Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Spindulėlis "

Šito darželio drektorė kaip ir mūsų seimo pirmininkas- darau ką noriu, esu teisus ir nebaudžiamas.
Direktorės šou programa nusimato vasario mėnesio 27 dieną
Atsakyti
QUOTE(Rosana333 @ 2009 02 08, 20:13)
Šito darželio drektorė kaip ir mūsų seimo pirmininkas- darau ką noriu, esu teisus ir nebaudžiamas.
Direktorės šou programa nusimato vasario mėnesio 27 dieną

kaip suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 07 26, 13:12)
Labas mamos. Norejau paklausti gal kuri zinot ar tik ne meskuciu grupeje dirba tokia aukletoja, kurios vardo nepamenu bet ji anksciau dirbo nykstuku grupeje (is kurios per darzelio posedi ja ismete del smurto pries vaikus) ir bande ja perkelti i drugeliu grupe tai kaip uzkeliau veja kad net vedeja pasiuliau pakeist jei reiks (nes pacios dukra tuo metu lanke drugeliu grupe o as kaip darzelio tarybos narys dalyvavau tam posedyje). Del aukletoju ismetimo is darbo yra toks reikalas, kad ju negali ismesti niekaip jei per metus nebuna jei pareiksti (12 men begyje) trys papeikimai (bent jau taip mums aiskino direktore) todel ta ragana ir laike ir man atrodo kad ja perkele i meskuciu grupe (gaila jos vardo nepamenu tokia tamsiais tada trumpais plaukais, stipriu balsu (daznai rekia ant vaiku ) ir kazkas jai su viena koja atsitike tai lyg slubcioja ). O ta moteriske tai reikalas geras, pati kiek zinau vaiku neturi, o is jos vaikai net per langus sokdavo ir is darzelio begdavo (pati direktore per ta posedi sake) tevai pasakojo kad vaikai skundzias kad yra mustruojami nesveikai, vartojamos fizines bausmes, rekiama, gasdinama, gedinama pries kitus vaikus ir t.t. Zodziu kad tik varda atsiminciau  g.gif va sitos furijos tai saugokites, as savo vaika apsaugojau o jus atdziau stebekite. Siaip Vaida is meskuciu yra perdaug flegmatiska darbui su vaikais (mano nuomone), nors perverciau nuotraukas tai jauciu kad meskuciuose dirba Elyte (o gal jau i pensija isejo  g.gif ) zodziu nepamenu bet tos juodos tai venkite visos

