Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Kadangi mano vestuvese tebuvo viena pamerge, mano sesuo, jinai gi ir liudininke, tai as tos puokstes nei nemeciau. O kam? Ka, mes su ja tinklini zaisim su ta puokste? Atidaviau tiesiai i rankas. O jinai isdziovino ir stovejo ta puokste. Ir ne velnio nebuvo man gaila smile.gif O paskui paseno, nupezo ir ismetem smile.gif Puokste biggrin.gif

Ir dabar gailiuosi tik, kad atidaviau seseriai. Jinai ir taip istekejus butu. Be jokiu ten prietaru. Nes nei isvaizda, nei bernu kiekiu niekad nesiskunde ir iki dabar ko gero nesiskundzia biggrin.gif Reikejo atiduot vyro broliui, kuris buvo pabrolys/liudininkas. Bo tam tai be sansu, vienintele galimybe - burtai tongue.gif Zmogui jau 34 metai, o zmonos kaip ner taip ner biggrin.gif Tiesa, jis pats irgi nesiskundzia, uztai anyta skundziasi, ir dar kaip biggrin.gif
Atsakyti
As tai ismeciau, sako geles džiovinti negalima, cia tipo.
Bet mano draugei per mano vestuves buvo kitas variantas.
Jai reikejo buciuoti muzikanta ir jis pasake, kad jei buciuoji muzikanta tai per ateinanciu metus istekesi taip ir buvo istekejo uz 10 men, nors planuota nebuvo - ji pastojo. nestuke.gif
Atsakyti
Noa, nu geros gi tu nuomones apie mane biggrin.gif biggrin.gif
O as savo puokste iprudijau tiesiai savo draugei i rankas, nes norejau, kad ir ji teketu. Bet ne velnio, ji iki siol viena. O jau 5 metai praejo.
O puokstes man ne kiek negaila, as ne sentimentali. Be to atiteko paciai geriausiai draugei, negi gaila geram zmogui. biggrin.gif
Atsakyti
As savo puokstes nemeciau, o ir vestuviu mes nedareme wink.gif tiesiog susiraseme, o tarp sveikinanciuju buvo tik vienintele mergina smile.gif beje issiskirusi ir auginanti viena leliuka. Tai as jai tiesiai i rankas ir iteikiau biggrin.gif ana net nesitykejo laugh.gif
Atsakyti
as puokste irgi meciau-pagavo drauge..taciau taip ir neistekejo...bet gi dar nevelu...o puokstes tikrai nebuvo gaila..juk cia tik geles...pasilikau tik rutu vainikeli (nors kazkieno ideja nebloga:issitraukti viena gelyte ir ja kartu pasilikti prie rutu)
Atsakyti
O keliaraisti,tai pagal tradicija jaunikis meta.
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 03 26, 18:06)
Zmogui jau 34 metai, o zmonos kaip ner taip ner biggrin.gif Tiesa, jis pats irgi nesiskundzia, uztai anyta skundziasi, ir dar kaip biggrin.gif

Tiesiog Stase ir Stasiukas biggrin.gif

O mano drauge, kuri dar neistekejusi, po siolei man priekaistauja, kad pagailejau ir nemeciau puokstes. Sake, kad per mane joks diedas jos i zmonas neima
Atsakyti
Mano puokštė sudžiūvusi kelis metus rinko dulkes pas mamą kaime ant sekcijos vazoj, o paskui, kad neišmest jos šiaip ir nelaikyt baisios apaugusios dulkėm-įkišom į pečių... rolleyes.gif
Atsakyti

Buvau savaitgali Vilniuje, tai paziurejom draugu vestuviu vaizdajuoste. Jaunoji mete puokste pamergems, o veliau ji "uzmete" koja ant kedes, pasikele sijona ir jaunikis su dantimis numove keliaraisti!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vaizdelis clap.gif Visi luzo biggrin.gif Galiausiai jaunikis mete keliaraisti pabroliams wink.gif Grazu!!! Bet as dar neapsisprendziu del puokstes g.gif Gal rimtai ja mesiu...o gal koki "pakaitala" reik tureti??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Jaunosios puoste pasidziaugiau kelias dienas per vestuves, o paskui atidaviau netekejusiai pusseseriai, kad laimes jai atnestu. Tai ji labai ja saugojo, bet paskui ismete. biggrin.gif Ko ten gaileti tu geliu, geriau dziaugtis santuoka reikia. clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Leida @ 2004 03 25, 16:51)
O aš savo puokštę laikiau miegamajam, kol nuvyto rolleyes.gif . O paskui be jokio gailesčio išmečiau-nereikia, kad dulkes rinktų biggrin.gif . Sako sudžiūvusios gėlės siurbia energiją iš žmogaus g.gif laugh.gif

as irgi taip padariau.

Atsakyti
Aš irgi mečiau savo puokštę, ją sugavo mano sesuo ir po kelių mėnesių išteka smile.gif
O pati puokštė prastovėjo pas mane mėnesį po vestuvių ( buvo žiema, laikiau nekūrenamoj patalpoj, tai nenuvyto), o po to išmečiau.
Atsakyti