Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukas.Kodėl?

Apklausa: Kodėl pradėjote maitinti(primaitinti)mišiniu? (370 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pati maitinau iki 6men. taciau ir per ta laika neapsiejom be PM, nes tuo metu mokiausi, ir ne visada spedavau grizti laiku, kad pamaitinti vaikiuka (nes valgydavo pagal grafika, kuri pats buvo nusistates), o kad vaikiuko nelaikyt alkano pamaitindavo misineliu. todel daznai nusitraukinedavau piena, ko pasekoje jo labai mazejo. po puses metu pienuko buvo vos keli lasiukai, o as nebeturejau jegu bandyti ji "prisisaukti", todel visai nustojau duoti kruti ir jau gavo vien misinuko.
jei galeciau atsukti laika, tai bandyciau "prisisaukti: ta pienuka, nes tas atrumas matinat nuostabus ir nepakartojamas wub.gif (nors pats matinimas pirmus 2men buvo labai sunkus, nes speneliai buvo nugrauzti ne karta ir net iki zaidzu, krutys kelis kartus buvo su uzdegimu). o PM pirkimas labai jau kerta per kisene.
Atsakyti
Maniske gime 32sav., pienuka savo nusitraukinejau, po 3sav. pirma karta gavau dukryte i rankas, ji buvo per silpna zisti, tik laizydavo, nutraukta pienuka gerdavo is buteliuko, nusitraukinejant pienuko mazejo, dukryte taip ir neeme kruties, kol galiausiai pienukas baigesi, as turejau pradeti vartoti vaistus, todel pradejome naudoti misinuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 02 22, 11:31)
Duodavau tik nakciai viena karta, retkarciais 2, kad ilgiau ismiegotu.



įdomu būtų išgirsti patirtį kiek laiko pati maitinote vieną kartą paroj primaitinant kūdikį, ar nepradėjo atsisakinėti krūties? Nuo kelių mėn pradėjote duoti mišinuką ?
Atsakyti
Norejau paklausti mamyciu,kurios iskart zinojo,kad nemaitins krutimi...Kaip tvarketes su pieno gamyba,ar reikia iskarto nusipirkti pientrauki?Ar pirma karta po gimdymo iskarto maitinote misinuku? ka daryti,kad neatsirastu uzdegimas krutyse,kaip su visu situo tvarkytis?
Atsakyti