Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 17:38)
Dar neapsisprendziau g.gif Gal ka nors is L'Orealio kur naudoja plauku tiesinimui nuo karscio.. Gal tikrai kuri gali rekomenduot? bigsmile.gif

prieš kokius 3 metus turėjau kažkokį purškalą tinkantį odai ir plaukams vasarą nuo saulės apsaugantis. saugo nuo UV ir pan. bet kvapelis... blink.gif man nepatiko, tai ir nenaudojau. pavadinimo neatsimenu. mama buvo parnešusi arba iš kokios pardės arba iš kirpyklos. Įsidėmėjau tik kvapelį kuris žiauriai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 21, 15:52)
Įsidėmėjau tik kvapelį kuris žiauriai nepatiko.

lotuliukas.gif kuo smirdejo?
Atsakyti
Dar neapsisprendziau g.gif Gal ka nors is L'Orealio kur naudoja plauku tiesinimui nuo karscio.. Gal tikrai kuri gali rekomenduot? bigsmile.gif

as seniau naudojau ta toki paprasta Gliss Kur ruzavos spalvos, tai man jis labai patiko ax.gif ir plauksu paminkstindavo ir pagarbanodavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 21, 16:32)
as seniau naudojau ta toki paprasta Gliss Kur ruzavos spalvos, tai man jis labai patiko  ax.gif  ir plauksu paminkstindavo ir pagarbanodavo  smile.gif

As labai nemegstu visos Shwarzkopf (ar ji ten) produkcijos schmoll.gif sesuo apsikrovus tokiom priemonem, gal ten pirkt nereikes ax.gif Arba bent jau rekomenduos nes ji isbandzius turbut visa simta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 21, 17:32)
as seniau naudojau ta toki paprasta Gliss Kur ruzavos spalvos, tai man jis labai patiko  ax.gif  ir plauksu paminkstindavo ir pagarbanodavo  smile.gif

as irgi toki naudojau,tai patiko,garbanavo gerai plaukus ir minksti buvo ir skaniai kvepia thumbup.gif
Atsakyti

As nelaai supratau, ar apie ta pati dalyka kalbam. Kazkada naudojau stai toki krema. Tai nepaliko kazkokio ispudzio, del apsaugos nelabai zinau, nes sunku patikrint, kiek realiai apsaugo, o del tiesinimo, tai nepasakyciau, kad daug lengviau butu tiesinti, o kazkokio teigiamo poveikio plaukams isvis nepastebejau. Antra karta nepikciau, bandyciau kazka kita.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 19:15)
As labai nemegstu visos Shwarzkopf (ar ji ten) produkcijos schmoll.gif  sesuo apsikrovus tokiom priemonem, gal ten pirkt nereikes ax.gif Arba bent jau rekomenduos nes ji isbandzius turbut visa simta doh.gif

O ar galit paklaust, kas jai patiko is Bonacur serijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 21 balandžio 2009 - 18:52
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 21, 17:53)
As nelaai supratau, ar apie ta pati dalyka kalbam. Kazkada naudojau stai toki krema. Tai nepaliko kazkokio ispudzio, del apsaugos nelabai zinau, nes sunku patikrint, kiek realiai apsaugo, o del tiesinimo, tai nepasakyciau, kad daug lengviau butu tiesinti, o kazkokio teigiamo poveikio plaukams isvis nepastebejau. Antra karta nepikciau, bandyciau kazka kita.

O ar galit paklaust, kas jai patiko is Bonacur serijos?

Kalbam kaip plaukucius vasara apsaugot nuo karsciu, saules ir t.t. Radau kelis nete, kur skirta nuo karscio tiek tiesinant, tiek ir garbanojant (nenoriu kad nutystu blink.gif )

Ir sesute schwarzkopfo negerbeja.. ax.gif Senais laikais jis susigadino varda su visokiais Palettes dazais, tai nesinori pirkti.. Beto yra ir geresniu firmu uz panasia kaina rolleyes.gif
Atsakyti
O del to aliejaus ir saules, lotuliukas.gif tai man toks absurdas truputi atrodo, nes per karscius kaip tik turetu aliejus geresni poveiki tureti, nes patariama juk laikant kauke uzdeti silta ranksluosti ar truputi dziovintuvu papusti. Kad geriau isisavintu viska plaukas. As taip pat manau, kad temperatura lauke niekad nesiekia tokio karscio, kad plaukai keptu, nes siaip tai greiciau kraujas uzvirs, nei aliejus. Tai kol kraujas neuzvyre, galit buti ramios del savo plauku ir naudoti alieju. tongue.gif
Cia turbut kazkas pajuokavo arba labai jau didele blondine sugalvojo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 21, 16:07)
cia tai geras  lotuliukas.gif  nekepa tie plaukai  smile.gif  temperaturos 100 laipsniu nepasiekia ant saules  smile.gif 
be to, jeigu issitepu su aliejum plaukus, tai nei ziema nei vasara neinu i lauka, nes atrodau baisiai  smile.gif

as taij snekejau apie pirktini kazkoki ten spec alieju , nlb omejausi, tik vitrinoij maciau , ir SM skaiciau kad neblogas.
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 16:18)
Ir man keistai nuskambejo blink.gif  Kalba ejo apie naturalius aliejus, ne sintetinius g.gif Gal kazkiek ir yra tiesios, plaukas labiau kaista tada.. As jau geriau pirksiu purskala bigsmile.gif

hmm.. bet kaijp galima kur nors eiti su naturaliu aliejumi kur nors .;)idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 01:00)
hmm.. bet kaijp galima kur nors eiti su naturaliu aliejumi kur nors .;)idomu g.gif

O kodel negalima? As kartais perbraukiu dar slapius plaukus naturaliu kokosu aliejum, ar jojoba. Kai isdziuna, tai nesimato visai. Tik truputi blizga labiau ar ne taip puciasi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 21, 18:00)
lotuliukas.gif  kuo smirdejo?

man tai priminė į kažką panašaus,kai buna purškalas nuo uodų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 21, 19:53)
user posted image

Aš šitą naudodavau kai tiesindavau plaukus. tai geriau nei nieko nenaudoti. paglotnindavo plauką, truputį švelnesni ir ne taip išsipūtę būdavo ištiesinti.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 22, 01:53)
O kodel negalima? As kartais perbraukiu dar slapius plaukus naturaliu kokosu aliejum, ar jojoba. Kai isdziuna, tai nesimato visai. Tik truputi blizga labiau ar ne taip puciasi.  unsure.gif

aa taip manau galima , as kazkaijp isivaizdavau taip gausiai uztepta aliejumi lotuliukas.gif kaip kad namine kauke darausi lotuliukas.gif apie mazesni kieki net nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti