Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Hm....o kazin kodel vis jaunosios daiktus reikia metyti? g.gif g.gif Pvz. man butu gaila ir puokstes ir keliaraiscio. rolleyes.gif
Atsakyti
keliaraiscio nemeciau, pamirsau kazkaip o dabar pagalvojus ir gaila burtu, o puoste meciau ir net 3 kartus, nes pirma karta, kai susoko visos pamerges-senmerges tai vos nesuplese puokstes laugh.gif antra karta tai nuskrido kazkur i sona, pirslis paciupo, ir trecia karta jau normaliai (ta panele ir istekejo). Gal paveiksla padaryti ir nieko ,bet dziovinti tai jau neeeeeeeeee pas mane buvo kaliju daug, tai ka as su jom veiksiu, jos juk nuvysta
As sentamentali, bet kad puokste pasilikti tai jau ne, yra daug brangesniu dalyku, kurie daug svarbesni ir as laikau. Tada reiketu ir vestuvine suknene siutis arba pirkti ir laikyti laikyti....torto gabala kaip kazkas rase ir dar ka nors...........
Atsakyti
As savo puokstes nemeciau. paemiau sveciu dovanota baltu roziu puokstele ir meciau pamergems. Gaila buvo savosios puokstes:) o ta, kuria meciau svelniai tariant subyrejo...
savaja laikiau kol nuvyto, paskui geles ismeciau, o i dezute sudejau laikikli, papuosimus puokstei ir manau, kad kai bus kokios vestuviu metines pasidarysiu analogiska puokste smile.gif bus kaip simbolis:) taip pat laikau ir nuometa:)
Atsakyti
As tai puokste per vestuves meciau, pagavo vyro sesuo. Kol kas neisteka, bet jie kartu gyvena, kai nama pasistatys turbut tuoksis. Nors tuo metu, kai buvo musu vestuves, jie issiskyre buvo, tik per musus vestuves sutiko pirma pora pabuti, nes jos vaikinas geras mano vyro draugas. Gal ir padejo g.gif
As irgi puokste pagavau per savo geriausios drauges vestuves, tai ji man ja paliko ir jos mikrofona panaudojau savo puokstei. Reikes paklausti vyro sesers ar dar ji turi, gal jai irgi pravers.
Atsakyti
Mano puokste sekmingai dziusta pas mamyte ant palanges. Net nezinau kaip ji ten atsidure. O pas mane dziusta daug brangesne puokste-ta, kuria vyras iteike pirsdamasis.
Atsakyti
Su mano vestuvine puokste nmutiko linksmas dalykas... Drauges isreikalvo, kad ja per peti mesciau, kaip kad filmuose rodo, na, as meciau, ir pataikiau tiesiai filmavusiam vaikinui i galva... ohmy.gif blink.gif blink.gif doh.gif Tai puokste visa isbyrejo, nebeliko net ka dziovinti... Tai ir nukeliavo dalim i siuksliu deze... O, beje, tas vaikinukas kita vasara apsivede, pirmas is visu, dalyvavusiu vestuvese... ohmy.gif thumbup.gif Reiskias prietaras teisingas clap_1.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as puokste pagavau pries tris metus kai zenijosi mano vyro brolis ir po dvieju metu mes apsizenijom smile.gif vat kaip buvo unsure.gif
Atsakyti
nesigailekit padovanotu puoksciu-ji jau priklauso pagavusiai wink.gif
as girdejau,kad jei atimi puokste is pagavusios ir sau ir jai gali nelaime uztraukti huh.gif mano puske atsiime puokte,tai pagavusi mergina iki dabar neistekejo, ir net nuolatinio draugo neturi...o pries puskes vestuves labai rimtai draugavo su vienu tokiu...dabar jai 30 meteliu ir ji svajoja apie seima,bet...
sad.gif
Atsakyti
as nesuprantu koks tikslas pasiimti puokste, kuria jau pagavo kita g.gif
Atsakyti
As savo puokstes nemeciau. Nes paprasciausia nebuvo kam ja mesti. rolleyes.gif Nes merginos, dalyvavusios mano vestuves buvo istekejusios raba labau jaunos, kurioms dar vestuves nerupi.
Tik viena mano pussesere buvo netekejusi, nors jau ilga laika draugavo su vaikinu. Tai as nusprendziau jai ta savo puokste padovanoti. Palinkejau kuo greiciau isteketi isteketi. biggrin.gif
Tik vakarui pasibaigus pussesere ta puokste pamirso pasiimti. Antra diena skambino jos mama ir sako, kad "pussesere labai pergyvena, nes nepasiime puoksteles, tai turbut dabar ir liks netekejusi" laugh.gif
Neaisku sutapimas tai ar ane, bet jau nemazai laiko praejo, taciau ta pora dar vis nesusituoke. g.gif Gyvena kartu, bendra buitis, bustas, o ir draugystes metelius jau greit desimtimis skaiciuosime. taciau vestuviu kaip ner taip ner. unsure.gif
Atsakyti
hm... kazkaip viskas, kas susije su vestuvemis ir man aktualu laugh.gif nezinau ar noreciau puokste mesti...as megstu sentimentus ir megstu ziureti daiktus, kurie man sukelia grazius prisiminimus...
tikriausiai nemesiu...arba padarysiu kaip kazkas cia minejo- istrauksiu viena ziedeli,pabuciuosiu ir mesiu... --Resize_Images_Alt_Text--
be to...sita tradicija mesti puokste yra tikrai nelietuviska, o ir ta keliaraisti dovanoti taip pat...prisirinkom visokiu nesamoniu is uzsieniu...man grazu tai, kas lietuviska...zinoma savam prote-nelabai as trokstu per vestuves pirslio korimo, vadinamu sakociu- bankuhinu unsure.gif ir nuvalkiotu slageriu...taciau manau as zinau, kaip cia sutvarkyt ta problemele su puokstes metimu thumbup.gif

susidziovinsiu puokstele...netikiu as visokiais prietarais ir kad energija traukia...nesamone...sako, kad blogu zmoniu dovanoti ar daryti daiktai kenkia...tai kaip ta puokste, tureta rankose pacia nuostabiausia gyvenime diena gali isdarineti tokius baissius dalykus laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaLisa: 10 balandžio 2004 - 15:56
man tai buvo gaila kam nors atiduoti, tai net nemeciau, o po vestuviu sudziovinau ir padejau prie likusios vetuvines atributikos. bus ka vaikams parodyti smile.gif
Atsakyti