QUOTE(donna bella @ 2010 10 09, 15:16)
Mitas, kad krūtine maitinant vaikas sveikesnis, visiška nesąmonė, mano brolis 1 mėn gavo mamos pieną ir iš ligoninės neišėjo, o aš nė dienos pieno negavau ir niekad nesirgau. Kas geriau ar rėkiantis vaikas 6 mėn. su puilvo pūtimais( pjūtele, kuri įgyjama per motinos pieną), per kuriuos net valgyti negali ir augti normaliai ar mišinuku maitinamas, ramus, augantis vaikas??? Aš asmeniškai prieš motinos pieną, kuris šitiek vaiką atkankina (mano vaikui taip buvo), būčiau žinojusi, kad per piena pjūtelė persiduoda, nebūčiau nė dienos žindinusi, o ką dabar reikia patirti, tai neduok Dieve, vaikas nemiega klykia, pilvą pučia, tai tik mišinėlis mus gelbėja.

Atleiskit bet j9s parašėt totalią nesamonę

motinos pienas yra tikrai geras sveikas maistas o pilvuko diegliai yra tiek mišinukais tiek MP maitinantiems vaikams. ir žinau tai iš savo brolienės jos pirmagimis labai mažai maitintas mišiniu praklykė sąžiningai pora mėnesių maitintas Mp antras sūnus taip pat praklykė analogišką laiko tarpą

Aš pvz esu už mamos pieną nes jis yra tikrai sveikesnis už karvės lieso pieno miltelių ir pusės mendelejevo lentelės valgį

jei tik turit pieno pirmyn- jei neturit - žinoma tada eini ir perki. nieko nepakeisi čia jau...
bet pati aš su antru mažiuku einu kryžiaus kelius- tabletės skatinančios laktozę, kakava, chalva, krūtų masažai, dažnas kišimas krūties tiesiog vietoi suskės daug skysčių įvairus maistas- kartasi kišu nenorėdama į save išsipūčiau kaip balionas ir noriu nu nors dar porą mėnesių nu nors LAŠĄ savo vaikui savo pieno duot.
O tas maitino NET 1 MĖNESĮ brolį nu atsiprašau jei jūsų mama būtų brolį maitinusi 1 metus galia tada kalbėt kad va jis sirgo aš ne mano dukra iki 3 metų neturėjo jokių problemų dėl sveikatos dabar atsiimam- ištisai kosti- gydytoja man tepasakė tiek- jei nebūtumėt maitinusi būtų ištisai kosėjusi nuo mažų dienų imunitetas stipresnis vaiko būna tik kai maitini ir dar+ apie 0,5-1 metus paskiau vaikas auga kaip kiti... tik dar MP yra geresnis smegenų maistas negu mišinys