Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Ingienis @ 2009 05 20, 18:17)
sveikos, gal kas zino kur rasti zmogu, galinti nunerti vestuvine suknele? ir kokios daugmaz tokio malonumo kainos?

Cia uzeik mirksiukas.gif Ten yra mezgejeliu, kurios tuo uzsiima 4u.gif
Atsakyti
Gal masinu rinkos nelyginkime su vestuviniu sukneliu tendencijomis biggrin.gif Pustos buvo yra ir bus - tik kiekvienos teise rinktis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 05 18, 10:36)
Nuomotis sifoniniu neduoda doh.gif ,o ten kur duoda nuomotis tai iskart matosi kodel kitur neduoda lotuliukas.gif  nes vos pora karteliu apsivilktos,ar net tik matuotos jos labai greitai praranda savo prekyne isvaizda, pilnai sutinku su tuo kaip man pasake kazkuriam salone - sifonas arba silkinis sifonas,tuo labiau silkas tai yra praktiskai vienkartine medziaga.Tai is esmes jei nusiperki apsivelki per savo svente,jei viska graziai nesioji,tai po vestuviu isvalius na galima dar koki karteli apsivilkti - parduoti kitai nuotakai g.gif
O dar kitas dalykas kas man nepatiko tai apsivelki ta suknele,tada jie paima uz nugaros suvarsto,suima visa medziaga is uzpakalio rankomis,ir sako "nu atrodys mazdaug taip",is kur man dabar zinoti kaip atrodys, kai bus tikrai mano dydzio,medziaga pasiskirstys visai kitaip.
Kitas dalykas ka as suzinojau,kad jei yra siuvinejimai- karoliukai, kristaliukai ant sono,o suknele reikia mazinti jie issardo visus karoliukus ir tada prisiuva vel atgal doh.gif ,tai pagalvokit jei iki manes kazkam reikes mazinti na bent 3-4 kartus,i ka ta suknele bus panasi rolleyes.gif  Na cia mano tokie pasvarstymai doh.gif

visada yra variantas siutis - ir pigiau, ir jokiu ardymu iki taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 20, 20:25)
Gal masinu rinkos nelyginkime su vestuviniu sukneliu tendencijomis biggrin.gif  Pustos buvo yra ir bus - tik kiekvienos teise rinktis tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2009 05 20, 19:19)
biggrin.gif na man neteko 1 golfo vairuoti, bet visos manau sutiks, kad si masina atgyvena.

Bet palyginimas, tai medalio vertas! Juk niekas nesituokia su suknelemis, kurios sukurtos, tais metais, kuriais pagamintas pirmas golfas. 2009 sukurtas golfas nemanau, kad butu atgyvena, taip pat ir su suknelemis!
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2009 05 20, 18:02)
man mano ikelta suknele pasirode idomi, del to ir ikeliau, gal jaunosios isdris paeksperimentuoti, nes, neisizeiskit, bet tie tortai ir princesiu sukneles visiska atgyvena smile.gif

Ne per savo vestuves tokius eksperimentus daryt biggrin.gif Dabar viskas madinga kas tinka biggrin.gif tik nesupyk bet cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
as jokiu budu ir nepykstu, as lygiai taip pat pasakiau savo nuomone smile.gif o masinos palyginima pavartojau tam, kad buvo pasisakyta, kad pustos sukneles ne atgyvena, nes dar nebuvau nuotaka. tais as ir palyginau, kad patikimas ar nepatikimas nesusijes su tuo, ar jau buvote nuotakomis ar dar tik busite, jos arba patinka, arba ne. kaip ir masina, kad ji nepatiktu nebutinai ja reikia buti vairavus, ji tiesiog nepatinka, arba patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 21 gegužės 2009 - 13:21
Kaip jums si suknyte ax.gif manau pasiuti nebutu sudetinga tokia ax.gif

http://www.edressme.com/d54342.html
arba sios ax.gif
http://www.edressme.com/6356.html
http://www.edressme....esses19474.html
http://www.edressme.com/6503.html

wub.gif wub.gif

Atsakyti
Man trecia suknele labai idomi tik cia reiketu pamastyt ka su iskirpte daryt nes manau su tokia didele nelabai patogu... bet siuvant viskas imanoma smile.gif man labai grazi sios sukneles nugara smile.gif pirmoji irgi grazi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 21, 20:51)

paskutine pasaka wub.gif man atrodo, gera siuveja bet kokia suknele pasiutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2009 05 21, 17:57)
paskutine pasaka wub.gif man atrodo, gera siuveja bet kokia suknele pasiutu mirksiukas.gif

sutinku drinks_cheers.gif be abejones, tik is kur zinoti ar ji gera kol dar nepasiuvo? biggrin.gif nes vis dar galvoju: siuti - pirktis, pirktis - siutis,siutis siutis, pirkti pirkti.... nu va taip va lotuliukas.gif doh.gif Ruosiuosi matuotis keleta meggie sottero suknysiu, tik jau kaip bijau kaina suzinoti doh.gif blink.gif nes jos man tai laaaaabai grazios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Niema @ 2009 05 21, 17:54)
Man trecia suknele labai idomi tik cia reiketu pamastyt ka su iskirpte daryt nes manau su tokia didele nelabai patogu... bet siuvant viskas imanoma smile.gif man labai grazi sios sukneles nugara smile.gif pirmoji irgi grazi wink.gif

Jo nebutu labai patogu su tokia g.gif nors gi dabar dedasi tokie zinai lipdukai (klijuojasi ant krutines ir suknytes) tai nenusmuktu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 20, 20:25)
Gal masinu rinkos nelyginkime su vestuviniu sukneliu tendencijomis biggrin.gif  Pustos buvo yra ir bus - tik kiekvienos teise rinktis tongue.gif

sutinku mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti