Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Per vestuves įprasta jaunajai nusisukus mesti puokštę netekėjusių merginų pusėn, kuri pagauna, ta, atseit, pirma ištekės, po mūsų vestuvių būtent taip ir buvo, greičiausiia ištekėjo ta mergina, kuri pagavo mano puokštę, jai aš nuo to momento tą puokštę ir padovanojau, o dabar kaip ir gailiuos, žiūriu, draugė savo vestuvinę puokštę taip gražiai susidžiovinusi laiko g.gif , ar jūs džiovinote, pasilikote sau puokštę?
Atsakyti
As irgi dabar gailiuosi, kad padovanojau pagavusiai merginai.
Nors ir tradicija tokia yra, bet vistiek noreciau dabar palikti kaip prisiminima.
Lengvute, amerikieciai dar torto gabala uzsaldo. Tik nezinau ka po metu su juo daro. smile.gif
Atsakyti
Ir mano puokštės likimas toks pat -"svetimose rankose".
Pas draugę mačiau iš vestuvinės puokštės padarytą paveikslą- thumbup.gif ,darė floristikos salone, tikrai thumbup.gif atrodo, po stiklu,nedulka ir spalvos-kaip natūralios.
Atsakyti
As puokstes aplamai nemeciau smile.gif tik nuometa... o puokste dziovinau, laikiau namuose, dulkes rinkau smile.gif O po to ir ismeciau.... is pykcio.... kad santuoka nenusiseke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (elija @ 2004 03 25, 18:12)
Ir mano puokštės likimas toks pat -"svetimose rankose".
Pas draugę mačiau iš vestuvinės puokštės padarytą paveikslą- thumbup.gif ,darė floristikos salone, tikrai thumbup.gif atrodo, po stiklu,nedulka ir spalvos-kaip natūralios.

nu tikrai originali idėja wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Is puokstes issitraukiau viena roze atminimui. Kas liko - merginoms meciau... Nepamenu kas pagavo...
Atsakyti
O aš savo puokštę laikiau miegamajam, kol nuvyto rolleyes.gif . O paskui be jokio gailesčio išmečiau-nereikia, kad dulkes rinktų biggrin.gif . Sako sudžiūvusios gėlės siurbia energiją iš žmogaus g.gif laugh.gif
Atsakyti
O as savo puokstes nemeciau,kazkaip nenorejau,nes kitose vestuvese maciau,kai mete,o pamerges labai visos norejo sugauti,tai issiarde visa puokste,pabiro po gelyte,tai man nepatiko toks dalykas ir gal kiek pagailo puokstes.Tai mano puokste stovi isdziuvusi,bet isgirdau prietara,kad mylimo zmogaus dovanotu geliu negalima dziovinti,tai dabar net nezinau ka su ja daryti,bet vis dar stovi
Atsakyti
O as pacios puokstes nemeciau,meciau is jos istraukta zieda graziausia.Panele, pagavusi ta zieda,po poros menesiu istekejo rolleyes.gif O pacia puokste laikiau kol nuvyto,tada ir ismeciau,neismeciau tik vyro gelytes padarytos pagal ta puokste ir savo rutu vainikelio laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mano vestuves bus vasara, tai jau apsisprendziau - puokstes nemesiu unsure.gif
Mama pasiule uzsideti koki grazu keliaraisti ir, atejus tinkamam momentui, laaaabai graziai ji nusiimti ir mesti pamergems vietoj puokstes clap.gif
Man sita ideja labai patiko, tai taip ir darysiu thumbup.gif , o puokste pasiliksiu sau smile.gif
Atsakyti
reiktu nueiti i balkona ir patikrinti, ar dar neismesta - bet paskutini karta sudziovinta, tai butent ten maciau.
Atsakyti
Keliaraisti meta vyras pabroliams, o puokste zmona (jaunamarte) pamergems. Jei buciau metus savo puokste tai turbut buciau ka nors uzmusus laugh.gif . Man padare is nuostebiu roziu ziedu, taciau sukiso i ta mikrofona, kurio as visai nenorejau. Tad gryzus namo isardziau puokste, geles pamerkiau o kai idziuvo negailestingaiismeciau. Girdejau kazkur kad sausas geles laikyti kambary negerai, ypac tame kur miegio, nezinau kodel, tik gandai. Mano viena drauge per vestuves mete ta [uokste tai anai ant zemes nukritus tas "mikrofonas" suluzo, o mete per toli ir niekas nepagavo, mete dar karta pagavo tada jau vos ne visos po gelyte, tiesa viena mergina isetejeko, bet uz to vyro kuris is pirmo karto pagavo keliarasiti wink.gif . Va keliaraisti kazkur namie turiu, tuo turtu su nieku nepasidalinom tongue.gif
Atsakyti