Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

QUOTE(lašišos file @ 2009 11 07, 16:00)
i Paryžių noriu baisiai...
Pasiskaitinėjau ir matau, kad neapsimoka per turizmo agentūras ten veržtis.
manau, jei pasaulio siek tiek macius, tai visai nesudėtinga ten patekti savaitgaliui.

drinks_cheers.gif visiskai nesudetinga!
Spalio menesi ir mes su MB pabuvojom,parasiau ir fotoreportaziuka SM ax.gif Gal ka naudingo rastum mirksiukas.gif
Atsakyti
Gera naujiena: nuo gruodžio bus tiesioginiai skrydžiai į Paryžių su airbaltic.
Atsakyti
buvau rugseji Paryžiuj, vaiksciojau viena su DK "kišeniniu zemelapiu ir vadovu" tai tikrai nieko sudetingo, pati buvau nustebus kaip lengva viską rasti- ir susišnekėti angliškai daug kur buvo galima, ir paaiškinimai visur, ir žmonės malonūs. super kelione, gaila trumpoka- tik dvi dienas turejau, nes turistavau tarp persedimu vaziuojant i rytinę Prancūzijos dalį. spejau miesto centre įžymybes apvaikščioti, rajonus pagrindinius apžiūrėt ir dar į Versalį nuvažiuot, ką padaryt tikrai rekomenduoju- be žodžių.. bigsmile.gif tik tam reikės pusdienį paskirti ir traukiniu važiuot,nes metro neveža..
jau planuoju kelione atgal tik reikia užtaikyt ant pigiu Ryanairo skrydžių- per Londona skrendant galima bilieta gaut vos ne veltui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2009 11 11, 01:44)
o iš Londono Ryanair tiesiogiai skraidina į Paryžių? nes nerandu tokio skrydžio mastau.gif

tu teisi, tikrai nera blush2.gif bet yra is Dublino, taip pat tik vienas persedimas gautus, ziurejau Dublina- Paryziu tai apie15 eur kainos i viena puse, bet dar reik palaukt akciju Lietuva-Dublinas dabar nieko gero nesiulo jie rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crembriule: 11 lapkričio 2009 - 13:40
Sveiki wink.gif
Ar pasinaudojot airbaltic akcijomis lektuvo bilietams? bus skrendanciu tiesiogiai i Paryziu uz 350 lt ? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2009 11 16, 02:13)
Sveiki wink.gif
Ar pasinaudojot airbaltic akcijomis lektuvo bilietams? bus skrendanciu tiesiogiai i Paryziu uz 350 lt ? bigsmile.gif  bigsmile.gif

bus bus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 11 16, 19:34)
bus bus biggrin.gif  lotuliukas.gif

O tai reikia sarasiuka daryti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Ka tik is Paryziaus smile.gif Turiu viena patarima- pinigus (eurus) vezkites smulkiomis kupiuromis maksimum 50 EUR, keleta kartu turejom problemu nes mazose parduotuvese ir kavinese neprieme 100 EUR, o ka jau kalbet apie 500 EUR kupiura smile.gif
Atsakyti
aš skrendu su tais pigiais bilietais, 2010 kovą. Ieškausi nebrangaus hostelio, tik problema, kad viena skrendu schmoll.gif gal kas gyvenote Perfect Hostel Paris - Monmarte?

Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2009 11 18, 11:07)
aš skrendu su tais pigiais bilietais, 2010 kovą. Ieškausi nebrangaus hostelio, tik problema, kad viena skrendu  schmoll.gif  gal kas gyvenote Perfect Hostel Paris - Monmarte?

Mes vasari skrendam ir uzsisakem shita viesbutuka Atsiliepimai geri, svarbiausia wc ir dushas tam paciam kambaryje, ko kitur nesiulo, jei mazhesne kaina, o shitam para dviem 56 eurai, tai normaliai manau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Naujus sutikot Paryziuj?Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 11 19, 01:10)
Gal kas Naujus sutikot Paryziuj?Ar verta?

Ką reiškia, ar verta? Žiūrint, ko tikitės ir kaip ruošiatės sutikti Naujus. Man Paryžius labai patinka, tai, manau, kad į jį verta važiuoti visada.
Atsakyti