VA VA TA AUKLETOJA DIDZIAI PAGARSEJUSI YRA IRENA. Ji darzelyje turejusi labai daug problemeleliu, vaikai begdavo nuo jos is darzelio, sokdavo pro langus sleptis ir t.t. Zodziu tarybos posedyje tiek jos auklejimo metodu prisiklaisiau kad mazai nepasirode smile.gif. Savo vaiko aukleti tokiai aukletojai niekada nepatikeciau
Atsakyti
Labai norėčiau, kad kas nors papasakotų apie meškučių grupę ir jos auklėtojas. Būčiau labai dėkinga, nes jau jaučiuosi tai tokia durna, kad nebegaliu. Labi laukčiau žinių, jei kas lankėte šią grupę,
Atsakyti
mes lankom meskuciu grupe smile.gif na viskas ten lyg ir o.k.aisku yra niuansu ax.gif aukletoja vaida man net lb patinka-tokia leta,rami,bet prie jos visad tvarka.o aukletoja irena ,nedaug su ja teko bendraut,nes lankom tik menesi o ji db ant biuletenio,tai ka as zinau-nieko blogo nepastebejau-sarka patarska lotuliukas.gif ar yra daugiau lankanciu sia grupe?kokios jusu nuomones?
Atsakyti
as planuoju savo mergaite vesti i parengiamaja grupe, nuo rudens, girdejau tokia yra tik viena, bet paskaicius komentarus, plaukai ant galvos stojasi, toks vaizdas juos ten musa, bara ir zemina, buvau nuejus, taciau nemaciau nieko blogo, gal as klystu? o direktore kaip ji nori taip ji tegu elgiasi, nepakeiciamu nera smile.gif ji juk su vaikais nedirba, tai koks skirtumas kokia ji, svarbu kokia aukletoja kuri tiesiogiai su vaikuciais dirba, noreciau kad butu svelni, rupestinga ir pamokanti smile.gif o jau mano vaiku tai as neleisiu niekam skriausti
biggrin.gif biggrin.gif ragais, nagais ir dantimis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaR @ 2009 02 28, 12:05)
as planuoju savo mergaite vesti i parengiamaja grupe, nuo rudens, girdejau tokia yra tik viena, bet paskaicius komentarus, plaukai ant galvos stojasi, toks vaizdas juos ten musa, bara ir zemina, buvau nuejus, taciau nemaciau nieko blogo, gal as klystu? o direktore kaip ji nori taip ji tegu elgiasi, nepakeiciamu nera smile.gif ji juk su vaikais nedirba, tai koks skirtumas kokia ji, svarbu kokia aukletoja kuri tiesiogiai su vaikuciais dirba, noreciau kad butu svelni, rupestinga ir pamokanti smile.gif o jau mano vaiku tai as neleisiu niekam skriausti
  biggrin.gif  biggrin.gif  ragais, nagais ir dantimis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Parengiamosios grupės yra dvi, viena tik parengiamoji, kita maišyta su darželinukais kurių tėveliai nori jog vaikai du metus lankytų parengiama, abiejų auklėtojos yra nuostabios ir tikrai labai gerai parengia vaikus mokyklėlei 4u.gif (čia mano nuomonė)
Atsakyti
sveikos mamos.mano vienturtis meskuciu grupe pradejo lankyti nuo gruodzio.mazai lanke nes sirgo.bet per ta laika labai smarkei pasikeite pradejo bijoti zmoniu,kai gryzdavo is darzelio budavo agresivus unsure.gif .labai nenori eiti i darzeli.kaip klausiu auklitoju kaip jem sekasi sako viskas gerai.bet vaikas pasikeite akivazdzei bet ne i gera ir nesuprantu kode g.gif .gal kas gali daugiau apie auklitojes papasakoti kuriu vaikai daugiau laiko eina i sia grupe?
Atsakyti
sveikos mamos, jus nesistebekit, kad vaikai pasikeicia pradeje eit i darzeli, cia normalu, juk kiekvienam reikia apsiprast naujoj aplinkoj, ismokt pastovet uz save ir issikovot savo vieta pasaulyje, skamba ziauriai, bet taip yra, ir tam reikia gal net metu ar daugiau, gi kiekvienas ispopintas ir ismyluotas isleidziamas i bendra maziuku kruva kurioje negauna tiek demesio kiek noretu ar gautu is mamos ir tetes, laikykites, niekas nenori ju skriausti smile.gif doh.gif
Atsakyti
Radau darželio svetainę internete
www.spindulelis.com
Man patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmama: 18 kovo 2009 - 09:59
Sveikutes mamos,siandien buvau pas darzelio direktore.Liktais mus prieme i meskuciu grupe nuo balanzio pirmos dienos. thumbup.gif Tik po Jusu aprasymu truputi bijom eiti,mano panele dar su pampersais kaip i tai ziuri aukletojos,ar jos tikrai tokios su vaikais kaip Jus rasot.Maniske siaip labai jautri mergaite ,nu tikekimes viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugindre @ 2009 03 26, 00:12)
Sveikutes mamos,siandien buvau pas darzelio direktore.Liktais mus prieme i meskuciu grupe nuo balanzio pirmos dienos. thumbup.gif Tik po Jusu aprasymu truputi bijom eiti,mano panele dar su pampersais kaip i tai ziuri aukletojos,ar jos tikrai tokios su vaikais kaip Jus rasot.Maniske siaip labai jautri mergaite ,nu tikekimes viskas bus ok 4u.gif

Sveika.Pries menesi rasiau kad blogai mano vaikui bet kaip neliko(ar ant biletenio) aukletojos Irenos tai daba visai nieko jaucesi.Rytais dar vis verke kaip nuvedu bet manau ir tas praeis.Daba yra aukletoje Vaida ir toke jaunute bet vardo nezinau man atrodo Asta gal ir klystu.O del pampersu nieko nesako juos visus kartu ant puodu sodina tai su mielu noru seda ir mokinas.maniskis namie be pampersu buna bet ten bijo prasytis tai kol apsipras su pampersu laikau.Mano ir jautrus vaikas po pirmu dvieju dienu darzely per miegus naktim vergdavo.tai reike dauk kantrybes ir stiprybes.ir apie darzeli reike dauk kalbeti.nepalikti pirma savaite iki vakaro.Ir pries paliekant pirmom savaitem reike sakyti kad ateisiu pasimti kaip pietus pavalgysi ar kaip pamiegosi ir butinai nueiti kaip pazadejot tada prades suprasti kad jos nepaliekat visam ir pan.Ir dauk dauk stiprybes reike.tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti