QUOTE(Merlina96 @ 2011 04 11, 14:45)
O tu pas jį Kauno klinikose dareisi? kas negerai buvo, kad prireikė šito tyrimo? aš tai einu i privačią klinika, kur jis dar konsultuoja, tam kad galėtų tikrai vaistų suleisti:)
Taip, klinikose. Galbūt privati klinika tikrai turės įtakos nuskausminimui. Man linksmybės prasidėjo gruodžio mėnėsį, viduriavimas 20 kartų per parą, pilvo skausmai ir kiti malonumai. Gydytoja įtarė OK, kadangi mano tėtis serga. Jokie vaistai nesustabdė viduriavimo mėnesį laiko, kol savavališkai pradėjau gerti Salofalką, nors po dviejų dienų gydytoja pati liepė juos gerti. Dar po kelių dienų viduriavimas susitvarkė, bet raižymas, pūtimas ir kita išliko. Ligoninėje atliko kolonoskopija ir skrandžio endoską. Kol. rezultate buvo įrašyta kolitas. Gydytoja visvien nediagnozavo man ligos, nes kraujo išmatose niekada nebuvo ir išrašė siuntimą į klinikas. Ten pasakė, kad mano kol. rezultate kažkas nesuprantamo ir liepė pakartoti. Pakartojus pasakė, kad nėra OK, tikriausiai DŽS. Liepė nebegerti salofalko. Nustoti gerti liepė ir prieš kolonoskopiją, bet nustojus, po 2 dienų vėl viduriavau. Dabar bijau, jog vėl taip nutiks...Viduriavimo atveju liepė gerti Imodiumą/Lopediumą...
O plačiau dėl pirmosios kolonoskopijos - gastroenterologė iškart užrašė kokius vaistus turėčiau nusipirkti, paklodes, švirkštus, kateterį, nors ne ji atliko tyrimą. Tyrimo metu net nebuvo klausimo ar reiktų nejautros, tad skausmas buvo lyg sapne, nors miegojau, bet kažką šiek tiek jaučiau. Antrojo tyrimo Klinikose nenoriu net prisiminti, man tikrai buvo skausminga.
Atsiprašau jei išsiplėčiau.