na man irgi dziaugsmo maitinimas nesukele, nepaisant neprastos motyvacijos- deja, maze gime po cezario, planinio, kas velgi nutolina pieno atsiradima ir t.t. pirmiausia tai mazyle nuo gimimo neturo jokio susidomejimo maistu ar alkio jausmo [iki dabar!!!]

antra tai mano speneliai nesveiko dydzio buvo, ji ju neapziodavo net fiziskai grudant gerklen [med. personalas gelbejo kaip galejo, bet nustebe galvas kraipe], trecia sprogo kraujagysle krutyje ir tada buvo tegul kraujas liejasi laisvai, maze jo prirydavo ir vemdamo krauju ! ketvirta, menesi laiko neaugo svoris mazylei menesio laiko svere 2900g! , penkta kadangi ji apziodavo tik galiuka, speneliai kraujavo taip, kad atrodziau lyg buciau nusauta i abu papus, penkta jokio dziaugsmo toki skausmai ir amzinai alkanas klykiantis vaikas man nesukele, ir fiziskai niekaip ji nepaeme daugiau to spenelio ar rudo plotelio aplinkui, nu niekaip ...o antspenio irgi neeme...
sesta- atsirado abieju krutu mastitas, vos prasisukau su antibiotikais butu jau pjove man papukus...
isvada - ''ismarinau'' badu dukra ciut ne menesi, ten jau paskui nusitraukinejau, irgi vargas, to pieno vos keli lasai,
ateiciai- laukiuos antro, ir tikrai nezadu kopti per tas pacias vargu kalvas dar karta

tai man yra slykstu tas maitinimas asocijuojasi su skerdimu kazkokiu..
aisku atsirado visada tokiu gudruciu, kurios maitino be problemu ir man moralus skaite kodel as ne, visas mintyse suspardziau