QUOTE(Colomba @ 2010 12 07, 19:30)
skruzdeda dėl arbatėlių ar pan patarti nieko negaliu, nenaudojų jų. 
Dėl žarnyno tyrimo, turbūt kolonoskopija. Aš prašausi, kad suleistų nuo skausmo ko nors. Galima darytis ir su narkoze, bet reikėtų turbūt jau viską derinti su gydytoju pas kurį būtų atliekama procedūra.
Kolonoskopija darausi nemokamai. Arba su siuntimu, arba skiria mane gydantis gastroenterologas.

Dėl žarnyno tyrimo, turbūt kolonoskopija. Aš prašausi, kad suleistų nuo skausmo ko nors. Galima darytis ir su narkoze, bet reikėtų turbūt jau viską derinti su gydytoju pas kurį būtų atliekama procedūra.
Kolonoskopija darausi nemokamai. Arba su siuntimu, arba skiria mane gydantis gastroenterologas.
Va kaip cia yra. Vadinasi narakoze nebutina... Aisku. Dekui.
Seimos gydytojas tai man to tyrimo neskiria, tipo nemato reikalo. Tai realiai reiketu susimoket.
O gal kazkiek padetu zarnyno valymas? Gal jeigu like isvalytu paskutines kirmeles sakau. Lyg ir jeigu nera opu, tai turetu nepakenkt? Skaiciau jog gydytojai nerekomenduoja todel, kad isvalo gerasias bakterijas. Bet pas mane ju ten nelabai gal yra, nes pastoviai dizbakterioze. Gal jeigu issivalytu sakau pradetu geriau veikt zarnynas?