Nu va man jau neblogai. Pasidariau detoksikacijos procedura, kur per kojas iseina visi toksinai, matyt issivale kraujas nuo antibijotiku, buvo vanduo siaubingas,
tada sugeriau triguba doze savo stebuklingu zelmenu sulciu, isgeriau chlorodofilo 2 tabletkes (yra toks papildas, sako tinka zarnynui labai, nors man stebuklu nepadare, bet gal siek tiek visvien prisideda).
Nakti atsibudau labai salta buvo, issigandau, kad susirgau, bet dar pamiegojau ir siandien zarnynas tvarkoj. Tik dar kojos salta siek tiek.
Sveiku svenciu.
sveikuciai, smagu Fiskiau kad atsiradai ir kad gerai jautiesi, o as va siaurej, sedziu, ir visus sveikinu su praejusiom kaledom ir artejanciais naujais metais, visiems linkiu, kad ateinantys metai, butu kur kas geresni nei sie
daug jums laimes ir sveikatos 
o db siek tiek apie mane, buvau cia pas daktarus, nusiveziau is lt isverstus dokumetus savo, ir gyd. epikrize parasyta, kaip visas gydymas pas mane vyko, tai nuvaziavus paaiskinau, kas ir kaip, kokie vaistai reikalingi, ir ar gali jie cia man kuo padet. kadangi mano draugas cia dirba, pasirodo jokiu problemu ner, man daktaras israse visiems metams recepta,aisku, vaistu kaip salofalk jie cia neturi, cia pas juos kt pavadinimas, bet sudetis ta pati-o vadinas jie asacol, gal kas girdeje ar gere? gal nebus nuo ju blogai ? kaip galvojat?
azatioprina jie cia turi toki pat, jokiu problemu, ir net gi inflaksimaba skyre, israse irgi kaip recepta, tai as vos nenugriuvau....sake jei viskas gerai bus, tai su tuo gydytoju tik po metu susitiksiu, ojei kas nutiks, tuoj pat susisiekti su juo...as zinokit buvau soke...pas mus kokius kelius reikia praeiti kad gauti ta inlaksimaba, o cia, is kart skyre, nei tyrimu kokiu, nieko nereikejo..ir sake, jei nebepades inflaksimabas, reik ilgai nedelst ir daryt operacija....na tqa pati girdejau ir lt is gydytoju, kad as arteju link operacijos....ziauru..nu bet ka darysi...
tai stai po nauju varau pasidaryt kraujo tyrimus o dar po sav vaziuosiu lasintis vaistus...matysim kaip seksis, parasysiu jums
o dabar linkiu visiems sveikatytes, ir geru siltu artejqanciu nauju

o db siek tiek apie mane, buvau cia pas daktarus, nusiveziau is lt isverstus dokumetus savo, ir gyd. epikrize parasyta, kaip visas gydymas pas mane vyko, tai nuvaziavus paaiskinau, kas ir kaip, kokie vaistai reikalingi, ir ar gali jie cia man kuo padet. kadangi mano draugas cia dirba, pasirodo jokiu problemu ner, man daktaras israse visiems metams recepta,aisku, vaistu kaip salofalk jie cia neturi, cia pas juos kt pavadinimas, bet sudetis ta pati-o vadinas jie asacol, gal kas girdeje ar gere? gal nebus nuo ju blogai ? kaip galvojat?
azatioprina jie cia turi toki pat, jokiu problemu, ir net gi inflaksimaba skyre, israse irgi kaip recepta, tai as vos nenugriuvau....sake jei viskas gerai bus, tai su tuo gydytoju tik po metu susitiksiu, ojei kas nutiks, tuoj pat susisiekti su juo...as zinokit buvau soke...pas mus kokius kelius reikia praeiti kad gauti ta inlaksimaba, o cia, is kart skyre, nei tyrimu kokiu, nieko nereikejo..ir sake, jei nebepades inflaksimabas, reik ilgai nedelst ir daryt operacija....na tqa pati girdejau ir lt is gydytoju, kad as arteju link operacijos....ziauru..nu bet ka darysi...
tai stai po nauju varau pasidaryt kraujo tyrimus o dar po sav vaziuosiu lasintis vaistus...matysim kaip seksis, parasysiu jums

