Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

o kiek laiko pabūsit paryžiuje? nakvyne jau pasirūpinot? smile.gif

aš taip pasiilgau paryžiaus, todėl ir klausinėju, gal galėčiau pati prisimint ir pasvajot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2009 11 05, 11:27)
pats patogiausias būdas - pasinaudoti oro uosto transportu - autobusais, kurie kursuoja į Paryžių 20 min. po kiekvieno skrydžio, t.y. jei nusileidžiate į Beauvais 23 val, 23.20 išvažiuoja autobusas į Paryžių. Kaina vienam žmogui - 13 eurų į vieną pusę. Galima pirkti bilietą internete

Nesiulyciau nes kiek esu macius su tais internetiniais bilietais tai laksto jie pasimete nezino ka daryt su jais, vis tiek siuncia i kasas.
Atsakyti
gali būt, aš pirkau tiesiai oro uoste, labai paprasta viskas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
perskaiciau visa tema.... bandysiu dar skaityti ir senas temas (jei spesiu), ruosiames kita savaite isvaziuoti i Paryziu savaitei biggrin.gif siandien sugalvojome, nes norime kur nors islekti, o Paryziuas man be galo patiko (viena karta buvau).... taciau ruosiames vaziuoti su savo masina.... ka galite patarti? nes skristi lektuvu neleidzia kisene.... be to kaip ten keliavimas po Paryziu su savo masina? kaip del parkavimosi? nes kiek perskaiciau tai su autobusais ar metro nieko nesupratau blush2.gif be to prancuzu kalbos nei bun bum.... galvojam kad gal pavyks su zemelapiais ir navigacijom i tolimesnius rajonus su masina pavazinet, o kas arciau galima ir pavaikscioti blush2.gif
Atsakyti
Na, transporto sistema ten tikrai nesudėtinga, tad manau, pavyks įsikirsti jau vietoj smile.gif Kur įėjus į metro būna informacija, tai ten kalba daugiausiai angliškai kalba, kiek teko susidurt.
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2009 11 05, 10:20)
o kiek laiko pabūsit paryžiuje? nakvyne jau pasirūpinot? smile.gif

aš taip pasiilgau paryžiaus, todėl ir klausinėju, gal galėčiau pati prisimint ir pasvajot biggrin.gif

pabusim tik parą laiko biggrin.gif radom laaabai pigius bilietus, tai ir sugalvojom sau tokią atrakciją smile.gif atskrisim šeštadienio vėlų vakarą, o išskrisim sekmadienio vakarą. Tai žadam nemiegot ir visą parą marširuot ax.gif kaip mums seksis dar neaisšku, svarbu kad nelytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2009 11 05, 17:33)
Sveiki,
perskaiciau visa tema.... bandysiu dar skaityti ir senas temas (jei spesiu), ruosiames kita savaite isvaziuoti i Paryziu savaitei  biggrin.gif  siandien sugalvojome, nes norime kur nors islekti, o Paryziuas man be galo patiko (viena karta buvau).... taciau ruosiames vaziuoti su savo masina.... ka galite patarti? nes skristi lektuvu neleidzia kisene.... be to kaip ten keliavimas po Paryziu su savo masina? kaip del parkavimosi? nes kiek perskaiciau tai su autobusais ar metro nieko nesupratau  blush2.gif  be to prancuzu kalbos nei bun bum.... galvojam kad gal pavyks su zemelapiais ir navigacijom i tolimesnius rajonus su masina pavazinet, o kas arciau galima ir pavaikscioti  blush2.gif

Tik neliskit i Paryziu su savo masina - daug laiko kamsciuose sugaisit unsure.gif Ir su parkavimusi problematiska...
Atsakyti
tai reiskias teks naudotis metro unsure.gif o apsistoti ruosiames F-1 viesbutukuose - visai neblogi man jie. o jie tikrai tik priemiesciuose? g.gif Kazkaip kai ziurejau ju psl tai man pasirode, kad visai ir centre yra, kaina svyruoja 34-49 eurai g.gif negi as blogai supratau doh.gif nu reikia dar lysti i ju psl ir nagrineti, nors ne viska as ten suprantu. Geriausia, kad butu koks detalus zemelapis su F-1 isdestymu thumbup.gif
Atsakyti
Kiek as pamenu, kai kurie is ju yra tolimesniuose priemiesciuose, o kai kurie arti pacio Paryziaus. Tad nuo ten galbut jau metro vaziuoja g.gif Jei ne, teks su RER arba kitokiais traukiniais nusigauti iki centro.
Atsakyti
i Paryžių noriu baisiai...
Pasiskaitinėjau ir matau, kad neapsimoka per turizmo agentūras ten veržtis.
manau, jei pasaulio siek tiek macius, tai visai nesudėtinga ten patekti savaitgaliui.
Atsakyti
QUOTE(lašišos file @ 2009 11 07, 15:00)
manau, jei pasaulio siek tiek macius, tai visai nesudėtinga ten patekti savaitgaliui.

visiskai nesudetinga, pavasari, kaip tik taip ir padariau biggrin.gif
ir stebiuosi, kad kazkas dar nori su savo auto vaziuoti, manau, kad kaip tik lektuvu bus pigiau...
Atsakyti
QUOTE(lašišos file @ 2009 11 07, 16:00)

Su agentūrom tikrai neapsimoka schmoll.gif Kaip jau daug kas sakė ankstesnėse temose, taip tiesiog nepajusi tikros miesto dvasios. Sudėtinga tikrai nebus: juk ta pati Europa, kas ten gali būti netikėto.
Atsakyti