Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

QUOTE(smalsianosė @ 2011 02 18, 19:05)
Paziurekit, draugijos puslapyje kokia saulegrazu ir spinatu dieta siuloma. Daug kam padejo raso:

http://www_draugija_...fac8804#post941
Colomba, o kol neskyre infliksimabo gerei imurana?

wow, aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2011 02 18, 19:05)
Colomba, o kol neskyre infliksimabo gerei imurana?

Taip, vis dar geriu jį, tik mažesnę dozę ir dar Asacol smile.gif
Dabar dar ir žuvų taukus smile.gif

Atsakyti
Aciu Skruzdeda uz nuoroda i spinatu ir saulegrazu dieta, siandien begu pirkti...
Atsakyti
Labukas,
na ka gi, gana idomus reikalas ta spinatu ir saulegrazu dieta, lb smagu kad ji padeda zmonems.
as kol kas neblogai jauciuos, bet gal profilaktiskai reiktu panaudot nors retkarciais....tik neviska isiskaiciau, kaip ten ja naudot, bet reiks paanalizuoti...
dziaugiuosi, kad atsiranda vis daugiau variantu kaip suvaldyti liga. ir tikiuosi kad ateityje tu variantu bus dar daugiau. smile.gif
Man kol kas neblogai viskas, kraujo beveik nesimato, i wc lb retai varo, net ant pilvo galiu miegoti ramiai visa nakti, ir nei karto neiti i wc. super, kai galima ismiegot visa nakti smile.gif 7 kovo, vaziuoju vel leistis inflaksmaba...lb noriu kad iki tos dienos pasibaigtu sloga ir kazkoks keistas persalimas....viena veido puse skauda ir net plauku saknis..matyt vejas pertauke...tikiuos greit praeis....
o kaip jus jauciates?
Atsakyti
Laila25 smagu, kad savijauta gerėja smile.gif
Dėl peršalimo, man rodos veidą pertraukė... man buvo lygiai tas pats prieš porą mėnesių, bjaurus dalykas.

Mano paūmėjimas praėjo smile.gif Bet svarstau gultis į ligoninę dėl plaučių, negerėja man, dar šniokštimas pastoviai girdisi kairėje pusėje, karkalų lyg ir nėra, tiesiog švokščia ir viskas.
Užkniso, niekas nepadeda, tai tegul suvaro dar vieną kursą antibiotikų į veną biggrin.gif
Atsakyti
Sveikuciai,
mane greiciausiai pertrauke, bet jau geriau, o toliau bus gar geriau.
ateinanti pirm.einu darytis kraujo tyrimus. o dar po sav i ligonine leisti vaistus.
si karta turi suleisti per val...tikiuosi reaguos organizmas gerai...

Colomba, dziaugiuos kad tau geriau, lb tikiuos kad nereiks tau grizti i ligonine. laikykis, daugiau kantrybes, pas mus, ne kaip pas visus sveikus zmones...mus dvigubai, trigubai ilgiau viskas....reik katrybes ir nenuleisti ranku. gal uzteks nueiti pas daktarus pasitikrint, gal nieko baisaus...

ka gi, o kitiems sveikatytes, ir parasykit tie kas isbande nauja dieta, kaip sekas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau pagalbos. Kadangi turite su žarnynu problemų, norėjau paklausti, gal kam taip buvo, kaip gydėtės, kokia dieta, kas padeda.

Jau trečia savaitė jaučiu pykinimą ypač po valgio. Seniau man pūsdavo pilvą, o dabar pastebėjau, kad nebepučia, iš pradžių apsidžiaugiau, kad susitvarkė, bet greitai supratau, kad čia pablogėjimas, nes greičiausiai mano žarnynas iš viso nebeveikia. Pagerėjimą pajaučiu tik tada kai jis ima burbuliuoti ir atsiranda pūtimas, tada nušvinta akys. Mano savijauta matuojama išmatų žalumo spalva. Kai išmatos labai tamsiai žalios, tai tada labai blogai, kai šiek tiek nušviesėja, tai pagerėja. Kraujo tai niekada nepastebėjau, darė ir koprologinį, tai kraujo irgi nerado, matyt kažkoks kitas žarnyno sutrikimas. Šiek tiek buvo pagerėjimas kai atsisakiau kepto ir pieniško maisto, bet daugiau nežinau ką daryti, nebeišmanau. Einu pas gydytojus, jie pradėjo visokius kepenų ir skrandžio tyrimus, uužtruks savaitėm, kol viską pilnai ištirs, o aš norėčiau pasijausti geriau. Sako žarnyną tiria paskiausiai kai neranda kitur problemų.
Bandžiau ir špinatus su saulėgrąžomis - man negerai, bent jau dabar kai yra uždegimas.
Atsakyti
Laila25 kaip kraujo tyrimas? Savijauta geresnė?

