KatYnas, tavo ikelta foto tiesiog be zodziu, dieviskas grozis

QUOTE(tukiss @ 2009 04 12, 00:47)
Sveiki, ka merginos manot apie MJ salona Kaune?ir apie sukneles nuoma uz 1500, kazkaip susimasciau gal galima dabar jau uz tiek ir pasisiut, man iki vestuviu dar trys menesiai liko
1500 tikrai nera labai daug. Pries siudama pagalvok 100 kartu, nes gali rezultatas ir nuvilti, kad gausis ne taip kaip norejai, ypac jei darysi kazkokios sukneles kopija.
Jeigu siusi pagal savo brezinius kazkokius ir turi aiskia jos vizija, tai tada aisku siutis apsimoka

QUOTE(KatYnas @ 2009 04 06, 15:57)
Sveikutes
greitos jus, nespejau apsiziureti o jau naujos temos 4 lapai
as jau nuo koju nusimusiau su tom paieskom...pavydziu tom kurios tiksliai zino ko nori...
buvau VAMP salone... turtut kad siusiu pas juos suknele...kazkas panasau i tai:
[attachmentid=174241][attachmentid=174242]

as jau nuo koju nusimusiau su tom paieskom...pavydziu tom kurios tiksliai zino ko nori...

buvau VAMP salone... turtut kad siusiu pas juos suknele...kazkas panasau i tai:
[attachmentid=174241][attachmentid=174242]
labai grazi

QUOTE(eglieska @ 2009 04 07, 21:31)

Grazi

O sleifas prisisega? As issinuomavau su sleifu, ne del to, kad noreciau sleifo, bet labai jau patiko suknele, pajaucia, kad tai mano....

QUOTE(ma-dama @ 2009 04 10, 13:16)
Nerealu, tikrai labai gražu

thumbup.gif labai puiki suknele... tokia diena tiesiog kitaip buti ir negali rolleyes.gif
QUOTE(ma-dama @ 2009 04 10, 13:16)
oi, kokia grazi suknele! (ir kaip faina, kad dizaineris dovanu nuometa padovanojo

Uzmaciau pamaniau, kad kazkas tokio nestandartinio

Tavo isties suknele buvo labai grazi ir lengva
Pati nuotaka buvai labai grazi
Man dabar ir tos plazdancios lengvos pradejo labai patikti...jei dabar tuokciausi tai ko gero tokia ir rinkciausi, lengvute, romantiska, plazdancia

QUOTE(aleks@ndra @ 2009 04 14, 10:19)

Man dabar ir tos plazdancios lengvos pradejo labai patikti...jei dabar tuokciausi tai ko gero tokia ir rinkciausi, lengvute, romantiska, plazdancia

QUOTE(pukita999 @ 2009 04 15, 18:06)

Dekui, labai malonu

Merginos, o kiek laiko uztrunka mazdaug pasiuti suknele, ir kiek apytiksliai mokejot tos kurios siuvotes? Medziagas siuvejai parenka ar patiems geriau rinktis? Kokiu problemu turejote besisiuvant suknele?
Vat ir as pagalvojau, kad siutis labai rizikinga, o jei nepatiks? kai eini pirkti ar nuomotis, juk pasimatuoji 10 kartu ir viskas - imi arba ne...
O kai siuni, jau pinigai sukisti, nebera kur dingti
Nebent kaina totaliai skiriasi

QUOTE(babsi @ 2009 04 12, 07:45)
1500 tikrai nera labai daug. Pries siudama pagalvok 100 kartu, nes gali rezultatas ir nuvilti, kad gausis ne taip kaip norejai, ypac jei darysi kazkokios sukneles kopija.
Jeigu siusi pagal savo brezinius kazkokius ir turi aiskia jos vizija, tai tada aisku siutis apsimoka

Vat ir as pagalvojau, kad siutis labai rizikinga, o jei nepatiks? kai eini pirkti ar nuomotis, juk pasimatuoji 10 kartu ir viskas - imi arba ne...