Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 20, 22:23)
Palauk, dar saulute prisides sunglasses2.gif 
Beje kaip plaukus vasara prisiziurit? Ka papildomai darot, tepat ir t.t. kad nenusausetu? g.gif

as taij niekaip nepriziuredavau.. blush2.gif

bet gal siemet jei iseijs tepsiu alieju apsauganti kur kunui ir plaukams kazkoks yra is MS .
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 20, 23:23)
Palauk, dar saulute prisides sunglasses2.gif 
Beje kaip plaukus vasara prisiziurit? Ka papildomai darot, tepat ir t.t. kad nenusausetu? g.gif

taip pat, kaip ir ziema biggrin.gif nieko papildomai nedarau, vasara isvis jiems duodu laisve, tegu pailsi nuo visokiu tepimu smile.gif
Atsakyti
zinokit kaip man jus graziai atrodot prasikarpe plaukucius,as irgi noriu,bet bijau eit i kirpykla,nes gyvenime neuzsiauginsiu ilgu,nes kai nueisiu,tai zinau,kai nurez kokius 10cm doh.gif ir nzn kaip as atrodyciau siek tiek prakarpytais,gal mano plaukai labai pustusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 20, 21:34)
bet gal siemet jei iseijs tepsiu alieju apsauganti kur kunui ir plaukams kazkoks yra is MS .

Skaiciau kazkurioj SM temoj kad vasara negalima tepliot plauku aliejais nes plaukas nuo karscio kepa.. g.gif geriau visokius purskalus, drekiklius ir t.t. As planuoju nusiprkti kokia priemone, apsaugancia nuo karscio rolleyes.gif

QUOTE(wenita @ 2009 04 21, 10:38)
zinokit kaip man jus graziai atrodot prasikarpe plaukucius,as irgi noriu,bet bijau eit i kirpykla,nes gyvenime neuzsiauginsiu ilgu,nes kai nueisiu,tai zinau,kai nurez kokius 10cm doh.gif ir nzn kaip as atrodyciau siek tiek prakarpytais,gal mano plaukai labai pustusi g.gif

Jei nenori, pasakyk kad trumpai nereztu.. Is karpymo esme kad labiausiai iskarpomi virsugalvio plaukai o bendras ilgis paliekamas (arba tik truputi pakerpamas).. Pas mane dabar po kirpimo plaukai nugaroj sutrumpejo gal tik keliais cm, vis tiek atrodo ilgi bigsmile.gif

Bet man tavo plaukuciai ir taip labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 21, 12:38)

mano pakrpyti bet labai džiauguosi. nuėjusi kirptis visada sakau truputį pakirpkite galiukus. klausia ar ir pakarpyti, tai sutinku. padaro tą patį kirpimą, tiek kad galiukus pakerpa. paskutinį katrą sako žinok kerpu apie pora cm. tai išdžiovinus plaukus atrodė, kad trumpesni plaukai, bet praėjo maždaug pora mėnesių vėl man jie atrodo tokio ilgio kaip buvo. dabar vėl gal prašysiu, kad pakirptų, nes noriu po biškį nukirpti tuos sausus galus, o paskui toliau auginti.
Papildyta:
žinokit iš patirties žinau, kad kuo plaukai ilgesni tuo jie mažiau pasipūtę. kai buvo jie maždaug pečių lygyje (matujant garbanotus) tai pakarpyti pasipūtę buvo, o dabar jau nebe tokie išsipūtę
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 21, 10:56)
žinokit iš patirties žinau, kad kuo plaukai ilgesni tuo jie mažiau pasipūtę. kai buvo jie maždaug pečių lygyje (matujant garbanotus) tai pakarpyti pasipūtę buvo, o dabar jau nebe tokie išsipūtę

drinks_cheers.gif kuo plaukas ilgesnis, tuo jam sunkiau susisukt
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 11:50)
Skaiciau kazkurioj SM temoj kad vasara negalima tepliot plauku aliejais nes plaukas nuo karscio kepa.. g.gif geriau visokius purskalus, drekiklius ir t.t. As planuoju nusiprkti kokia priemone, apsaugancia nuo karscio rolleyes.gif
Jei nenori, pasakyk kad trumpai nereztu.. Is karpymo esme kad labiausiai iskarpomi virsugalvio plaukai o bendras ilgis paliekamas (arba tik truputi pakerpamas).. Pas mane dabar po kirpimo plaukai nugaroj sutrumpejo gal tik keliais cm, vis tiek atrodo ilgi bigsmile.gif

aaa , hmm. niu gal ir negalima , tada nepirksiu .:)hm.

as taij ilgesnius stengsiuosi auginti, kad maziaau suktusi, nors jau dbr puske sako, kdl mano plaukai ne tokie garbanoti.nes puse tiesiu puse garbanotu turiu dbr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 12:50)

aciu blush2.gif bet taip paciai visada taip nusibosta,nebezinau nei kaip juos risti,segti,kad vis kitaip atrodyciau.Ar cia gal pati sau nepatinku,tai viskas nusibode ir atrodo daug kas netinka doh.gif

Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 21, 12:56)

zinok ir as taip galvoju,jauciu dar pakentesiu ir ziuresiu gal persigalvosiu,nes buvau uzsidegus dazyti sviesiai,tai aciu dievui nepaskubejau ir va jau persigalvojau,vien del plauku,kad ziauriai vel susigadinsiu,nors vistik svajoju buti sviesi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 12:50)
Skaiciau kazkurioj SM temoj kad vasara negalima tepliot plauku aliejais nes plaukas nuo karscio kepa.. g.gif

cia tai geras lotuliukas.gif nekepa tie plaukai smile.gif temperaturos 100 laipsniu nepasiekia ant saules smile.gif
be to, jeigu issitepu su aliejum plaukus, tai nei ziema nei vasara neinu i lauka, nes atrodau baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 21, 15:07)
cia tai geras  lotuliukas.gif  nekepa tie plaukai  smile.gif  temperaturos 100 laipsniu nepasiekia ant saules  smile.gif 
be to, jeigu issitepu su aliejum plaukus, tai nei ziema nei vasara neinu i lauka, nes atrodau baisiai  smile.gif

Ir man keistai nuskambejo blink.gif Kalba ejo apie naturalius aliejus, ne sintetinius g.gif Gal kazkiek ir yra tiesios, plaukas labiau kaista tada.. As jau geriau pirksiu purskala bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 17:18)
Ir man keistai nuskambejo blink.gif  Kalba ejo apie naturalius aliejus, ne sintetinius g.gif Gal kazkiek ir yra tiesios, plaukas labiau kaista tada.. As jau geriau pirksiu purskala bigsmile.gif

gi nebuna lauke taip karsta, kad vanduo uzvirtu ir aliejus kept pradetu smile.gif
be to, naturalu alieju gali naudot kaip kauke namie, o ne ant saules kepti issitepus smile.gif
kas parekomenduos gera purskala? bigsmile.gif
chardonay, koki purskala zadi pirkt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 21, 15:27)
kas parekomenduos gera purskala?  bigsmile.gif 
chardonay, koki purskala zadi pirkt?  blush2.gif

Dar neapsisprendziau g.gif Gal ka nors is L'Orealio kur naudoja plauku tiesinimui nuo karscio.. Gal tikrai kuri gali rekomenduot? bigsmile.gif
Atsakyti