Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Weronica @ 2009 05 22, 15:35)
Man ji patiko is pirmo zvilgsnio rolleyes.gif
Jau pries gerus metus buvau nusiziurejus, bet kadangi lietuvoj jos gaut nebuvo kur tai nusprendziau siutis smile.gif

O abejot pradejau kai parodziau busimai anytai ir kazkaip pasirode kad jos reakcija labai labai nekokia... blush2.gif

na jei issirinkai jau tokia suknele tai vistiek turetum buti drasi mergaite smile.gif
man irgi tokia situacija buvo su suknele parozdziau busimai anita sukneles tai irkart pareikse kad per atvira, nors ji tikrai nebuvo atvira!
svarbiausia tu turi graziai atrodyti sau ir savo busimam vyrui, o prie visu prisiderinti neimanoma 4u.gif
Atsakyti
man patiko saules21 4u.gif
sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Weronika, kadangi ikelei cia suknutes nuotrauka,prasydama visu nuomones, tai ikisu ir savo trigrasi. Kaip suprantu, tavo noras per vestuves - sokiruot doh.gif biggrin.gif Suprantu, kad nepatinka pustos sukneles, bet juk yra tiiiiiek visokiu graziu siluetu, tikrai issirinktum, jei dar pasidometum. Ir trumpiu priekiu, bet ne tokia kabaretiska. O su sia, manau, atrodysi kaip kabareto sokeja. Gal noretum ja antrai dienai apsivilkti, ar po vidurnakcio..? smile.gif Juk vestuvines nuotraukos isliekai visam gyvenimui. Pagalvok, ar patiks i jas ziureti jau po keliu metu? Turiu pazistama, kuri tekejo su panasaus silueto suknute (trumpas priekis, ilgi batai, korsetas tokas kaip permatomas..Vestuves buvo pries pora metu. Tai tada visi, nueje pasveikint, buvom sokiruoti, kad, kasdien taip stilingai rengdamasi, per vestuves atrode kaip tikras nesusipratimas. Tai teko is bendros drauges neseniai girdeti, kad durna buvo, kad su ta suknele buvo sumascius tuoktis..) Na, as jai pamatyciau nuotaka, vilkincia tokia suknele, mano reakcija butu:" O Dieve, issidirbinejimas doh.gif " smile.gif
Tokia tad mano nuomone. Be abejo, daryk, kaip tau patinka, juk tai-tavo diena mirksiukas.gif

Atsakyti
pritariu Cicai:) nemanau,jog bus smagu ziureti i nuotraukytes po keliu metu ar net desimtmeciu.na as pati tokios tikrai nesideciau.gal ji visai nieko butu jei ne tas ale korsetukas.tokia iskirpte mano MB vestuviu diena isgasdintu blush2.gif na bet jei tau grazu tai kodel ir ne bigsmile.gif tai tik musu nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 05 22, 18:49)
pritariu Cicai:) nemanau,jog bus smagu ziureti i nuotraukytes po keliu metu ar net desimtmeciu.na as pati tokios tikrai nesideciau.gal ji visai nieko butu jei ne tas ale korsetukas.tokia iskirpte mano MB vestuviu diena isgasdintu blush2.gif na bet jei tau grazu tai kodel ir ne bigsmile.gif tai tik musu nuomone ax.gif

man korsetas irgi gadina situacija, ir ne del konservatorisku paziuru ar davatkiskumo, kaip, speju, po mano pasisakymo kitos bandys primesti mirksiukas.gif tiesiog man pats korsetas negrazus su tais sniurais g.gif
beje, yra ir tikrai superiniu sukneliu trumpu priekiu, as tai subtilesne tokio modelio suknia isivaizduoju, pvz kad ir kazka tokio: http://www.cymbelineusa.com/index.htm (reikia pasirinkti collection), 16 psl apacioj grazios dvi trumpa/ilga, ir 14-am.

beje, 9-am psl trumpa suknele 'pustu uzpakaliu' - superine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 22 gegužės 2009 - 21:28
o man ta suknutė atrodo ne tai, kad graži / negraži ar tradicinė / netradicinė,
tiesiog, mano akimis žiūrint, ji... prasta.
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2009 05 22, 14:35)
photobucket

Va cia mano nusiziureta suknele.
Tik va jau kazkaip pradedu abejot... ax.gif
Nes daug kas labai iskritikavo...

na cia man per daug ekstremalu. as uz naujoves, bet gal ne tokias drasias smile.gif
ziurinejau i izymybiu foto ant raudonojo kilimo ir pamaniau, kad sios dvi sukneles visai tiktu vestuvem (jei abi butu baltos ar kremines) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 23, 10:18)
o man ta suknutė atrodo ne tai, kad graži / negraži ar tradicinė / netradicinė,
tiesiog, mano akimis žiūrint, ji... prasta.

pritariu. Ta suknele tikrai atrodo prastai, pigiai. Jeigu nenori buti tradiciska nuotaka-puiku. Tikrai palaikau, kad ieskai naujoviu. Bet paprastai , jei renkiesi atviresne suknele, nereikia pamirsti saiko, skonio ir proporcijos. Jeigu vienur atvira, kitur reikia uzdengti , kitaip bus prasilenkta su geru skoniu ir elegancija.
Yra tikrai nemazai idomiu siluetu, ilgiu, pustumu sukneliu, bet atkreipk demesi, kokie modeliai. Jei dizaineris kazkur trumpina, tai kitur pailgina, jei vienur labai ispuosia, kitur nuima.

tavo suknele neturi harmonijos.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 05 17, 20:14)
Sveikutes. Mergaites gal kazkuri greitu metu tekes su sia Manuel Motta Valdemar suknele? 4u.gif
user posted image

user posted image

viena busima nuotaka pardavines sia suknele

http://www.skelbiu.l...ta-5829217.html

nuostabi suknele wub.gif
Atsakyti
koks grozis!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2009 05 22, 13:05)
photobucket

bezodziu doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnulia @ 2009 05 17, 20:14)
Sveikutes. Mergaites gal kazkuri greitu metu tekes su sia Manuel Motta Valdemar suknele? 4u.gif
user posted image

user posted image

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2009 05 22, 13:05)
photobucket

doh.gif pasakysiu ir as savo nuomone, pamatyciau nuotaka su tokia suknele tikrai pasakyciau skonio neturi zmogus doh.gif labai prastai,vulgariai. Na cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti