrintis, cia kaune pas save, nervu kainavo beproto...na bet didziausia paguoda smile.gif kad nieko nerado smile.gif ir atmete viska. tai sventes labai ramiai svesiu smile.gif
Colomba-ant svenciu tikrai niekas neguldys, nebent vel bus koks smakus kraujavimas, bet tu jau geriau gulek lovoj, gerk vaistukus, ir gal neguldys..
bet jei jau lieps, tai teks, cia nejuokas, tokie kraujavimai....bet tu pirma kaip matau,kuriai taip stipriai kraujavo....idomu nuo ko ir kodel, tau nepasake nieko? gal ten kas truko? laikykis, jei jau man viskas pralindo ir tau bus viskas gerai, pamatysi.
Atsakyti
LaiLa25 sakiau, kad viskas bus gerai thumbup.gif Ir šventes ramiai sutiksi, be jokios panikos ar nervų smile.gif

O aš dabar Kaune. Vakar pasiskambinau savo gydytojui, tai liepė iškart važiuoti į Kauno klinikas ir paguldė. Antradienį darys kolonoskopiją. Šiandien žarnyną tik šiek tiek apžiūrėjo. Per savaitgalį palašins kalio, nes sumažėjęs. Tikiuosi, kad dar ką nors paskirs, nes nesinori švenčių vienai ligoninėje praleisti... Labai tikiuosi, kad paskirs ką nors daugiau, nes dabar papildomai geriau asacol 1x3, bet nesijaučia didelio pagerėjimo nuo tokio kiekio.Taigi toliau laukiu naujienų. Tikiuosi, kad bus geros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2009 12 18, 14:25)
LaiLa25 sakiau, kad viskas bus gerai  thumbup.gif  Ir šventes ramiai sutiksi, be jokios panikos ar nervų  smile.gif

O aš dabar Kaune. Vakar pasiskambinau savo gydytojui, tai liepė iškart važiuoti į Kauno klinikas ir paguldė. Antradienį darys kolonoskopiją. Šiandien žarnyną tik šiek tiek apžiūrėjo. Per savaitgalį palašins kalio, nes sumažėjęs. Tikiuosi, kad dar ką nors paskirs, nes nesinori švenčių vienai ligoninėje praleisti... Labai tikiuosi, kad paskirs ką nors daugiau, nes dabar papildomai geriau asacol 1x3, bet nesijaučia didelio pagerėjimo nuo tokio kiekio.Taigi toliau laukiu naujienų. Tikiuosi, kad bus geros  biggrin.gif

o tau Kiudelis nesiulo infliuksimabo?
Atsakyti
QUOTE(ynga @ 2009 12 18, 17:59)
o tau Kiudelis nesiulo infliuksimabo?

Kol kas ne. Antradienį kolonoskopiją darys ir žiūrės iš kur kraujavo. Šiaip sakė, kad svarstys visas gydymo galimybes. Kol kas visai nieko, netgi sakyčiau pagarėjo šiek tiek. Net jis stebėjosi kad man taip buvo, nes kaip ir nebuvo jokios priežasties sukėlusios tokį kraujvimą. Žodžiu aš kažkoks keistas ligonis biggrin.gif Reikia iki Kalėdų pasveikti. Be to namie sako katės mano liūdi labai kai išvažiavau biggrin.gif

Ynga kaip Tavo sveikata. kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai, Colomba, pamatysi! 4u.gif
o man tai lygtais viskas butu ir gerai, jei ne tas naktinis kelimasis i wc... reiktu gal ant nakties isgerti loperamido, bet nenoriu as tu vaistu vel ryt...ipratau...tuoj baigsis vaisiai, darzoves, baigsis ir mano naktinejimai rolleyes.gif
Linkejimai Kiudeliui biggrin.gif mano meile blush2.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
ziurek, kad iki kuciu butum sveika 4u.gif juk kates liudi be taves mirksiukas.gif o as pasigirsiu, turiu kambary net 9 gyventojus - kalyte suniuku atsivede cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ynga: 19 gruodžio 2009 - 09:44
Ynga 9 gyventojai? blink.gif Aš su trim katėm iš proto ėjau, kai dar viena katytę globojom. Bet kaip faina, ir dar prieš Kalėdas, dosnus Kalėdų senelis thumbup.gif

Bandysiu sveikti, noriu namo jau biggrin.gif Tik vat, šiandien sugebėjau lovoje nualpti. Kalio trūkumas man. Vakar sulašino, viskas gerai. Šiandien pradėjo lašinti, kraupus skausmas, pasakiau seselei ir labanakt vaikučiai. Na, nieko, dabar jau gerai smile.gif Beje, nesuprantu savo organizmo visiškai... vakar norėjo daryti skubos tvarka kolonoskopiją, bet kadangi tik tą rytą sužinojau, nelabai kas gavosi. Išgėriau litrą Fortrans, Microlax klizmutę. Neišsivalė gerai, tai tik šiek tiek apžiūrėjo, antradienį jau pilnai apžiūrės. O kas keisčiausia, po pietų suveikė Fortrans ir... sumažėjo kraujavimas, burbuliavimas pilve. blink.gif

Beke, Ynga, o labai tenka riboti daržoves ir vaisius? Ar veikia visada gerti tuos vaistus? Man smalsu, nes aš didelė daržovių ir vaisių mėgėja ax.gif
Atsakyti