Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Sveikos mergaiciukes 4u.gif Smagiai jus cia diskutuojates! smile.gif Ir sukneliu graziu prisiziurejau!
Noriu paklausti, gal kas zinot kur galima rasti plonyciu lengvu vestuviniu sukneliu karstam papludimio vestuviu klimatui? Radau tik viena, kuri man prie sirdies...nenoriu per daug paprastos, taciau dauguma sukneliu yra storesnes medziagos, su visokiais 'tortukais', taigi butu labai karsta... Cia nuoroda tos, kuria radau http://www.youandyou...p...&aid=499399
Gal kas turit kokiu ideju ir pasiulymu? Nuosirdziai dekoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Karamelia* @ 2009 04 04, 20:53)
Na as savaitele padvejojusi nusprendziau vestuviu diena vilketi sia http://www.maggiesot...p;style=S5221CS
Siandien nuvaziavau, uzsidejau ir daugiau abejoniu nekilo, esu labai patenkinta, prie jos bus ilgas veliumas,apsiutas placiu neriniu smile.gif Suknele balta.
Rekomenduoju salona "Kristina" esanti Kedainiuose, labai puikus aptarnavimas ir visa kita, nepalyginsi su nekaikuriais Vilniaus salonais doh.gif Verta vaziuoti net is Vilnaius, kaip ir pati dariau smile.gif Dabar jau mano sirdele rami biggrin.gif

Nereali suknele !!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 05, 21:06)
Sveikos mergaiciukes  4u.gif  Smagiai jus cia diskutuojates!  smile.gif Ir sukneliu graziu prisiziurejau!
Noriu paklausti, gal kas zinot kur galima rasti plonyciu lengvu vestuviniu sukneliu karstam papludimio vestuviu klimatui? Radau tik viena, kuri man prie sirdies...nenoriu per daug paprastos, taciau dauguma sukneliu yra storesnes medziagos, su visokiais 'tortukais', taigi butu labai karsta... Cia nuoroda tos, kuria radau  http://www.youandyou...p...&aid=499399
Gal kas turit kokiu ideju ir pasiulymu? Nuosirdziai dekoju  4u.gif
Papildyta:
Nereali suknele !!!!!  thumbup.gif

Tu vilniete? Buvai Cymbeline salone ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 04 05, 20:16)
Tu vilniete? Buvai Cymbeline salone ? smile.gif

Aciu chile, tiesa sakant, nebuvau aptikus dar sito, bet vat katik pasiziurejau ju web puslapi, tai labai neblogu ideju radau, aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 05, 21:43)
Aciu chile, tiesa sakant, nebuvau aptikus dar sito, bet vat katik pasiziurejau ju web puslapi, tai labai neblogu ideju radau, aciu tau  4u.gif

By tik macytu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje chile, o gal zinai kokios ten mazdaug vidutines pardavimo kainos? Vilniuj busiu, bet kiek veliau, o tinklalapyje neraso kainu... g.gif blink.gif Gal pati is ten emei suknyte, nes matau kad jau nebe toli iki ziedeliu dienos liko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 05, 22:19)
Beje chile, o gal zinai kokios ten mazdaug vidutines pardavimo kainos? Vilniuj busiu, bet kiek veliau, o tinklalapyje neraso kainu...  g.gif  blink.gif Gal pati is ten emei suknyte, nes matau kad jau nebe toli iki ziedeliu dienos liko  drinks_cheers.gif

Jap, mano suknyte is ten wub.gif
Manau kainos nemazos..
Maniskes pardavimo kaina 5200 berods unsure.gif
O Tu butinai pirkti nori? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 04 05, 23:00)
By tik macytu  drinks_cheers.gif

o jei nemačys, tai susigadys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 04 05, 21:30)
Jap, mano suknyte is ten  wub.gif
Manau kainos nemazos..
Maniskes pardavimo kaina  5200 berods  unsure.gif
O Tu butinai pirkti nori?  rolleyes.gif

Na galvoju pirkti, nes visu pirma kaina nedaug skiriasi nuo nuomos, tai tada jau geriau naujut naujutele, o visu antra kaip minejau vestuviukes karstam papludimy tai manau kad siaip ar taip as ja po jura ir smeli truputi pavalkkiosiu blush2.gif biggrin.gif tai ko gero teks geroka baudele sumoket g.gif ar kaip ten buna tokiu atveju tongue.gif
O tu nuomavaisi is ten suknyte?
Atsakyti
Va cia tai suknele doh.gif
user posted image
Atsakyti
man kažkodėl labai į akis krinta jaunikio šukuosena hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 06, 13:01)
man kažkodėl labai į akis krinta jaunikio šukuosena  hihihi.gif

lotuliukas.gif AGA, IR LABAI "SUPER" PRIDERINTOS PALYDOS GELTONOS KEPURES lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2009 04 04, 22:53)
Na as savaitele padvejojusi nusprendziau vestuviu diena vilketi sia

Super pasirinkimas, saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti