Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

QUOTE(Echmėja @ 2011 07 11, 19:28)
juk tokia tradicija kad puokstele turi gaudyti netekejusios 4u.gif
kaip pacius mylimiausius batukus sunesioji  juk nepasilieki visam gyvenimui ,o isigyji kitus,tad cia tas pats su gelem

drinks_cheers.gif visada jeigu issikiria zmones tai pradeda ieskoi kaltu doh.gif as savo palikau pamergytei kuri ja pagavo ir tikrai nesukau galvos kur ji ja dejo, man ne tas jau rupejo biggrin.gif
Atsakyti
atidaviau puokštę panelei kuri ją pagavo, kai mečiau po 12h smile.gif aisku biskuti gaila buvo, nes ji man labai grazi buvo, bet ir taip geliu glebius gavom, taip kad uzteko smile.gif
Atsakyti
Buvau prisiklausius, kad savos puokštės mėtyt negalima, tai mečiau merginom vienos iš pamergių puokštelę. Savąją parsivežiau namo, pasidžiaugiau, o kai nuvyto, nusprendžiau, kad laimingiausias puokštės likimas - komposto dėžė, kitais metais galės "atgimti" patręšus gėlyną biggrin.gif
Atsakyti
mano puokste pagavo MB issiskyrusi sesuo , palaike kelias dienas o po to manau ismete verysad.gif
ar tai savo pagautas puokstes (net 2 ) laikau pas tevus iki siol smile.gif
Atsakyti
savaitgali pagavau antraja puokste:) bet kazkaip nemaloniai gavosi,jaunoji man ja kaip ir atidave,tai vaziuodama namo pasiemiau,bet namie anyta su brolio sese pradejo sneket kad dar maista nuo stalo reikejo susikraut ir isidet namo doh.gif sake,kad negalima paimt puokstes...tai nesupratau,pagauni ir atiduodi kai prieini prie jaunosios pasibuciuot? blink.gif
nebuciau emus,bet pirmakart jaunoji pati atleke prie masinos,puokste paduot,sako vos nepamirsai,na cia taip nedare,bet..
paskuj pakausiau ir nuotakos ar grazint,sake kad visaip yra girdejus,kad grazina kad ne,bet jau pagavau todel ji mano... bet vistiek po tokio uzsipuolimo ta puokste nebe tokia smile.gif ale gal pavydi kad nepagavo biggrin.gif
Atsakyti
kadangi mano drauges visos istekejusios, MB sesei dar ankstoka, tai as savo puokste atiduosiu savo sesei...ji bus musu liudinidnke su draugu tai jai ir perduosiu savo puokste... ax.gif
Atsakyti
Puokstes nemeciau. schmoll.gif
Puokste buvo tulpiu, tai jau sekancia diena byreti pradejo.... bet buvo labai grazi (man! biggrin.gif ).
Atsakyti
mano puokste sugavo geriausia mano drauge, ji su tuo metu dar suzadetiniu buvo liudininkais pas mus vestuvese, ir kiek zinau ja susidziovino, o koks piuosktes likimas dabas - net nezinau bigsmile.gif
Atsakyti