o dabar linkiu visiems sveikatytes, ir geru siltu artejqanciu nauju

QUOTE(LaiLa25 @ 2010 12 29, 21:18)
vaistu kaip salofalk jie cia neturi, cia pas juos kt pavadinimas, bet sudetis ta pati-o vadinas jie asacol, gal kas girdeje ar gere? gal nebus nuo ju blogai ? kaip galvojat?
Geriau as asacol is pradziu, kol pas pnv daktarus gydziausi. Tas pats gi mesalazinas ten, tik kito gamintojo.
Laila25 Kaip smagu, kad viskas gerai
Asacol aš geriu, tinka ir patinka jis man
Ir labai gerai, kad infliksimabą gausi, džiaugiuosi dėl Tavęs
Lietuvoje su juo problemos dėl to, kad lėšų jam skiria žymiai mažiau...
O svarbiausia, tikrai džiaugiuosi dėl tavęs

O svarbiausia, tikrai džiaugiuosi dėl tavęs

As visa laika tik Asacoliu ir gydausi. Tik brangus. Nors 80% kompensuojami ,uz 360 tableciu mokejau 531 lt. Pentaza pigiau, bet kai pradejau Asacoliu, tai ir varau... Juokingiausiai tai, kad Folio metodu patikrino, ar man jie tinka, tai parode, kad nei padeda nei kenkia... Tokius pinigus moku, o jie kaip placebas... Zinoma , ne viskuo reikia tiketi...
QUOTE(kriste91 @ 2010 12 30, 19:17)
As visa laika tik Asacoliu ir gydausi. Tik brangus. Nors 80% kompensuojami ,uz 360 tableciu mokejau 531 lt. Pentaza pigiau, bet kai pradejau Asacoliu, tai ir varau... Juokingiausiai tai, kad Folio metodu patikrino, ar man jie tinka, tai parode, kad nei padeda nei kenkia... Tokius pinigus moku, o jie kaip placebas... Zinoma , ne viskuo reikia tiketi...
O kaip Folio metodu nusprendžia?
Sakyčiau, kad veltui Mesalazino grupės vaistų neskiria.

Sveikos merginos
Ir as noriu prisijungti prie jusu forumo bei padiskutuoti
Man OK diagnozavo birzelio menesi, daktare israse mesalazino (as geriu Salofalk), padejo neiskart. Tik rugseji pasijutau zymiai geriau, praktiskai taip pat kaip ir anksciau, tik tiek kad vaistukus ryta vakara reikia gerti. Taciau vienas dalykas mane neramina. Pastoviai laikosi temperatura 37.2-37.5, niekad taip ir nenukrenta iki normalios. Kiek skaiciau, temperatura pakyla tik paumejimo metu, o man kaip jau ir viskas tvarkoje, bet ji vistiek nekrenta..Noriu paklausti, kaip yra jusu atveju??

Ir as noriu prisijungti prie jusu forumo bei padiskutuoti

sveiki
aciu jums kad atsaket, nes as lb bijojau, kad nebutu blogai kas....ziuresim, pradejau as juos dabar gerti, matysiu, ar kas pasikeis ar ne...bet tai turbut tik po kokios sav pastebesiu....nes man lt buvo kazkoki vieni vaistai, dar pradzioj pradzioj, pagal epikrie, kazkoks balsalazidas, nuo kuriu man pasidare kasos uzdegimas, pakretitas, tai uz tai ir bijau, kad nuo situ nebutu kas panasaus....bet tikekimes kad viskas bus gerai...taip zinokit ir as pati dziaugiuosi...nors ir lt daktarai geri, tik jiems manau kur kas labiau suvarzytos rankos....bet jie tikrai daug ka daro
ziuresim, kaip cia bus, bet siaip skirtumas didelis, tarp musu lt , ir cia, pradedant, nuo tyrimu paemimo, ir t.t. aisku, uz vizita pas daktara, uz vaistus reik moketi...bet kaip paskaiciavau, kazkas panasaus ir lt gaudavos...tai nieko neprarandu
ka gi, visiems sekmes, ir laiingu naujuju metu, parasysiu kaip sekas, nes pirmadieni, jau lekiu kraujo tyrimus priduot

ziuresim, kaip cia bus, bet siaip skirtumas didelis, tarp musu lt , ir cia, pradedant, nuo tyrimu paemimo, ir t.t. aisku, uz vizita pas daktara, uz vaistus reik moketi...bet kaip paskaiciavau, kazkas panasaus ir lt gaudavos...tai nieko neprarandu