O aš dar gyva smile.gif Plaučiai lyg ir norma, tik ausies uždegimas doh.gif Bet nieko, praeis smile.gif

Skruzdėda man paprastai pykinimas pavalgius būdavo dėl skrandžio. Nevalgydavau kepto maisto, ribojau daržoves, jokios kavos g.gif

Dar pradėjau žuvų taukus gerti, geriu pustrečios savaitės, tai savijauta lyg ir geriau žarnyne g.gif
Atsakyti
Labukas,

Prodaviau krauja, o atsakymu nzn, cia siuncia juos i ligonine tiesiai gydytojui, ir man nesako, ar geri ar ne, tai net nzn.,,manau jei butu kas lb blogai tai pranestu..o as paskutiniu metu i wc einu kas 3dienas..kazkaip suerimau, ar tai gerai...vakar nesidejau zvakutes tai snd truputi kraujo buvo, bet i wc nevaro...nesusigaudau...kazkokia nesamone...kai ipranti daznai i wc begiot, tai sunerimsti, kai nereik i ji eit..bet gal cia viskas gerai...ir nereik jaudintis..matysiu...del kraujo bandysiu paklausti, kai vaziuosiu vaistus lasintis. bet is esmes jauciuosi visai gerai.

Skruzdeda-mano patarimas-gultis i ligonine, tada visi tyrimai kur kas greiciau padaromi. pabadyk.labai jau keisti simptomai pas tave..tikrai kazkas negerai..bet tikiuosi kad gydytojai ras priezasti ir pagydys. laikykis.

Colomba-u tu vargsiuke...jei ne vienas tai kitas...lakstai nuoga galva turbut...negerai, jei apsimuturiavus vaiksciot, kad nepersalt. ziurek, gydykis greiciau, pavasaris jau ant nosies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2011 02 28, 19:10)

Skruzdeda-mano patarimas-gultis i ligonine, tada visi tyrimai kur kas greiciau padaromi. pabadyk.labai jau keisti simptomai pas tave..tikrai kazkas negerai..bet tikiuosi kad gydytojai ras priezasti ir pagydys. laikykis.

Nee, i ligoninę labai nenoriu. Su vaikų priežiūra bus problemų, beto ligoninė Klaipėdoj, gyvenam Palangoj, jeigu ko prireiks, su lankymu nesamonės. Nu bet kaip nors gal išgyvensiu. Ar žinote gal kokios arbatėlės padeda, dar kažkas?
Atsakyti
Skruzdeda, kazin ar be daktaru kas pagelbes...kad po to labiau nepakenkt..manau pirmiausia reik kad daktarai nustatytu priezasti, o jau po to ziuret, ka galima padaryt..
Atsakyti
Laila25 kad su kepure, šaliku ir namie daugiausiai būnu, ėjau tik pas gydytoją biggrin.gif Aš sugebu, gydytoja jau nieko nebesakė smile.gif
Blogai, kad mes ilgiau sveikstam, aš tikrai ne prieš jaustis geriau smile.gif

Kitą savaitę lyg ir rentgeną reiktų darytis... Nežinau ar verta kai dar šitaip kosčiu g.gif

Jei tau nepaskambino dėl tyrimų, tai manau, kad viskas gerai smile.gif Dėl ėjimo į wc, man irgi būna panašiai, nerimas, ko taip retai biggrin.gif
Svarbiausia - kad gerai ir lengvai sulašėtų ir pasijaustum dar geriau smile.gif

Skruzdėda aš pritariu Lailai, reiktų į ligoninę, ištirtų išsamiau. Nes dabar gydai tik simptomus, pasekmes, bet nežinai priežasčių. Ligoninėje viskas greičiau ir patogiau. Aš gulčiausi ir tirčiausi.
O Palanga nėra taip jau toli nuo Klaipėdos smile.gif
Atsakyti