Įkraunama...
Įkraunama...

Galimos neigiamos stimuliacijų pasėkmės

Sveikos,
klausimėlis susidūrusioms su hiperstimuliacija ax.gif Per kiek laiko praeina hiperstimuliacijos pasėkmės (skausmas, pilvo pūtimas, ...) Ar kuri gėrėt vaistų nuo skausmo?
Atsakyti
QUOTE(Aurike @ 2009 11 28, 14:18)
Sveikos,
klausimėlis susidūrusioms su hiperstimuliacija  ax.gif Per kiek laiko praeina hiperstimuliacijos pasėkmės (skausmas, pilvo pūtimas, ...) Ar kuri gėrėt vaistų nuo skausmo?

Man po punkcijos praėjo visi tie nemalonūs hiperstimuliacijos požymiai.
Atsakyti
na, kad po punkcijos praeina, tai suprantama, kaip ir "nuima" visa ta skausma, o ka daryti, kai siaip skauda po ovitrellio suleidimo pvz? man siandien labai siplna, pykina ir skauda/maudzia pilva..
Atsakyti
QUOTE(Neringute.mama @ 2009 04 18, 21:24)
As dariausi 3 stimuliacijas is eiles, tai si menesi atsigavineju, jei taip galima sakyt. Baisiausia, kad labai slenka plaukai, kankina uzkieteje viduriai (buvo, kad savaite nebuvau WC) ir pilvas ispustas, atrodo kaip 4 men. nestumo. Susitikau klasioka, tai pasveikino, kad laukiuosi schmoll.gif BAISU!!!

merginos, man po stimuliacijos Clot+Gonal siaubingai slenka plaukai verysad.gif nežinau ką daryt irpas ką kreiptis unsure.gif pradėjau gerti cinką, nakvišų aliejų. Bijau šukas į rankas imti blink.gif ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2010 01 06, 18:04)
merginos, man po stimuliacijos Clot+Gonal siaubingai slenka plaukai  verysad.gif nežinau ką daryt irpas ką kreiptis  unsure.gif pradėjau gerti cinką, nakvišų aliejų. Bijau šukas į rankas imti  blink.gif ar kam nors taip buvo?

o progesterono negerei,nuo jo gali slinkti!?Nes man po duphastono tas pats buvo,veliau apsiramino,dabar perfectil dar sugeriau,is vis neslenka.
Atsakyti
aha,geriau Duphaston'a. Bijau, kad apsiramins kai jau plika busiu sad.gif
Atsakyti
Famili as pagerus clost. irgi buvau isigandusi kad laabai slenka plaukai isretejo ziauriai... visur kur beeiciau mano plaukai buvo! verysad.gif
bet po 3 menesiu pertraukos apsiramino ir nebeslenka...
tikiuos dabar vel tesdama stimuliacijas nesikartos... nes is graziu plauku turejau ir turiu dar "pelytes uodegyte"...
Atsakyti
Po stimuliacijos clost.(3-ju tabl.) pastojau ,ir uzaugo 2 miomos,bei labai skilinejo nagai....taciau "rezultatas" viska atperka wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif pamaniau ikisiu savo trigrasi ax.gif
del laiko, kiek galima stimuliuoti Gonal ir kokia pertrauka daryti IVF metu: manau tai labiau priklauso ne nuo to, kokiomis dozemis ji vartoji, taciau todel, kad IVF metu daroma intervencija i moters organizma. Todel tam, kad visi duriai punktuojant kiausialastes uzgytu, reikia laiko, todel gyd. rekomenduoja bent 3menesius neplanuoti kito IVF. Tiesiog stimuliacija ar stimuliacija su IUI tas negalioja 4u.gif zinoma, del hormonu itakos organizmui negaliu gincytis.
dabar musu patirtis: pries visus IVF(turejom keturis), daryta gimdos nuotrauka nieko blogo neparode:kiausintakiai pratekami. IVF daremes del vyrisku problemu. Tada seke trys IVF(plius su saldytais vienas), kuriu metu nebuvo ne vieno kabinimosi, taciau kaskart buvo labai didele hiperstimuliacija, gaudavom minimum 18kiausialasciu. Po siu IVF pati nusprendziau pasidaryti laparoskopija:endometrioze, mioma, kiausintakiuose hidrosalpingsas-uzdegiminis skystis, trukdantis embrionams isitvirtinti gimdoje, kiausintakiai susisuke ir visiskai nefunkcionalus. po 3menesiu nukirpom kiausintakius, idant pasisektu kitas IVF. deja, 4IVF irgi nieko...Ka norejau pasakyti:neoficialiais duomenimis esu girdejusi, kad visos hiperstimuliacijos itin nepalankiai veikia kiausintakius..kaip tiksliai, negaliu atsakyti, taciau matyt del visu reprodukciniu organu dvigubejimo, trigubejimo, keturgubejimo.... biesas zino doh.gif gal kas turit info apie tai? 4u.gif beje, Gonal ar Puregon dozes visad buvo labai minimalios. tokia musu seimos patirtis unsure.gif
Atsakyti
Sakyciau, kad palaukti po IVF liepia del to, kad susitrauktu kiausides, nes duriai adata per punkcija tikrai gyja greiciau, nei per 3 menesius smile.gif Kai susitraukia kiausides - tada ir galima kartoti sekanti IVF, kaip greit susitraukia matyt priklauso nuo to, kiek ju buvo uzauge. Standartiskai susitraukia po 2-3 ciklu po IVF 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2010 06 23, 11:01)

Todel tam, kad visi duriai punktuojant kiausialastes uzgytu, reikia laiko, todel gyd. rekomenduoja bent 3menesius neplanuoti kito IVF.

Atsakyti
QUOTE(noreli @ 2010 01 07, 00:41)
Famili as pagerus clost. irgi buvau isigandusi kad laabai slenka plaukai isretejo ziauriai... visur kur beeiciau mano plaukai buvo! verysad.gif
bet po 3 menesiu pertraukos apsiramino ir nebeslenka...
tikiuos dabar vel tesdama stimuliacijas nesikartos... nes is graziu plauku turejau ir turiu dar "pelytes uodegyte"...

merginos, aš irgi rudenį 4 ciklus stimuliavausi Clostilbegytu, tai man iki šiol slenka plaukai... ir manau, kad tik nuo to, nes Duphastono tai aš nuo tų stimuliacijų ir negėriau. plaukų turiu daug, tad negaila, bet vistiek labai nemalonu matyt juos slenkančius tuo metų metu, kada šukose rasdavau vos po 1-2 plaukelius verysad.gif apie nagus tai jau nekalbu, jei man visada nuo žiemos sluoksniuojasi ir lūžta... vistaminus geriu, dabar jau ir uogas valgau, nelabai kas padėjo.
Atsakyti
Po IVF+ICSI netekau beveik puses plauku verysad.gif
Jie labai isretejo ir suplonejo. Atrodo, kad tie plaukai tiesiog isnyko, nes tokio didelio slinkimo kaip ir nepastebejau. Is kazkada turetu vesliu plauku, liko tik nusiurus kasele. Aplinkiniai, sako, kad as perdedu, kad nera jau taip blogai, bet as zinau kokie buvo plaukai ir kokie liko. Nuo proceduros praejo jau pusantru metu, bet situacija negereja. Sakykit, ar dar kada nors atsistatys tie plaukai ar as pamazu visiskai nupliksiu? Netrukus bus antras bandymas, tai speju, kad tada jau tikrai teks pirki peruka verysad.gif
Gal kuri zinot, kurie vaistai taip kenkia plaukams?
Atsakyti