aš taip pasiilgau paryžiaus, todėl ir klausinėju, gal galėčiau pati prisimint ir pasvajot
QUOTE(versus @ 2009 11 05, 11:27)
pats patogiausias būdas - pasinaudoti oro uosto transportu - autobusais, kurie kursuoja į Paryžių 20 min. po kiekvieno skrydžio, t.y. jei nusileidžiate į Beauvais 23 val, 23.20 išvažiuoja autobusas į Paryžių. Kaina vienam žmogui - 13 eurų į vieną pusę. Galima pirkti bilietą internete
Nesiulyciau nes kiek esu macius su tais internetiniais bilietais tai laksto jie pasimete nezino ka daryt su jais, vis tiek siuncia i kasas.
Sveiki,
perskaiciau visa tema.... bandysiu dar skaityti ir senas temas (jei spesiu), ruosiames kita savaite isvaziuoti i Paryziu savaitei
siandien sugalvojome, nes norime kur nors islekti, o Paryziuas man be galo patiko (viena karta buvau).... taciau ruosiames vaziuoti su savo masina.... ka galite patarti? nes skristi lektuvu neleidzia kisene.... be to kaip ten keliavimas po Paryziu su savo masina? kaip del parkavimosi? nes kiek perskaiciau tai su autobusais ar metro nieko nesupratau
be to prancuzu kalbos nei bun bum.... galvojam kad gal pavyks su zemelapiais ir navigacijom i tolimesnius rajonus su masina pavazinet, o kas arciau galima ir pavaikscioti
perskaiciau visa tema.... bandysiu dar skaityti ir senas temas (jei spesiu), ruosiames kita savaite isvaziuoti i Paryziu savaitei
QUOTE(versus @ 2009 11 05, 10:20)
o kiek laiko pabūsit paryžiuje? nakvyne jau pasirūpinot? 
aš taip pasiilgau paryžiaus, todėl ir klausinėju, gal galėčiau pati prisimint ir pasvajot
pabusim tik parą laiko
QUOTE(Astija @ 2009 11 05, 17:33)
Sveiki,
siandien sugalvojome, nes norime kur nors islekti, o Paryziuas man be galo patiko (viena karta buvau).... taciau ruosiames vaziuoti su savo masina.... ka galite patarti? nes skristi lektuvu neleidzia kisene.... be to kaip ten keliavimas po Paryziu su savo masina? kaip del parkavimosi? nes kiek perskaiciau tai su autobusais ar metro nieko nesupratau
be to prancuzu kalbos nei bun bum.... galvojam kad gal pavyks su zemelapiais ir navigacijom i tolimesnius rajonus su masina pavazinet, o kas arciau galima ir pavaikscioti 
Tik neliskit i Paryziu su savo masina - daug laiko kamsciuose sugaisit
tai reiskias teks naudotis metro
o apsistoti ruosiames F-1 viesbutukuose - visai neblogi man jie. o jie tikrai tik priemiesciuose?
Kazkaip kai ziurejau ju psl tai man pasirode, kad visai ir centre yra, kaina svyruoja 34-49 eurai
negi as blogai supratau
nu reikia dar lysti i ju psl ir nagrineti, nors ne viska as ten suprantu. Geriausia, kad butu koks detalus zemelapis su F-1 isdestymu
i Paryžių noriu baisiai...
Pasiskaitinėjau ir matau, kad neapsimoka per turizmo agentūras ten veržtis.
manau, jei pasaulio siek tiek macius, tai visai nesudėtinga ten patekti savaitgaliui.
manau, jei pasaulio siek tiek macius, tai visai nesudėtinga ten patekti savaitgaliui.
QUOTE(lašišos file @ 2009 11 07, 15:00)
visiskai nesudetinga, pavasari, kaip tik taip ir padariau
ir stebiuosi, kad kazkas dar nori su savo auto vaziuoti, manau, kad kaip tik lektuvu bus pigiau...
QUOTE(lašišos file @ 2009 11 07, 16:00)
Su agentūrom tikrai neapsimoka