Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 18, 21:03)

O Paryziumi susirgau galutinai, maza man sito miesto, liudna buvo isvaziuoti  verysad.gif

aga ir as buvau susirgus, bet jau virs 5 metu cia gyvenu ir maldauju vyro kad ieskotu darbo kitoj saly - smagu turistaut, grazesnio miesto nerasiu, nors keliaujam nemazai.,..
bet gyventi cia yra visiskas gaidys.
debilai prancuzai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Miss Bennet @ 2009 10 05, 01:54)
O kas ten tokio blogo? Papasakok!  ax.gif  Tikrai įdomu, nes mano vyras kaip tik svajoja gyventi Prancūzijoje.

O as galiu palyginti 2 salis, nes gyvenau Paryziuje, dabar Londone. Tai Prancuzija man buvo ir liko svajoniu salimi, prancuzai keistoki kartais, bet labai mieli, o Londonas ir anglai visai man ne prie sirdies. Dar vis turiu svajone po studiju Londone, darbo ieskotis Prancuzijoje smile.gif
Atsakyti
Paziurekit ka mes radom paryziuj lotuliukas.gif
cia prie eifelio boksto
user posted image
o cia liuksemburgo soduos
user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal galit patarti, kada labiausiai apsimoka pirkti lektuvo bilietus i Paryziu? nes tarkim vasario 11 dienai dabar siulo uz 660 lt is Vilniaus, is Rygos dar brangiau...o va sausio 9 diena siulo uz 323 lt, ka manot? ar palaukti? ar pirkti is anksto bilietukus? g.gif
Atsakyti
Aš laukiau (nes tikėjausi, kad atsiras tiesioginis skrydis) ir teko mokėti už bilietus po 800 lt. Nuspėti, ar bus akcijos ar ne - labai sunku. Patarti labai sudėtinga.
Atsakyti
o kokios kainos iš varšuvos?

aš esu skridusi iš rygos per stokholmą su ryanair. galima rast pigių bilietų, tik kad nalebai patogu laukti kelias valandas stokholme iki kito skrydžio, o ir nuskraidina iki Beauvais Paris oro uosto, nuo kurio iki Paryžiaus realiai dar apie 100 km (autobuso bilietas kainuoja ~ 13 eurų).

Esu girdėjusi, kad galima skrist iki frankfurto (iš kauno, su ryanair, suradus pigių bilietų), o iš ten - su traukiniu iki paryžiaus - kelionė trunka apie 4-5 val, tai realiai tas pats, kaip laukti oro uoste persėdimo, o iš anksto perkant traukinio bilietus irgi visokių akcijų būna smile.gif Bet čia pakankamai sudėtingas reikalas, taip viską susiderinti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(versus @ 2009 11 02, 12:13)
o kokios kainos iš varšuvos?

Esu girdėjusi, kad galima skrist iki frankfurto (iš kauno, su ryanair, suradus pigių bilietų), o iš ten - su traukiniu iki paryžiaus - kelionė trunka apie 4-5 val, tai realiai tas pats, kaip laukti oro uoste persėdimo, o iš anksto perkant traukinio bilietus irgi visokių akcijų būna smile.gif Bet čia pakankamai sudėtingas reikalas, taip viską susiderinti smile.gif

Is varshuvos siulo uz 419, tik va pries savaite dar buvo 4 skrydziai, vienas is ju 7.55 ryto...o db anksciausias 12.45, tai idomu ar ispirko jau bilietus, ar nuime viena skrydi g.gif
Visai idomu butu su traukinuku is Frankfurto vaziuoti, reiks pasidometi, aciu uz minti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif su draugu spontaniškai sugalvojom nulėkti savaitgaliui į Paryžių wub.gif Turesim tik šeštadienio naktį ir sekmadienio pusdienį. Aplankysim keletą objektų naktiniam apšvietime, aišku į muziejus jau šįkart neisim ax.gif Aš norėjau paklausti dėl naktinio gyvenimo? Ar veikia ten kas, kavinės, bariukai? Ar įmanoma i Eifilio bokštą pasikelti naktį naktiniam Paryžiaus miestui apžvelgti? o kaip sekmadieniais? Norėsis kalną lauknešiukų nupirkti, ar bus kas veikiančio? Apipyliau klausimais ax.gif Kiek supratau drabužių turgelis veikia sekmadieniais, kas dar? Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 03, 10:16)
Labas rytas  4u.gif  su draugu spontaniškai sugalvojom nulėkti savaitgaliui į Paryžių  wub.gif Turesim tik šeštadienio naktį ir sekmadienio pusdienį. Aplankysim keletą objektų naktiniam apšvietime, aišku į muziejus jau šįkart neisim  ax.gif Aš norėjau paklausti dėl naktinio gyvenimo? Ar veikia ten kas, kavinės, bariukai? Ar įmanoma i Eifilio bokštą pasikelti naktį naktiniam Paryžiaus miestui apžvelgti? o kaip sekmadieniais? Norėsis kalną lauknešiukų nupirkti, ar bus kas veikiančio? Apipyliau klausimais  ax.gif  Kiek supratau drabužių turgelis veikia sekmadieniais, kas dar? Ačiū visoms  4u.gif

Į Eifelio bokštą mes kaip tik naktį ir kėlėmės. O ir bariukų bei kavinių naktį veikiančių yra. Mes nuolat trynėmės Monmartre iki vėlumos.
Atsakyti
Į eifelį paskutinis įėjimas yra iki 11 val. vakaro,
štai čia
Eifelio darbo laikas
Atsakyti
o gal dar patartumėt kaip greičiau ir aišku pigiau iš Beauvais orouosto ~23 valandą patekti į Paryžių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 05, 02:51)
o gal dar patartumėt kaip greičiau ir aišku pigiau iš Beauvais orouosto ~23 valandą patekti į Paryžių?  ax.gif

pats patogiausias būdas - pasinaudoti oro uosto transportu - autobusais, kurie kursuoja į Paryžių 20 min. po kiekvieno skrydžio, t.y. jei nusileidžiate į Beauvais 23 val, 23.20 išvažiuoja autobusas į Paryžių. Kaina vienam žmogui - 13 eurų į vieną pusę. Galima pirkti bilietą internete čia
arba vietoj, tik nusileidus, kasose.

Kelionė iki Paryžiaus trunka apie 1 val.

Autobusas nuveža į Porte Maillot, ten yra metro stotelė (važiuoja metro linija Nr. 1), galit pažiūrėti žemėlapyje, kaip toliau keliauti metro, kad nusigautumėt į sau reikalingą vietą.

Metro važiuoja pirmadienį - ketvirtadienį ir sekmadienį nuo 5:30 ryto iki 1:15 nakties, penktadienį - šeštadienį - nuo 5:30 ryto iki 2:15 nakties smile.gif

Jei kas nors neaišku, klauskit bigsmile.gif
Atsakyti