Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

KatYnas, tavo ikelta foto tiesiog be zodziu, dieviskas grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 11 balandžio 2009 - 18:59
Sveiki, ka merginos manot apie MJ salona Kaune?ir apie sukneles nuoma uz 1500, kazkaip susimasciau gal galima dabar jau uz tiek ir pasisiut, man iki vestuviu dar trys menesiai liko
Atsakyti
QUOTE(tukiss @ 2009 04 12, 00:47)
Sveiki, ka merginos manot apie MJ salona Kaune?ir apie sukneles nuoma uz 1500, kazkaip susimasciau gal galima dabar jau uz tiek ir pasisiut, man iki vestuviu dar trys menesiai liko

1500 tikrai nera labai daug. Pries siudama pagalvok 100 kartu, nes gali rezultatas ir nuvilti, kad gausis ne taip kaip norejai, ypac jei darysi kazkokios sukneles kopija.
Jeigu siusi pagal savo brezinius kazkokius ir turi aiskia jos vizija, tai tada aisku siutis apsimoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2009 04 06, 15:57)
Sveikutes smile.gif greitos jus, nespejau apsiziureti o jau naujos temos 4 lapai  thumbup.gif

as jau nuo koju nusimusiau su tom paieskom...pavydziu tom kurios tiksliai zino ko nori... 4u.gif
buvau VAMP salone... turtut kad siusiu pas juos suknele...kazkas panasau i tai:

[attachmentid=174241][attachmentid=174242]

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 04 07, 21:31)
wub.gif is pradziu as irgi masciau tokia siutis, bet netiketai uztikau  pacia man graziausia suknele ir ja nusipirkau. foto galit paziureti[attachmentid=174449]

Grazi thumbup.gif
O sleifas prisisega? As issinuomavau su sleifu, ne del to, kad noreciau sleifo, bet labai jau patiko suknele, pajaucia, kad tai mano.... smile.gif gal kas nors galetu pasidalinti patirtimi, ar netrukdo tas sleifas.....
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 04 10, 13:16)
na rodausi - VAMP kurinys  wub.gif  http://public.fotki....e/suknia01.html
3 foto  rolleyes.gif

Nerealu, tikrai labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai puiki suknele... tokia diena tiesiog kitaip buti ir negali rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai puiki suknele... tokia diena tiesiog kitaip buti ir negali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 04 10, 13:16)
na rodausi - VAMP kurinys  wub.gif  http://public.fotki....e/suknia01.html
3 foto  rolleyes.gif

oi, kokia grazi suknele! (ir kaip faina, kad dizaineris dovanu nuometa padovanojo thumbup.gif ) Apskritai, man tos plazdancios (pati su tokia buvau)- pacios paciausios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uzmaciau pamaniau, kad kazkas tokio nestandartinio bigsmile.gif 4u.gif
user posted image
QUOTE(aleks@ndra @ 2009 04 14, 10:19)
Apskritai, man tos plazdancios (pati su tokia buvau)- pacios paciausios  wub.gif  wub.gif

Tavo isties suknele buvo labai grazi ir lengva wub.gif Pati nuotaka buvai labai grazi wub.gif
Man dabar ir tos plazdancios lengvos pradejo labai patikti...jei dabar tuokciausi tai ko gero tokia ir rinkciausi, lengvute, romantiska, plazdancia wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2009 04 15, 18:06)

Tavo isties suknele buvo labai grazi ir lengva  wub.gif  Pati nuotaka buvai labai grazi  wub.gif 
Man dabar ir tos plazdancios lengvos pradejo labai patikti...jei dabar tuokciausi tai ko gero tokia ir rinkciausi, lengvute, romantiska, plazdancia  wub.gif  rolleyes.gif

Dekui, labai malonu blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek laiko uztrunka mazdaug pasiuti suknele, ir kiek apytiksliai mokejot tos kurios siuvotes? Medziagas siuvejai parenka ar patiems geriau rinktis? Kokiu problemu turejote besisiuvant suknele? g.gif

QUOTE(babsi @ 2009 04 12, 07:45)
1500 tikrai nera labai daug. Pries siudama pagalvok 100 kartu, nes gali rezultatas ir nuvilti, kad gausis ne taip kaip norejai, ypac jei darysi kazkokios sukneles kopija.
Jeigu siusi pagal savo brezinius kazkokius ir turi aiskia jos vizija, tai tada aisku siutis apsimoka 4u.gif

Vat ir as pagalvojau, kad siutis labai rizikinga, o jei nepatiks? kai eini pirkti ar nuomotis, juk pasimatuoji 10 kartu ir viskas - imi arba ne... biggrin.gif O kai siuni, jau pinigai sukisti, nebera kur dingti verysad.gif Nebent kaina totaliai skiriasi blink.gif
Atsakyti