QUOTE(elitarai @ 2010 01 14, 23:42)
nemanau,kad tikslinga rasyti nuomones kam patinka,o kam ne ykelti interjeru pavyzdziai:hm ,juk ne balsavimas.Tiesiog pasiziurejimui,pasimokymui is klaidu ar keistu sprendimu si tema skirta.
Aš esu atvira visiems stiliams, nuo moderno iki klasikos, tik vienintelis dalykas, ko aš tikrai nekenčiu, tai yra "naujo ruso sindoromo" namų interjeras. Jis yra parodytas šioje temoje, kai viskas yra perkrauta rėkiančia prabanga, tarsi tas žmogus, kuris turi šiuos namus, neturėjo vaikystės

Dar labai nepatinka, kaip aš vadinu "lenkiškas interjeras" (esu mačiusi inete pavyzdį, tik dabar nebeatsimenu kur mano akys regėjo tą kičą) arba "Lietuvos pirmieji nepriklausomybės metai, interjeras", kai žmonės minkė ir makojo iš medžiagų visokias nesąmones ...pvz buvo tokia kamštinės medžiagos mada, visi ją kur tik įmanoma naudojo, ant grindų, ant sienų, nepastebėjot? Paskui buvo a la sendintų plytų mada

Aš manau, kad geras interjeras, "neišeinantis iš mados" yra būtent tas, kuriame yra logikos, gera idėja ir geras spalvinis derinys. Buvau prieš kokius du metus "Snaidero" virtuvių pristatyme, tai mačiau tokio gero dizaino virtuvę, kad man žandikaulis atvėpo, o kai pasakė, kad modelį sukūrė 1960 metais, tai visai