Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate trumpinti vaikų vardus?

O mes rinkom tokius vardus, kad nebėra ką trumpinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 19, 15:35)
o pas mus kaimyne maza Vitalija jos tevai ir draugai vadina Vita  wub.gif man grazu ir miela  wub.gif

nesuprantu, kas čia miela ir gražaus? Jei taip patinka ta Vita, tai taip vaiką ir reikėjo pavadint. Nesuprantu, kai patys tėvai duoda ilgą vardą, o vaiką šaukia trumpiniu. Tai reikėjo tą trumpinį ir duot. Kam tas ilgas vardas? kad dokumentuose gražiai atrodytų?
Atsakyti
Sūnų pavadinom Laurynu. Vienu metu anyta buvo pradėjusi vadinti Lauriuku, paaiškinom, kad sūnus ne Lauras, o Laurynas -to užteko. Kiti vardo netrumpina, nebent sako mažybinę formą-Laurynukas.
Atsakyti
As saviskes dazniau ilginu (nes trumpinti kiap neisiena) biggrin.gif .... Vietoj Mildos dazniau vadinu Mildoska arba Mildosiu... bet pas mane tokia mazybine forma smile.gif O siai samoningai rinkome varda kurio nereiktu trumpinti
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 02 28, 11:35)
O mes rinkom tokius vardus, kad nebėra ką trumpinti biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes ir dukrytei davem trumpa varda, nera ka trumpint biggrin.gif
Atsakyti
Man grazus ir pilnas dukros vardas ir trumpinys, todel nieko pries trumpinima biggrin.gif
Atsakyti
sveikos taip ledziam.berniuko vardas tautvidas,o vadina visi tuku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir nematau nieko blogo, jei patrumpina varduką ax.gif aš stengiuosi pilnu vardu savo dukrytę vadinti, bet kartais nejučiom kreipdamasi sutrumpinu, ypač kai piktoka ant jos būnu blush2.gif bet dažniausiai trumpinu, kai mažybiniu vardu kreipiuosi, nieko čia blogo neįžvelgiu g.gif
Atsakyti
Trumpint nedraudžiu, bet kadangi artimųjų rate vadiname tik pilnu vardu, aplinkiniams vaikas pats pasisako, kad jį geriau vadinti, tarkim, Vilhelmu, o ne Vilium (vardas pakeistas biggrin.gif ). Ką aš žinau, gal paaugęs nuspręs, kad trumpinys jam labiau patinka, tai neuždrausiu taip vadintis.
Atsakyti
Mano atzaleliu vardus galima trumpinti, bet netrumpinam. Butume deje trumpinius, jei noretumem trumpesniu. Kadangi patys vadinam pilnais vardais, jiems neiprasta, kai kas nors pasaukia trumpiniu. Pataiso patys. Taip ir sureguliuoja. Nors jokios tragedijos nematyciau, jei kazkas vadintu trumpiniais.Svarbu kaip vaikiukai jauciasi.
Atsakyti
Man irgi visai grazu kai ilgas ir rimtas vardas sutrumpinamas i koki linksma ir miela. Na artimi zmones vadina trumpu vardu, o svetimi ilgu. Arba kol vaikas mazas trumpini, o paskui kai tampa solidziu rimtu dede ar teta jau gali vadintis ir pilnu rimtu vardu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nenoreciau jog ar mano ar vaikeliu vardus trumpintu,todel galvojam tokius kad nebutu trumpiniu mirksiukas.gif
Atsakyti