Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Sveikutes smile.gif greitos jus, nespejau apsiziureti o jau naujos temos 4 lapai thumbup.gif

as jau nuo koju nusimusiau su tom paieskom...pavydziu tom kurios tiksliai zino ko nori... 4u.gif
buvau VAMP salone... turtut kad siusiu pas juos suknele...kazkas panasau i tai:

[attachmentid=174241][attachmentid=174242]
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 04 06, 10:55)
Va cia tai suknele doh.gif
user posted image

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif O veidai visu kaip per laidouves
Papildyta:
Man tokio stiliaus patinka http://www.lastminut...ductDetailImage good.gif
Papildyta:
ir tokia visai nieko http://www.lastminut...ductDetailImage

Atsakyti
jau tie su geltonom kepurem tai kaip statybininkai atrodo biggrin.gif
klaiku doh.gif
Atsakyti
chia yra neblogu wub.gif
Atsakyti
KatYne, siukis drasiai, as pernai VAMP siuvausi likau labai patenkinta - ir aptarnavimas, bendravimas, poziuris ir skoniaii musu sutapo thumbup.gif noreciau dar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ma-dama: 07 balandžio 2009 - 16:24
QUOTE(KatYnas @ 2009 04 06, 15:57)
Sveikutes smile.gif greitos jus, nespejau apsiziureti o jau naujos temos 4 lapai  thumbup.gif

as jau nuo koju nusimusiau su tom paieskom...pavydziu tom kurios tiksliai zino ko nori... 4u.gif
buvau VAMP salone... turtut kad siusiu pas juos suknele...kazkas panasau i tai:

[attachmentid=174241][attachmentid=174242]

wub.gif is pradziu as irgi masciau tokia siutis, bet netiketai uztikau pacia man graziausia suknele ir ja nusipirkau. foto galit paziureti[attachmentid=174449]
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 04 07, 14:06)

Super suknytes, labai modernios good.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 04 07, 17:23)
KatYne, siukis drasiai, as pernai VAMP siuvausi likau labai patenkinta - ir aptarnavimas, bendravimas, poziuris ir skoniaii musu sutapo  thumbup.gif  noreciau dar  wub.gif

prasom pasirodyti tuomet - labai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 04 07, 22:31)
wub.gif is pradziu as irgi masciau tokia siutis, bet netiketai uztikau  pacia man graziausia suknele ir ja nusipirkau. foto galit paziureti[attachmentid=174449]

O blink.gif kokia grazi bigsmile.gif Kokia kainyte? ax.gif
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif
as tai kazkaip bijau nuomuotis suknyte, o jeigu iki vestuviu mano ta suknyte dar daug kas issinuomuos tai kaip ji atrodys per mano vestuves? g.gif ar kaip ten buna? jei jau tu isinuomuoji tai daugiau niemak nenuomuoja? blush2.gif
Atsakyti
Radau reklama, kad vilniuje atsidare salonas "Deimantukė". Gal jau apsilankete kuri? smile.gif Sukneles truputi tortines, bet idomios visai, pvz :

Papildyta:
Dar kelios :

Idomu, kokios kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 04 08, 14:01)
Radau reklama, kad vilniuje atsidare salonas "Deimantukė". Gal jau apsilankete kuri? smile.gif  Sukneles truputi tortines, bet idomios visai, pvz :

rasiau jiems uzklausele kovo pradzioj, stai koki gavau atsakyma:
"labadiena, nuoma nuo 900 iki 1650lt, pardavimas - 1800-3400lt. taip pat turime 2 vienetines jav dizaineres sukneles, ju foto nera tinklalapyj. jos tik nuomai - po 3200 lt. na ir atidarymo proga - 30proc nuolaida nuomai, 20proc- pardavimui."
Atsakyti