ka gi, visiems sekmes, ir laiingu naujuju metu, parasysiu kaip sekas, nes pirmadieni, jau lekiu kraujo tyrimus priduot
Sveiki visi
Trumpam pasirodau 
Dene mesalazinas neveikia staigiai
Prednizolonas daugiau skirtas staigiai sumažinti paūmėjimą, o mesalazino preparatai taip greitai nesuvekia. Nebent sumaišiau kažką
Dėl temperatūros, tai man maždaug 37,1-2 laikosi esant peršalimams, gerklės skausmui, slogai ar kosuliui. Ir daryk ką nori, laikysis
Pataisykit kas nors jei klystu, bet gal tada reiktų kraujo tyrimus pasidaryti? Pažiūrėti CRB baltymą, ar jis pakilęs, ar rodo uždegimą.
Laila labai džiaugiuosi, kad reikalai susitvarkė
Dėl asacolo, man geriau nei salofalkas, jų veiklioji medžiaga ta pati, bet kažkodėl Asacolą lengviau skrandis toleruoja 
Pranešk kaip seksis
Visiems Laimingų Naujųjų Metų
Ir DAUG Sveikatos

Dene mesalazinas neveikia staigiai

Dėl temperatūros, tai man maždaug 37,1-2 laikosi esant peršalimams, gerklės skausmui, slogai ar kosuliui. Ir daryk ką nori, laikysis

Pataisykit kas nors jei klystu, bet gal tada reiktų kraujo tyrimus pasidaryti? Pažiūrėti CRB baltymą, ar jis pakilęs, ar rodo uždegimą.

Laila labai džiaugiuosi, kad reikalai susitvarkė

Pranešk kaip seksis

Visiems Laimingų Naujųjų Metų

sveikuciai,
na va, jau savaite praejo nuo to kai cia susileidau inflaksimaba. ir galiu pasigirti, viskas super
aisku, buvo siek tiek nesklandumu, bet cia del to ,kad nesuprantu kalbos..ir ne viska supratau, ka jie aiskino, bet finale, viskas pavyko. vaistai sulasinti, uzsakytas kito lasinimo laikas. tik tiek cia kitaip, kad cia sulasina jie per 1val. na man kadangi buvo pirmas kartas, tai lasino 2 kaip ir lt. bet kt karta sake lasins val. ir lasino su tokiu aparatu kuris tiksliai, nustato kiek laiko bus lasinama. bet is esmes tas pats, atsius vel kvietima, ir kad tyrimus kraujo, ismatu padaryt, ir kad negalima lasinti, jei blogai jauciuosi, ar itariu kad kazkas negerai...tai tiek, o siaip jauciuosi visai neblogai, kraujavimas sumazejes, negaliu sakyt kad visai pradinges...nes jei tik nenaudoju zvakuciu, ziurek jau kt diena ir rausva....bet turbut reik normaliai gert vaistus, daryt ka daktarai sako, ir viskas bus ok, pasieksiu remisija pilnumoj
o jums linkiu sekmes
iki
na va, jau savaite praejo nuo to kai cia susileidau inflaksimaba. ir galiu pasigirti, viskas super

Laila25 labai džiaugiuosi, kad reikalai klostosi gerai
Be galo smagu
Linkiu, kad kuo greičiau pasiektum pilną remisiją 
O aš tik šiandien grįžau iš ligoninės - plaučių uždegimas. Penktadienį gydytoja paklausė, nusiuntė skubiai rentgeną darytis. Atsakymas - kairiojo plaučio uždegimas. Pasikalbėjau su profesoriumi, jokiu geriamų vaistų negalima, tik leidžiami antibiotikai. Tai iki šiandien lašino. Dabar namie gydysiuos
Nuplaukė infliksimabas ryt

O aš tik šiandien grįžau iš ligoninės - plaučių uždegimas. Penktadienį gydytoja paklausė, nusiuntė skubiai rentgeną darytis. Atsakymas - kairiojo plaučio uždegimas. Pasikalbėjau su profesoriumi, jokiu geriamų vaistų negalima, tik leidžiami antibiotikai. Tai iki šiandien lašino. Dabar namie gydysiuos